Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » WebAddiction » Try Or You'll Never Know ~ Proloog

WebAddiction

12 feb 2013 - 14:54

605

0

333



Try Or You'll Never Know ~ Proloog

‘Moeten we al op?’
‘Zoey, rustig, we moeten op als Ellen ons aankondigt.’
‘Maar Diana, ze lopen achter op schema!’ zeurde Zoey.
‘En dan nu, de gasten waar iedereen op heeft gewacht: The Fangirls!’
‘Zie je Zoey, ze lopen helemaal niet achter op schema.’
‘Ja Joy, ik weet het. Laten we nu gaan voordat ze denken dat we ontvoerd zijn door behaarde cheerleaders.’
‘Meiden! De laatste keer dat ik jullie zag waren jullie net bekend in Nederland, moet je eens kijken hoe het nu met jullie gaat!’ riep Ellen over het gejuich van het publiek heen.
‘Geloof me Ellen, dit hadden wij ook nooit verwacht.’ zei Zoey eerlijk.
‘Ik kan ook nooit genoeg krijgen van het verhaal hoe jullie elkaar ontmoet hebben. Heeft een van jullie toevallig zin om dat nog een keer te vertellen?’Ellen draaide naar de dichtstbijzijnde camera. ‘Elke keer als ik deze dames zie vraag ik naar dat verhaal. En geloof me als ik zeg dat ik ze regelmatig heb gezien.’Zoey keek Diana aan.
‘We kunnen natuurlijk ook het hele verhaal vertellen. We zullen geen details achter houden en alles braaf vertellen.’Zoey grinnikte toen het publiek helemaal uit zijn dak ging.
‘Dus als ik het goed begrijp is dit de eerste talkshow waar jullie het hele verhaal vertellen?’vroeg Ellen toen het applaus wat minder was geworden.
‘Jup.’Alweer ging het publiek uit zijn dak. Zoey keek haar vriendinnen glimlachend aan. Ze hadden het helemaal gemaakt.
‘Nou, het begon allemaal met de site www.Interweb.nl. Ik vond die site doordat ik een beetje aan het googelen was, en ik ben eerlijk als ik zeg dat ik geen idee heb wat ik precies aan het googelen was. In ieder geval, ik vond dus die site, en kwam meteen vier geweldige mensen tegen.’
‘Vier? Jullie zitten hier maar met z’n drieën.’merkte Ellen op. Even bleef ik stil, zodat ik mijn tranen weg kon dringen. Diana nam het van me over.
‘We zijn inderdaad nog maar met z’n drieën over. Maar laat ons even verder vertellen, dan wordt het allemaal duidelijk.’Ellen knikte respectvol. Ik nam het weer over.
‘Onze band werd steeds hechter, ook al hadden we geen idee wie we in real life waren. Persoonlijk had ik enorm veel last van faalangst. Ik dacht altijd dat ik niet goed genoeg was, of dat ik andere mensen teleurstelde. Interweb heeft me vriendinnen gegeven die ervoor hebben gezorgd dat ik mezelf accepteerde.’
‘Zo hadden we allemaal problemen. Ik was ook erg onzeker. Vergelijk me maar met dat ene meisje uit je klas dat niet durfde te praten.’zei Joy.
‘Ik zelf had vrij weinig persoonlijke problemen, maar mijn ouders waren gescheiden en daar had ik het niet makkelijk mee.’zei Diana.
‘We hadden allemaal onze problemen, en samen hebben we ze opgelost.’Er ging een awh door het publiek. Die duurde precies lang genoeg om even mijn tranen weg te slikken.
‘Op een gegeven moment hadden we het plan om elkaar te ontmoeten. In levende lijven.’ging ik weer verder. ‘We spraken af in Amsterdam, de hoofdstad van Nederland.’
‘Sorry dat ik jullie onderbreek, ik wil dolgraag het verhaal horen, maar lieten jullie moeders jullie gewoon gaan? Stel je voor dat een van jullie een oud mannetje was.’vroeg Ellen geïnteresseerd. Diana begon te lachen.
‘Onze moeders lieten ons ook niet gaan. Tenminste, niet alleen. We mochten gaan als zij mee mochten.’
‘Aha.’zei Ellen.
‘Aha.’zei Diana, waardoor ze nog harder moest lachen. Onwillig moest ik ook lachen.
‘En toen begon het hele verhaal pas echt goed.’
‘Hoe bedoel je het verhaal begon toen pas goed?’Ellen was niet zo goed in haar mond houden.
‘Precies zoals we zeggen, het verhaal begon toen pas goed.’


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.