Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Under the mistletoe - One Direction » Hoofdstuk 27

Under the mistletoe - One Direction

4 jan 2013 - 20:29

1422

0

313



Hoofdstuk 27

Oh, hier staat een verwijzing naar een ander iemand in. Dit geldt niet voor deze site! xx

Cutieeesss, Nog bedankt voor de lieve reacties <33 lovejullie <33


{3th of January 2013}

POV Harry Styles

We zitten met z'n allen te wachten op een teken van leven van Faye, maar er is geen een dokter die ons ook maar over iets inlicht. Nog steeds is er één dokter binnen met twee verpleegsters en natuurlijk Faye. Waarom schieten ze niet een beetje op?! Ze snappen toch ook wel dat we hartstikke ongerust zijn?! We hebben nog helemaal niks gehoord! Ik weet niet of ik daar nou juist blij mee moet zijn... Ik heb liever dat ze ons op de hoogte houden en niet dat ze ons hier laten zitten wachten...

Naast me zit Niall zachtjes in de armen van Rose te huilen, het klinkt raar maar Rose heeft haar armen om Niall geslagen en probeert hem te troosten, wat niet echt effect heeft. Ik kan nu ook wel keihard gaan huilen maar ik moet sterk blijven, voor mezelf en Faye. Anders ben ik er met mijn gedachten helemaal niet meer bij en ga ik gekke dingen doen. Ik ken mezelf en na heftige dingen kan ik niet van drank afblijven... Dat is echt een hele slechte eigenschap van mij maar gelukkig is Faye in mijn leven en die weet me altijd te kalmeren.

Hoe zou het komen dat ze nu hier ligt? Zou het komen door de snee die Abby heeft gemaakt in haar onder arm? Want als dat zo is... Dan krijgt ze echt problemen want als je aan mijn meisje komt... Dan kan Abby beter zorgen dat ze niet hier is... Hoe kan ze trouwens Faye pijn doen? Faye is zo'n lief zorgzaam meisje... Hoe kan je die dan snijden?

Dan gaat de deur waarachter Faye ligt open. Een dokter stapt eruit en zijn ogen zoeken mij. Als hij mijn blik vind wenkt hij me om naar hem toe te lopen. 'Harry is het toch?' Ik knik ongeduldig. Zeg nou wat er met Faye is! Hij ziet mijn ongeduldige blik volgens mij want hij schiet wat op. 'Ik heb goed nieuws.' Een zucht van opluchting verlaat mijn mond. 'Ze is flauwgevallen omdat er in de wond een bacterie is gekomen. Daarom krijgt ze nu een speciale zalf mee die je er elke dag op moet smeren. In de ochtend en in de avond.' Hij kijkt streng over zijn bril heen. Jaja, ik doe het. Als hij nou even verteld of ik naar haar toe mag gaan. 'En Harry, jij en je vrienden naar binnen. Maar je moet heel erg rustig doen want ze is nog ontzettend gevoelig voor alle geluiden. Maar omdat jullie er zo kapot van zijn maak ik een uitzondering.' Grijzend kijk ik naar de anderen. Ze kijken op en meteen lopen ze snel naar ons toe. De dokter maakt de deur open en ik loop als eerste naar binnen toe. Faye's ogen zijn gesloten.

Ongerust loop ik naar het bed toe waar Faye opligt en ik pak haar hand stevig vast. Op dat moment opent ze haar ogen en kijkt ze me met haar mooie bruine ogen aan. Opgelucht slaak ik een zucht en ik geef haar een kusje op haar wang. Ik voel dat ze heel zachtjes in mijn hand knijpt. Ze is natuurlijk nog veel te zwak wat ik natuurlijk wel begrijp. Als ik opkijk zie ik Niall aan de andere kant van het bed staan. Zijn uitdrukking op zijn gezicht is al wat minder verdrietig dan net in de wachtkamer. Gelukkig maar want het doet pijn om een van je beste vrienden verdrietig te zien. Dat wil je met andere woorden echt niet zien. En ze zijn verdrietig om het meest speciale meisje in de hele wereld... Ik ben blij dat ze weer bij bewust zijn is. Na dit ga ik wel zorgen dat Faye en alle andere vriendinnen van mijn vrienden beveiliging krijgen want dit is niet meer normaal.. Niemand moet meer aan Faye kunnen komen. Natuurlijk ook niet de andere maar die hebben nog niet zulke dingen mee gemaakt. Gelukkig maar en dat gaat ook niet gebeuren ook. Daar ga ik voor zorgen en ik weet zeker dat de andere jongens me daarbij willen helpen.

