Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Under the mistletoe - One Direction » Hoofdstuk 24

Under the mistletoe - One Direction

4 jan 2013 - 20:25

2165

0

329



Hoofdstuk 24

Sorry dat ik zo ontzettend lang geleden iets erop heb gezet! Na dit hoofdstuk upload ik alles tot het sequel!

{31th of December 2012}

- Laatste dag van 2012, oudjaarsdag -

POV Faye Horan

Vandaag is het dan eindelijk zo ver. Het jaar 2012 is zo ontzettend snel voorbij gegaan maar het is zeker weten een geweldig jaar geweest. In 2012 heb ik namelijk Harry en heel veel andere geweldige mensen ontmoet. Mijn ouders ben ik ook zo dankbaar. Zij hebben me bij Niall inlaten trekken. Ik moet ze een keer gaan bedanken want ik hou zo veel van mijn ouders. Mijn gedachten dwalen nu af maar het komt erop neer dat 2012 echt een super goed jaar is geweest. Natuurlijk met up's en down's maar dat is het leven. Het bestond gelukkig wel het meeste uit up's en Harry en mijn vrienden hebben daarvoor gezorgd. Daar ben ik ze echt dankbaar voor. Zij laten me stralen met de aller kleinste dingen maar ze hebben een hele grote betekenis voor mij.

Samen met Harry zit ik aan de keukentafel te eten. De rest heeft al gegeten maar aangezien Harry en ik uit hebben geslapen eten wij nu pas. Spijt hebben we er niet van want Harry en ik waren allebei best wel moe. Dat komt omdat we allebei nachten wakker hebben gelegen, denkend aan elkaar. Grappig hoe het kan lopen. Een paar dagen geleden had ik je echt heel raar aangekeken als je dit aan me had verteld. Grinnikend en denkend aan hoe gelukkig ik nu wel niet ben eet ik mijn laatste stukje beschuit op. Ik sta op en ruim alvast wat spullen op. Harry kijkt me met een pruillipje aan. 'Faye, blijf zitten. Ik ben nog aan het eten.' Ik lach om zijn schattige gezicht en geef hem een kusje op zijn voorhoofd. Hij trekt mij op zijn schoot en ik draai me nu helemaal om naar Harry zodat ik volkomen op zijn schoot zit. We gaan allebei zo erg op in elkaar dat we niet merken dat de deur opengaat en iemand de keuken binnenkomt lopen.

'IEWLL HARRY EN FAYE HEBBEN SEKS IN DE KEUKEN!' Tuurlijk, niemand anders dan Louis kan dit zeggen. Eleanor komt aanrennen en trekt hem lachend de keuken uit en knipoogt naar ons. Harry grijnst en geeft me nog een lange zoen. Dan sta ik op en ruim de rest op. Harry helpt me mee en binnen no-time zijn we helemaal klaar. Nu hebben we weer tijd voor onszelf. Ik sla mijn armen om Harry's lichaam heen en ga met een hand door zijn bruine krullen. Ze voelen heel zacht aan.
Ik voel zijn handen over mijn rug heen wrijven en zijn lippen vinden de mijne.

Als we zijn uitgezoend lopen we samen naar boven om ons haar enzo te doen. Aangekleed waren we al wel maar mijn haar zat nog in een messy bun en make-up had ik ook nog niet op. Vandaag ben ik sowieso niet van plan veel make-up op te doen want vanavond met ons meidenuurtje gaat alles er toch weer helemaal af.

- Later die dag -

Vandaag hebben we niet heel veel gedaan. Een beetje op de bank gehangen en opgeruimd en dingen klaar gezet voor vanavond. Voor de rest hebben we veel mentions gekregen van fans. Dat ik dat ook zou krijgen verwachtte ik eigenlijk niet maar ook mijn twitter bleef volstromen met tweets. Natuurlijk ook negatieve dingen zoals die alone bitch maar daar trek ik me niks meer van aan. Ze zijn gewoon jarloers.
Eleanor knipt met haar vingers voor mijn gezicht. 'Kom je ook mee naar boven alvast omkleden enzo?' Ik werp een blik op mijn horloge. Het is al 16.00 uur. Ik knik en sta op. Dan word ik terug getrokken door Harry. 'Kusje?' Harry kijkt me met puppy oogjes aan. Ik lach en geef hem een kusje. Eleanor grinnikt en trekt me dan snel mee naar boven. Als we op de trap lopen verteld Eleanor me dat ze haar eigen styliste ook heeft uitgenodigd voor dit opmaak uurtje. Als hulp voor het opmaken want Rose alleen kan dat zeker weten niet aan. Vijf meiden opmaken en daarbij de haren ook doen. Dan moet ze zichzelf natuurlijk ook niet vergeten. Nee dat kan ze niet denk ik, niet in een uurtje in elk geval.

