Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Under the mistletoe - One Direction » Hoofdstuk 26

Under the mistletoe - One Direction

4 jan 2013 - 20:27

1799

0

354



Hoofdstuk 26

BELANGRIJKE A/N;
Dit hoofdstuk word heel anders dan anders. Maar ik kan drie dagen niks updaten. Daarom doe ik het vandaag al, voor de tweede keer.

Dit hoofdstuk bestaat uit twee dagen en ik kan helaas t/m donderdag niks uploaden. Daarom alvast voor 2&3 januari een klein deel. Na donderdag komt er weer een gewoon hoofdstuk! Sorry voor deze onduidelijke Author's Note.. x

Dit hoofdstuk draag ik op aan mijn beste vriendin. <3 loveyou xx

{2th of January 2013}

POV Harry Styles

Het is vandaag een beetje een rommelige en drukke dag. Lisanne vertrekt vandaag en iedereen gaat mee naar het vliegveld wat problemen kan veroorzaken. Als de pappz er maar niet zijn.. Maar die zijn overal waar wij zijn en dan zeker weten ook op het vliegveld. De papparazzi kent Lisanne nóg niet maar daar komt denk ik wel veradering in... Faye heeft haar al gewaarschuwd en vroeg aan de andere of ze echt allemaal perse mee moesten maar iedereen wou mee. Lisanne uitzwaaien. Dat is dus wat we over een halfuurtje gaan doen en we zetten alles voor Lisanne klaar. Zayn heeft net al haar koffer naar beneden gedragen en nu loopt ze zelf naar beneden met een handtas in haar hand. Zodra ze benden is rent ze naar Faye toe. Het zijn echt beste vriendinnen. Dat heb ik wel gemerkt de afgelopen dagen. Jammer dat ik haar andere vriendinnen nooit heb ontmoet. Ik ben benieuwd hoe die eruit zien en of ze aardig zijn. Dat laatste zullen ze zeker wel zijn want Faye en Lisanne zijn echt lieve meiden. Die hebben dan vast ook schatten van vriendinnen.
Faye heeft wel eens verteld dat ze Coco en Trix heette als ik het mezelf goed kan herinneren.

Dan kunnen we vertrekken naar het vliegveld. We rijden wel in 2 verschillende auto's want met z'n elven in een auto.. Dat gaat niet heel lukken. Louis heeft voor een auto gezorgd voor 7 personen. Lisanne, Faye, Liam, Danielle, Eleanor, Louis en ik gaan in die auto. Perrie, Zayn, Niall en Rose gaan in de andere auto. Dan kunnen we vertrekken. Niall rijdt voorop en wij rijden er achteraan. Lisanne en Faye zitten naast elkaar op de achterste bank. Aan de rechtkant van Faye zit Eleanor en aan de andere kant zit Lisanne. Ik zit naast Louis en Liam en Danielle zitten voorin. Met Louis heb ik het over de touren en hoe we het tot nu toe hebben ingepland. Overmorgen hebben we het eerste concert in het nieuwe jaar. Dat houden we in Disneyland. Een aparte plek maar ze schijnen daar een mooi groot theater te hebben. Danielle en Faye mogen dan komen kijken. Rose, Perrie en Eleanor ook maar die moeten eerst achter de schermen werken. Danielle en Faye mogen eerst kijken naar de cheografie van de anderen en dan gaan ze die instuderen. Paul is daar dan wel weer begripvoller voor. Hij geeft Faye de tijd om het te leren. Misschien heeft hij wel spijt van zijn eerdere besluit?

