Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Under the mistletoe - One Direction » Hoofdstuk 25

Under the mistletoe - One Direction

4 jan 2013 - 20:26

1303

0

283



Hoofdstuk 25

Ӣ Ӣ Ӣ | Ӣ Ӣ Ӣ | Ӣ Ӣ | Ӣ Ӣ /

~ Gelukkig Nieuwjaar Allemaal! x ~

/ Ӣ Ӣ Ӣ | Ӣ Ӣ Ӣ Ӣ| Ӣ Ӣ Ӣ | Ӣ Ӣ Ӣ

{1th of January 2013}

POV Harry Styles

Naast het allerliefste, leukste en knapste meisje van de hele wereld word ik wakker. Haar mooie bruine ogen kijken me vermoeid aan. Als ik op mijn wekker kijk zie ik dat dat ook niet gek is. Het is nog maar 9.00 uur 's ochtends en omdat het vanacht zo laat is geworden snap ik dat ze moe is. Dat ben ikzelf ook nog. 'Laten we nog wat gaan slapen babe, het is nog vroeg.' Ze knikt langzaam en legt haar hoofd op mijn borst. Ik geef haar een kusje op haar mond en val dan langzaam weer in slaap naast Faye.

Als ik voor de tweede keer die dag wakker word zie ik dat het al 11.13 is. Naast me zie ik Faye nog rustig slapen. Ik besluit alvast te gaan douchen. Dan kan Faye meteen douchen als ze wakker is. Voorzichtig stap ik uit bed proberend Faye niet wakker te maken. Ze draait zich in haar slaap om en nestelt zich helemaal tegen mijn kussen aan. Als ik het goed zie snuift ze mijn geur op. Zachtjes grinnikend loop ik naar mijn kledingkast. Daar pak ik een joggingbroek uit en een zwart v hals t-shirt. Dan loop ik naar de badkamer en kleed mezelf snel uit, dan stap ik onder de warme douche en ontspan mezelf. De warme water stralen lopen langs mijn schouders naar beneden. Ik denk aan Faye. Ik wil haar iets cadeau doen, laten zien dat ik ziels veel van haar hou en haar absoluut niet meer kwijt zou willen raken. Dan schiet me iets leuks te binnen, althans dat denk ik. Op vakantie naar curacao of een ander warm land. Dat zal ons allebei denk ik wel goed doen. Daar kunnen we allebei weer tot rust komen. En genieten van elkaars gezelschap. Dan moeten we wel zorgen dat we voor 1 Februari terug zijn want ik wil mijn verjaardag wel vieren met mijn vrienden. Begrijp me niet verkeerd want alleen Faye is genoeg maar mijn vrienden betekenen ook heel veel voor me.

De badkamerdeur gaat langzaam open. Shoot! Vergeten de deur op slot te doen. Snel spring ik de douche uit en sla een handdoek om mijn middel. Dan zie ik dat het Faye is. Ze bloost als ze ziet dat ik niet aangekleed ben. 'Uh sorry.. Ik uh.' Grijnzend kijk ik naar haar. Ze is zo schattig als ze niet uit haar woorden komt. 'Het geeft niet babe,' Ze glimlacht en komt naar me toe lopen. Als ze voor me staat kijkt ze me in mijn ogen aan. Dan buigen we naar elkaar toe en haar lippen drukt ze op de mijne. We blijven zo staan totdat we meer geluiden horen. Er zijn ondertussen meer mensen wakker geworden. Snel lopen we naar onze slaapkamer en ik kleed me daar wel om. Ondertussen loopt Faye naar de kledingkast en pakt er ook een compfy outfit uit. Een grijze joggingbroek met toevallig ook een zwart shirt. We combineren met elkaars kleding zonder dat we het wisten. Dat is een van de vele redenen dat we goed bij elkaar passen.

POV Faye Horan

In de tussentijd dat Harry op onze slaapkamer zichzelf aan het aankleden is stap ik onder de douche. Ik heb geen zin om lang te blijven staan en na 10 minuten ben ik het ook zat en stap ik eruit. Ik droog me af en doe schone undies aan. Daarna mijn joggingbroek en zwarte shirt. Vandaag hou ik een lui dagje. Nog steeds ben ik een beetje moe van vannacht. We gingen ook pas rond 4.00 uur slapen. Het is niet gek dat ik nog moe ben. Als ik voor de spiegel sta poets ik mijn tanden en kam ik mijn haren. Vandaag laat ik het gewoon los hangen. Ik heb geen zin om een messy bun te maken. Zelfs daar ben ik te lui voor.