Danielle en Perrie zijn als eerste aan de beurt met de make-up. Eleanor doet alvast wat ideetjes op voor mijn haar en dan weet ik wat ik met mijn haren wil gaan doen. Zoals Eleanor het verteld is het echt een simpel kapsel maar wel een heel mooi kapsel. Nu nog hopen dat het goed en mooi uitvalt. Als Perrie en Danielle na ongeveer twintig minuten klaar zijn, zijn Eleanor en ik aan de beurt. Rose doet mijn haar en make-up en ik beschrijf zo goed mogelijk wat ik met mijn haar wil. Rose vind het een goed idee en begint met mijn haren te doen. Daarna doet ze mijn make-up en als ze daar mee klaar is helpt ze me met mijn jurk aantrekken want anders beschadig ik mijn haar en make-up. Dat wil ik niet laten gebeuren want ik heb het gevoel dat het allemaal mooi zit. Rose pakt mijn hand en trekt me mee naarde grote spiegel. Als ik daar aankom kijk ik bewonderend in de spiegel. Mijn bruine haren hangen los en gekruld over mijn schouders. Een plukje is losjes naar achter vast gespeld met een klemmetje. Het ziet er mooi uit al zeg ik hetzelf. Mijn jurk staat ook heel mooi en mijn make-up is neutraal maar wel mooi.

Eleanor is ook net klaar en kijkt ook in de spiegel. Ook zij ziet er heel mooi uit. Perrie en Danielle komen binnen lopen. Wauwie.. Dit gaat echt een topavond worden! Danielle zegt wat ik denk. 'Zullen we tegelijk naar beneden lopen?' Perrie, Eleanor en ik stemmen ermee in. Even kijken wat Rose en Lisanne ervan vinden maar die zullen het vast wel goed vinden. Danielle loopt naar de andere kamer om te vragen wat zij ervan vinden. Ondertussen zit ik een beetje op twitter rond te kijken. Louis tweet net dat ze omgekleed zijn en nu te staan wachten op de dames. Wij dus. Ik meld aan de rest dat jongen al klaar zijn. Nu moeten we een beetje op gaan schieten, Rose en Lisanne zijn de enige die nog niet klaar zijn. Maar als die even later ook binnen komen lopen kunnnen we naar beneden gaan. Maar voordat we naar beneden gaan maken we een foto om die vervolgens op twitter te zetten.

Dan lopen we de trap af. Perrie loopt voorop, daarna volgen Danielle, Eleanor, Rose en Lisanne. Ik sluit de rij af. Perrie loopt meteen in de armen van Zayn en hij geeft haar complimentjes over hoe ze eruit ziet. Het is echt zo enorm schattig! Als de rest ook bij hun vriendjes staat gebeurd er hetzelfde. Ah echt zo ontzettend schattig! Ik blijf even bij Lisanne staan want ik vind het zo rot voor haar, zij is de enige zonder vriendje. Harry kan ik trouwens ook nergens vinden... Vreemd... Zachtjes tik ik Liam aan want Danielle is even met Eleanor en Louis bezig. 'Li, weet jij waar Harry is?' Hij lacht geheimzinnig. Dan knikt hij. 'Loop naar de tuin, dan zal je hem snel genoeg vinden!' Een beetje verbaasd loop ik richting de achterdeur. Buiten is het wel koud maar ik heb alles voor Harry over. Als ik een stap naar buiten zet zie ik Harry met zijn rug naar me toe staan, volgens mij kijkt hij naar de sterren boven zijn hoofd. Zachtjes om het moment niet te verpesten zeg ik Harry. Hij draait zich meteen om en zodra hij mij ziet staan verschijnt zijn cheeky grijns op zijn gezicht. Zijn mond valt een beetje open als hij met zijn ogen mijn lichaam afgaat. Hij stopt bij mijn ogen en kijkt me diep in mijn ogen aan. 'Je ziet er echt heel mooi uit babe.' Langzaam lopen we dichter naar elkaar toe. Totdat hij vlak voor me staat.

'Faye, ik wil je duidelijk maken dat je echt heel bijzonder voor me bent. Ik wil je ook echt nooit meer kwijt.' 'Ik jou ook niet Hazz.' 'Ik beloof je, ooit zal ik je Miss Styles maken.' Dan slaat hij zijn armen om me heen. Ik vind het zo lief van hem dat hij dit doet. Even duidelijk maken dat ik zijn meisje ben. Mijn hoofd laat ik op zijn schouder rusten. Dit moment samen... Dit zijn een van de vele redenen dat ik Harry echt geweldig vind. Hij snapt me altijd en maakt tijd voor me vrij voor dit soort dingen. Ik hou zo ontzettend veel van hem.