Voordat we het doorhebben zijn we er al. The time flies..
Liam en Danielle stappen als eerste uit. Dan volgt de rest langzaam. Eleanor, Faye en Lisanne hebben het volgens mij naar hun zin want ze zitten met z'n drieën te lachen. Ik laat ze maar. Vanuit mijn ooghoeken zie ik dat Danielle zich erbij voegt. Dan komen de anderen er ook bij lopen. De meiden lopen voor ons en wij lopen achter ze aan. We zien al een beetje papparazzi maar Paul en de rest van het managment hebben het nog netjes geregeld. Ze hebben gezorgd dat heel veel papparazzi naar een verkeerde luchthaven zijn gegaan. Hoe hij dat voor elkaar is gekregen voor mij een groot vraagteken maar het belangrijkste is dat we nog enigzins privé hebben.

Al snel zijn we bij de afscheidshal en mogen we niet meer verder mee lopen. Lisanne geeft iedereen een knuffel en bij Niall, Faye, Eleanor, Danielle, Perrie en Rose blijft ze iets langer staan. Niall kent ze natuurlijk ook goed. En de rest van de meiden is wel logisch want ze hebben veel met elkaar opgetrokken de laatste paar dagen. Nog een keer zwaait Lisanne en dan verdwijnt ze tussen de mensen menigte. We blijven even staan en dan lopen we richting de ingang. Waar we een kwartiertje geleden naar binnen liepen.

Opeens horen we een gil in de buurt van de meiden komen. Het is Faye ie gilt! Meteen ren ik naar haar toe. Naast haar staat een meisje met in haar hand een mes. Aan het mes zit een beetje bloed. Dan zie ik dat er op Faye's arm een hele rode kras staat. Het is toch niet... Heeft dat meisje mijn Faye gekrast met een mes!? Verschrikt trek ik Faye mee. Een traan loopt over haar wang. Ondertussen is er politie bij gekomen die het meisje meevoeren. Faye voel ik helemaal in mijn armen trillen. Iedereen kijkt geschokt naar Faye en mij. Liam komt naar ons toelopen. 'Je moet die wond echt verzorgen anders komen bacteriën in.' Hij pakt Faye's "goede" hand en trekt haar voorzichtig mee naar een EHBO kantoortje. We lopen allemaal achter ze aan. Ik snap het niet. Waarom verdient Faye dit? Ze is toch geliefd bij de fans?

POV Faye Horan

Het was zo eng... Opeens was ze daar. De bitch oftewel Abby van mijn oude school in Mullingar. Nadat Niall in One Direction is gegaan wou ze helemaal vriendinnen met me worden maar ik wees haar af. Ze was woedend en liet het merken maar de rest van de school mocht mij wel. Daardoor werden zij en haar twee meelopers de meest gehaatte meiden op school. Zou dat de rede zijn dat ze dit doet? Ik had dit nooit van haar verwacht....
'AU!' Opeens gaat er een felle pijn door mijn arm heen. Ze heeft me pijnlijk geraakt. Liam is zo lief om me naar de EHBO te brengen maar het doet zo'n pijn. De vrouwen die mijn wond schoonmaken kijken me met een schuldige blik aan. Ik kijk weg naar Harry die er met een geschokt gezicht bij staat. Naast hem staat Niall. Zou hij haar hebben herkent? 'Niall, dat meisje.. Ze was A..Abby..' Met moeite spreek ik haar naam uit. Niall denkt na en dan trekt hij wit weg. 'Het is mijn schuld..' Dan rent hij weg richting de w.c's. De rest snapt er niks van. Snel praat ik ze bij. Meteen rennen Zayn en Liam naar de w.c's waar Niall net in verdween. Zou hij echt denken dat het zijn schuld is? Want dat is het echt niet. Abby is gewoon een slecht kind. Niall kan daar niks aandoen.

POV Niall Horan

Het is allemaal mijn schuld dat Faye een kras op haar arm heeft. Die Abby was jarloers dat ik haar broer was en wou vriendinnen worden met Faye. Faye had haar toen afgewezen, dat weet ik nog goed. Ik had nooit verwacht dat Abby zover zou gaan om mij en de jongens te ontmoeten. Wat heeft Faye verkeerd gedaan? Faye is het liefste zusje wat je je maar kan wensen en ze denkt altijd eerst aan een ander en dan aan zichzelf. Die kan je toch gewoon geen pijn doen?