Ik loop de slaapkamer binnen en ik zie Harry op zijn rug in bed liggen. Hij houdt zijn iPhone vast in zijn handen dus hij zal vast wel op twitter zijn of iets in die richting. Ook ik pak mijn iPhone erbij en ik kruip naast hem in bed. Hij kijkt op zodra hij mij ziet en hij glimlacht. Ik glimlach terug en ontgrendel ondertussen mijn iPhone. Dan druk ik op het twitter icoontje. Meteen klik ik door op mijn mentions. Woohaaoo, zoveel tweets had ik echt niet verwacht. Ik favoriet er een paar en sommige tweets die heel lief zijn beantwoord ik. Ook zie ik dat mijn aantal volgers is gestegen. Dan klik ik op het profiel van Lisanne. Ze tweet dat ze morgen alweer naar huis gaat. Wacht wat? Dat heeft ze me nog niet verteld! Snel spring ik uit bed en ik laat mijn iPhone liggen. Harry kijkt me verbaasd na maar ik zie hem mijn iPhone pakken. Als hij het leest zal hij het wel snappen denk ik. Ik ren verder naar Lisanne's tijdelijke slaapkamer. Ze ligt net zoals ik en Harry ook in een joggingbroek in bed. Haar iPhone heeft ze tussen haar handen geklempt. Ze kijkt verbaasd op als ze mij ziet staan.

'Lisanne, ga je echt morgen al weg?' Ze knikt. 'Mijn familie wou het nieuwe jaar vieren en daar hoor ik ook bij.' Begrijpend knik ik. 'Ik help je strakjes wel met inpakken.' Zeg ik vastberaden. 'Nee dat hoeft niet want ik heb al mijn kleren in mijn koffer laten zitten!' Oh dat scheelt al wel weer maar ik ga haar toch helpen. Ik laat haar echt niet alles helemaal alleen inpakken. Zij heeft er toch voor gezorgd dat ik hier ben dus ik kan dan ook wel iets terug doen. Ookal is dat wat ik doe maar een heel klein iets. Maar ik maak het nog wel goed met een grotere verrassing maar ik weet niet echt wat. Dat idee komt nog wel. Eerst helpen met het inpakken van haar spullen.
Voordat ik haar slaapkamer verlaat geef ik haar nog een knuffel. Ik ga haar echt missen die zes maanden maar misschien kan ze in de vakanties overvliegen. Zij hebben namelijk ook werk en ik snap ook wel dat je dan niet zo eventjes over kan komen vliegen. Misschien kan ik ook wel een weekendje naar hun toegaan als we in de buurt zijn. Niall wil denk ik ook nog naar papa en mama dus dan ga ik gewoon mee! Ik moet straks maar gaan vragen wanneer hij wil gaan.

Ik loop weer naar onze slaapkamer en daar aangekomen plof ik op bed langs Harry. Hij grijnst en geeft mij mijn iPhone. Wat heeft hij gedaan...? Iets in me zegt dat hij iets heeft gedaan op of met mijn iPhone. Maar wat? Snel pak ik mijn iPhone aan en ga alles af. Als laatste twitter wat ik achteraf beter als eerste had kunnen doen... Slim van me...
Ik kijk bij mijn laatste tweets. En ja hoor! Daar heeft Harry iets getweet.

"iloveyoubabe 😘 xxH"

Harry's tweet is meteen 927 keer gereweet en 529 keer opgeslagen in favorieten. Lachend kijk ik naar Harry die een hele grote grijns op zijn gezicht heeft. Daardoor heeft hij lieve kuiltjes in zijn wangen. Echt zo schattig. Aandachtig bekijk ik zijn gezicht. Harry ziet dat ik naar hem zit te kijken en Harry zou Harry niet zijn als hij daar geen opmerking over zou maken. 'Babe, kan je het goed zien?' Meteen word ik rood en hij grijnst nog brede dan eerst. Blozend ga ik dichter bij hem zitten. Hij slaat meteen stevig een arm om me heen en speelt met een plukje haar. Het geeft een fijn gevoel.
Veilig in de armen van mijn lieve vriendje.
Voordat ik opnieuw in slaap val leg ik mijn hoofd op Harry's schouder. Dan worden mijn oogleden zwaarder en vallen mijn oogleden langzaam dicht.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.