Langzaam aan krijg ik het koud ondanks dat Harry me vasthoud. We lopen samen naar binnen waar de rest is. Zij zitten rustig op de bank. Niall is de eerste die wat zegt. 'Gaan we eten?' We moeten allemaal lachen. Dit is echt zo'n typische Niall vraag. 'Ja Ni we gaan eten.' We staan allemaal op en lopen naar de keuken toe waar de tafel al gedekt is. Dat hadden we voor het omkleden al gedaan. Dat is achteraf heel handig geweest want nu kunnen we meteen aanschuiven. Vooral Niall... Die zit als eerste en wacht ongeduldig. Eleanor, Liam en ik zorgen voor het eten. Het is wel fijn omdat we het zo sneller kunnen serveren. Ook wouden Eleanor en ik iemand erbij en omdat we het al deden met twee meiden moest iemand van de boys mee doen. Onder groot protest maar Danielle wist Liam over te halen. Volgens mij heeft hij er achteraf ook wel lol in want we hebben het best gezellig in de keuken. Volgens Niall duurt het te lang en hij komt helpen. Haha, natuurlijk omdat hij dan ondertussen ook kan eten. En ja hoor.. Niall stopt al een beetje kaas in zijn mond. Liam, Eleanor en ik roepen keihard Niall zodat hij rood word. 'Ik uh ga wel.' Grinnikend loopt hij de keuken uit. Eleanor en Liam rollen hun ogen en gaan dan verder met het menu. Eleanor maakt nu een salade en Liam doet aardappelkroketjes in de oven. Ikzelf maak al een beetje het toetje klaar. Alle benodigdheden zet ik alvast klaar op het aanrecht.

Als Eleanor en Liam klaar zijn lopen we met z'n drieën naar binnen. De rest word stiller en dan kunnen we gaan eten. Ik zit naast Harry en hij pakt voordat hij gaat eten mijn hand en drukt er een kusje op. Blozend schep ik het voor hem en mij op. Harry is zo'n schat. Dit kleine momentje tussen ons. Even laten zien dat hij van me houdt.

POV Harry Styles

Genietend van het uitzicht wat ik heb kijk ik naar mijn meisje, Faye. Ze is voorzichtig onze borden aan het opscheppen en ik wacht geduldig totdat ze klaar is. Als ik tegenover me kijk moet ik lachen. Niall is alles behalve geduldig als het om eten gaat. Rose grinnikt als ze ziet dat ik kijk. Ik grijns terug en mijn blik gaat dan naar het eten wat voor mijn neus staat. Het ziet er echt super lekker uit en ik ben benieuwd hoe het gaat smaken. Maar ik weet zeker dat Eleanor, Liam en Faye er met zorg aan hebben gewerkt.

- Na het eten -

Het eten was echt heel lekker en nu zitten we met z'n allen in de woonkamer. Ondertussen is het alweer half tien, we hebben best lang nog in de keuken gezeten na het diner. De tijd gaat echt gauw voorbij als je het naar je zin hebt. Faye zit om mijn schoot en ik druk een kusje op haar schouderblad. Ik weet dat ze hiervan moet blozen. Dan sla ik mijn armen om haar middel heen en ze reageert erop door haar armen er overheen te slaan.
Zo zitten we de hele avond tv te kijken. Het zit heel lekker en vertrouwd. Het meisje waar ik zo van hou heb ik nu zo dicht bij me. Eleanor's blik vind de mijne en ze kijkt ons vertederd aan. Mijn wangen kleuren een beetje rood en dan druk ik een kusje op Faye's wang. Ze slaat haar arm half om mijn lichaam heen en kijkt glimlachend naar mij toe. Ik sla een hand om haar rug om haar dichter tegen me aan te drukken. Erg vind ze het niet volgens mij want ze glimlacht de hele tijd naar me. Oh ik hou zo veel van haar. Met haar wil ik later kinderen krijgen, ik wil dat mijn kinderen haar "mummy" noemen. Nu zijn we te jong, allebei 18, maar als we ouder zijn dan wil ik aan kinderen gaan denken.

Na een tijdje is het aftellen op het nieuwe jaar aangebroken. Ik pak Faye's hand stevig vast en druk haar tegen me aan. Dan vinden mijn lippen de hare. Overal om ons heen horen we vuurwerk. Zelf steek ik dit jaar geen vuurwerk af want het vuurwerk maakt Faye al in me los.

Ik had een geweldig einde van 2012 en heb een geweldig begin van 2013.



A/N; Iedereen alvast een gelukkig nieuwjaar!! xx


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.