Als ik nooit beroemd was geweest en een keer iets tegen Abby had gezegd... Dan was dit alles niet gebeurd. Het is allemaal mijn fout dat Faye nu pijn heeft. Ik kijk in de spiegel. Mijn ogen zijn waterig en een traan loopt langs mijn wang. Ik huil misschien snel maar Faye is heel dierbaar voor me. En als iemand aan Faye komt... dan komen ze ook aan mij. Abby had mij moeten hebben. Abby had mij pijn moeten doen. Niet Faye.

Liam en Zayn komen binnen lopen. 'Nialler, het is echt jou schuld niet. Faye heeft verteld wie het was en Abby was boos dat Faye geliefder op school was dan haar. Faye is ook niet boos op jou Niall.' Liam kijkt me rustig aan. Is Faye niet boos op me? Faye is echt veel te goed. Ik hou echt heel veel van mijn kleine zusje. 'Kom je mee naar Faye enzo? Dan kan je even met haar praten.' Zayn wenkt Liam en mij mee. Langzaam kom ik in beweging en loop ik met mijn vrienden mee. Bij het kantoortje aangekomen zie ik dat Faye in de tussentijd verband om haar onderarm heeft gekregen. Zodra ze mij ziet springt ze op en gooit ze zich in mijn armen. Meteen sla ik mijn armen om haar heen en geef ik haar mijn bekende Horan hugg. Ik weet dat Faye die knuffel echt helemaal laat ontspannen, ze vind die knuffel altijd heel fijn

'Ik hou van je Nialler.' Fluistert Faye zachtjes in mijn oor. 'Ik ook van jou Faye, ik hou ook van jou.' Fluister ik terug.


{3th of January 2013}

POV Faye Horan

Gisteren was het een heftige drukke dag. Nadat we Lisanne af zouden zetten wouden we eigenlijk nog gaan shoppen. Althans, dat hadden we in de planning maar na Abby's opkomst had niemand er mee zin in. We zijn toen meteen naar huis gegaan. Niall en ik hebben de hele tijd met elkaar opgetrokken. Harry en Rose hebben toen een beetje met elkaar en de anderen opgetrokken. Niall en ik hadden toen even alleen oog voor elkaar. Een broer zus momentje. Ik denk dat Harry dat wel begreep want hij heeft zelf ook een zusje en als daar bij zoiets zou gebeuren... Ja hij snapt het denk ik wel. Dat weet ik bijna wel zeker. Of Rose nog een broer(tje) of zus(je) heeft weet ik niet maar ik denk dat ook zij het wel zou snappen.

Nog steeds heb ik last van mijn onder arm maar ik vertel het aan niemand. Ik wil ze niet bezorgd maken en Niall wil ik niet opnieuw een schuldgevoel geven. Hij had gister zo'n schuldgevoel... Arme Nialler... Het is echt de beste broer die een meisje maar kan wensen. Hij staat altijd voor mij klaar en ik wil hem niet graag verdrietig zien. Daar is hij veel te lief voor. Niall doet nooit iemand kwaad en ik wil hem dan ook echt geen schuldgevoel oppraten. Opeens gaat er een pijnscheut door mijn hele arm heen, het verspreid zich door mijn hele lichaam. Ik val op de grond neer en ik hoor mensen mijn naam roepen. Dan word het zwart en het laatste wat ik hoor is Harry's stem. Hij riep; "Bel een ambulance!"

POV Harry Styles

Rustig ben ik aan het praten met Louis. Dan horen we een zachte klap. Louis' ogen worden groot en ik kijk achterom. Faye ligt op de grond. Snel kniel ik naast haar. 'Bel een ambulance!' Roep ik naar iedereen die hier staat. Liam belt een ambulance en binnen tien minuten zijn ze bij ons. Helemaal in paniek kijk ik naar Faye. Alsjeblieft Faye blijf bij ons... Ik hou van je.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.