Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » is Niall een dief? » Aww Niallerr'

is Niall een dief?

4 jan 2013 - 2:37

689

4

243



Aww Niallerr'

Het is weer zo'n romantische ochtendd! Daar hou ik van ' alleen wordt dat al snel verpest doordat ik aardige huisarts Carlijn moet bellen...

Nee, een romantische film is het toch niet geworden. “Doe maar aan horror, dan weet ik helemaal zeker dat je tegen me aan komt liggen , van spanning!”¯ Roept Niall blij. “Doe ik ook wel zonder hoor”¯ Ik ga bij hem liggen , ik kijk heb aan en zeg een beetje pesterig “Maar wedden dat jij straks bij mij ligt , ipv ik bij jou?”¯ “Oke, wedden van niet? Degene die ongelijk heeft is morgen aan de beurt met ontbijt maken.”¯ Zegt Niall , waarop ik heel blij antwoord “Goed! Dan moet je morgen wel heel vroeg opstaan! Ik moet morgen al vroeg naar de stad en dan moet je daarvoor ook nog een ontbijt maken?”¯ Niall drukt op start want hij had de dvd er al in gedaan.


“HAHAHAHA , dat kan toch helemaal niet? Geloof je het zelf , pff!”¯ zegt Niall heel stoer. Aan zijn ogen kan ik zien dat hij stiekem wel een beetje bang is. Dat vind ik helemaal niet erg! Dadelijk lieve Niall de tegen me aan ligt, morgen ontbijtje op bed ..Perfect!
*spannend moment* Hahaha, ik zie hem al banger worden! “Zullen we even een pauze houden?”¯ vraagt Niall .. “ aww , het wordt nu net leuuk.”¯ Zeg ik plagend. “Ja , maar als je naar de wc moet , dan moet dat… Zitten wel alle deuren goed op slot?”¯ vraagt hij.. “Ja , dat zitten ze ! Waarom dan ?”¯ “n ..n…n.. nou stel je voor dat daar ook zo… Nee , dat vroeg ik me gewoon af”¯
Duidelijk bang! Wel heel schattig (ll) Maar dat is hij ook als hij niet bang is , Niall is gewoon altijd schattig!
Ik besluit toch maar gauw een andere film op te zetten, dit is ook niet leuk voor hem.
Als hij terug komt kijkt hij verbaast. Ik heb alle lampen uitgedaan en alleen alles verlicht met kaarsjes. Ik heb mijn pyjama aangedaan en zijn pyjama ligt ook al klaar op de bank.
Niall durft niet alleen naar boven na deze film… Hahah. Hij zegt maar gewoon dat hij geen zin heeft om te lopen en kleedt zich in de woonkamer om. Hij doet er ook alles aan om stoer over te komen!

Vind ik heeeeeeelemaal niet erg. Hij doet zijn shirt uit <3_<3 En daar al weer heel snel zijn doorschijnende pyjama shirt overheen.
Ik druk al op play en de film start. “HUH , we keken toch een andere film?”¯ vraagt hij verbaasd. “Ja maar dat vond ik zielig voor je, dan zou je hem niet af kunnen zien van angst”¯ Hij weet dat ik het allemaal niet meen …Al is dit stiekem toch een beetje raar. Noujaa, we kijken snel de film. Uiteindelijk zie ik er niet veel meer van, ik ben zo moe door deze rare dag. Ik ben in slaap gevallen. Niall brengt me naar boven en legt me in bed.
Als ik wakker word , staat Niall daar! Hij heeft een dienblad met ontbijt gemaakt. “Aw, maar je hebt de weddenschap toch helemaal niet verloren lieverd?”¯ vraag ik en hij antwoord “Maakt niet uit, ik verwen jou gewoon graag.”¯ Hij is echt een schat, ik heb eigenlijk al spijt dat ik heb afgesproken om naar de stad te gaan… De zon schijnt heel mooi in zijn gezicht, dit lijkt weer een perfecte dag met hem te worden!
Maar dat veranderd al snel. Wanneer Niall het ontbijt aan mij wil geven schrikt hij. Geen idee waardoor maar wss wel door die film. Hij laat van schrik het dienblad uit zijn handen vallen, op de grond. En alles komt in zijn gezicht.
Ik ren zo snel als ik kan naar beneden en bel de huisarts , de huisarts die wij hebben is heel aardig en ze heet Carlijn. Ik ren met telefoon wee naar boven want ik wil bij Niall blijven. Hij begint te huilen… Van pijn en van spijt! Hij voelde zich al schuldig over gisteren en nu ook nog dit?
Na 3 keer bellen wordt de telefoon eindelijk opgenomen. Na een heel gesprek vertelt Carlijn dat ze er aan komt.
Arme Niall …Aa, daar gaat de bel! Ik kijk vanuit de slaapkamer naar beneden en ik zie dat het Carlijn is. Ik ren naar beneden en doe de deur open.


Reacties:


ZaynLoveMe
ZaynLoveMe zei op 11 juni 2013 - 21:20:
Melding? Superr leuwwwkkk!!!


1Dlover
1Dlover zei op 13 feb 2013 - 7:26:
Super leuk!


PrincesLolly
PrincesLolly zei op 6 jan 2013 - 4:17:
Ahww nialler is so sweet en dan gebeurt er wat..
Laat dokter Carlijn maar even goed haar best doen ja!
Maar echt super leuk!
Melding?


1Diloveniall
1Diloveniall zei op 4 jan 2013 - 3:42:
Daar kom ik dan!
De redder in nood