Dan komt de dokter binnenlopen. 'Geen zorgen jongens er is niks bijzonders maar nu moet ik even bloed afnemen voor de zekerheid. Dus als jullie het niet erg vinden...' Hij geeft een knikje naar de deur. We staan allemaal op en lopen de deur uit. Maar voordat ik Faye achterlaat geef ik haar nog een kus op haar voorhoofd. Dat doe ik altijd en dat voelt veilig en fijn. Eventjes laten weten dat ze veel voor me betekent. Daarna loop ik de anderen achterna de deur uit. Niall ziet er meteen stukken beter uit want hij heeft zijn zusje weer kunnen zien. Ik ben natuurlijk ook opgelucht maar ik vind het gewoon niet kunnen. Dat iemand mijn liefje gewoon pijn kan doen. Met een mes! De volgende keer kan het alleen maar erger zijn... Ik moet er niet aan denken...

De jongens zien dat er me niet iets lekker zit. Louis is degene die iets zegt. 'Hazz wat is er?' 'Het is gewoon het feit dat een vreemde onze vriendinnen pijn kunnen doen. Ze moeten beveiliging krijgen.' Louis, Zayn, Liam, Niall en Perrie stemmen ermee in. Danielle, Eleanor en Rose twijfelen in het begin nog een beetje maar uiteindelijk stemmen ze toch mee in. Ik vind hetzelf een goed idee. Ook is het krom dat we daar niet eerder bij gekomen zijn. Het is ook raar, wij wel beveiliging en onze vriendinnen die net zo beroemd geworden zijn ondertussen niet. Zij hebben net zoveel kans op aanslagen als wij. Dit klinkt allemaal heftig maar ik heb het zojuist bij Faye wel gezien....

POV Faye Horan

De dokter neemt snel bloed af en vraagt nog een paar dingetjes. Beleefd heef ik antwoord op zijn vragen. Dan gaat hij weg en Harry komt binnen lopen. 'Faye, ik heb het net met de anderen gehad over beveiliging voor jullie. En ze stemmen ermee in.' Uhm... Dat is niet iets wat ik had verwacht. Ik weet niet echt of ik daar wel blij mee moet zijn. Natuurlijk vind ik het lief dat hij daaraan denkt maar van mij hoeft het niet zo... Overal en altijd beveiliging om je heen... En dit is een keertje gebeurd. Ik denk niet dat dit nog een keer gebeurd toch?

Harry ziet mijn denkende blik aan de frons op mijn voorhoofd. Dat heb ik altijd als ik nadenk. Hij vraagt wat er aan de hand is. Ik leg hem rustig uit wat ik erover denk. 'Maar Faye, ik wil gewoon niet dat iemand jou of de andere iets aan doet. En jullie zijn nu ook beroemd en bijna iedereen kent jou wel. Jullie hebben net zoveel kans op aanslagen als de jongens en ik en wij hebben wel beveiliging.' Oke, daar heeft hij wel een punt... Beveiliging kan achteraf ook geen kwaad. Dan weet ik wel zeker dat niemand me iets aan kan doen. In elk geval niet op de manier van Abby. Toch maar mee instemmen dan? Als er dan later toch wat gebeurd heb ik toch beveiliging. Ik heb niks te verliezen als ik ja zeg. Alleen meer beveiliging.

'Ja Handsome, oke.' Hij glimlacht en geeft me een knuffel en lange zoen. Dan gaat hij naast me liggen. Het ligt heel fijn en vertrouwt. Ik lig wel liever in Harry's vertrouwde bed maar dat kan nu even niet. Ik ben benieuwd wanneer ik weer naar huis kan. Dat zou ik echt weer willen. Naar huis... Mjjn ogen vallen dicht en ik nestel me helemaal tegen Harry aan. Meteen reageert hij erop door zijn arm om mij heen te slaan. Hij is heel lekker warm en ik verstop mijn make-up loze gezicht in zijn hoodie die hij aanheeft. Hij ruikt echt heel lekker. Helemaal naar Harry.

Harry is gewoon zo vertrouwt,

Alles aan hem is vertrouwt,

Elke handeling die hij doet voelt gewoon goed,

Als hij zou vragen of ik met hem mee zou gaan terwijl ik niet weet waar naartoe zou ik hem gewoon vertrouwen,

In Harry heb ik vertrouwen en ik zou hem altijd geloven,

Hij laat me gewoon helemaal ontspannen, dat is een van de dingen waarom ik hem vertrouw,

Ik weet wel dat het met hem wel goed gaat komen,

Harry laat me echt helemaal kalmeren.


BELANGRIJK; ik ga de komende tijd, als school weer begint, minder uploaden. Ik heb dan gewoon geen tijd en school mag hier niet onder leiden dus daarom komen er korte hoofstukken ;( sorry!!
xxx
p.s lees allemaal het verhaal van MissStylesx! Het is een leuk boek!


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.