Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Under the mistletoe - One Direction » Hoofdstuk 28

Under the mistletoe - One Direction

4 jan 2013 - 20:30

2011

2

328



Hoofdstuk 28

Weer een belangrijk puntje;

Ik heb echt nog wel tijd over om te uppen hoor! Maar het word weer net zoveel als voor de vakantie. Om de dag dus ongeveer en niet meer élke dag. Dat is hopelijk genoeg. En tuurlijk kan ik dat niet elke dag, soms word het minder maar soms ook meer! Vooral de eerste twee weken word het meer!

oh zouden jullie het leuk vinden als er een sequel zou komen? Als jullie vinden dat er een sequel moet komen, reageer en ik ga na dit hoofdstuk door met het sequel <3

{4th of January 2013}

POV Faye Horan

Zuchtend ga ik voor de tweede keer vandaag weer rechtop zitten ik het bed. De dokter wil mijn reflexen vandaag testen en hij vond het een goed idee om het meteen te doen toen zodra ik wakker werd. Geweldig... Kent die man geen ochtendhumeur ofzo, ik ben namelijk uitgeput. Vanacht heb ik niet echt lekker kunnen slapen want zo'n bed ligt alles behalve comfortabel. Zuchtend strek ik mijn armen op zover ik kan. Hij beweegt mijn armen op en neer en zegt dan dat ik weer kan gaan liggen. Hij ondersteunt me een beetje in mijn rug omdat ik niks overhaast mag doen van hem. Dan moet ik weer rechtop gaan zitten. Ik snap niet waar dit überhaupt goed voor is...

Ik voel me al wel stukken beter dan gisteren, dat heb ik ook verteld maar hij geloofde me niet helemaal volgens mij. Hij dacht dat ik het alleen zei omdat ik graag naar huis wou. Dat is deels ook wel waar als ik eerlijk ben... Maar ik voel me ook echt eerlijk beter dan gisteren. Gelukkig maar, want ik wil snel weer naar huis. 'Je mag gauw weer gaan liggen mevrouw Horan.' Ik knik en ga weer snel liggen. 'Ik snap dat je weer snel naar huis wilt maar het kan helaas nog even niet.' Ik geef de moed voor vandaag alweer op. 'Maar.. waarom niet?' Hij pakt een stoel en gaat naast me zitten. 'Je hebt een lichte hersenschudding, door de klap op de grond van eergisteren, en daarom reageer je later, je reflexen zijn nog niet helemaal goed jammer genoeg. Morgen mag je wel naar huis toe maar voor vandaag moet je nog eventjes hier blijven, voor de zekerheid.' Ik knik beleefd en bedank hem voor de informatie die hij me zojuist heeft gegeven. Morgen mag ik wel weer naar huis en dat is een voordeel!

Harry, Louis en Eleanor komen binnen lopen. Harry komt meteen naar mij toe lopen en geeft me een kus. Louis en Eleanor volgen en geven me een knuffel en een kus op mijn wang. Ze gaan alledrie langs mijn bed zitten. 'Weet je al wanneer je naar huis toe mag komen?' Harry kijkt me vragend aan. 'Ja ik weet het al. Morgen pas... Hij vond dat ik nu nog te zwak was en te laat op de reflexen reageerde.' Begrijpend knikken Harry, Louis en Eleanor. Harry pakt mijn hand en tilt met zijn vinger mijn kin op zodat ik hem wel aan moet kijken. 'Faye, ik zal de hele tijd bij je blijven. Ik hou van je.' Blozend ga ik rechterop zitten en buk naar Harry toe, gauw druk ik een kusje op zijn mond. Want ik hoor bekende stemmen aan de andere kant van de deur. De rest van onze grote "kliek". Niall en Rose komen voorop naar binnen lopen. Al snel kom ik erachter dat ze in twee verschillende auto's hier naartoe zijn gekomen. Het bleek erg gezellig te zijn in de auto. Daar kan ik niet over mee praten dus ik pak Harry's iPhone die naast mij op bed ligt. Omdat ik mijn eigen iPhone niet bij heb ga ik maar op Harry's iPhone spelletjes spelen en op twitter.
Op twitter lees ik allemaal lieve beterschap berichtjes.

De afgelopen dagen is de papperazzi er wel achtergekomen dat ik in het ziekenhuis lig. Dat is ook niet gek want elke keer lopen mijn vrienden hier naarbinnen zonder mij. Dat hebben ze zeker snel door.

Op twitter beantwoord ik een paar beterschap tweets. Toevallig kom ik die van "Haye" tegen. Bij die ene tweet is alles begonnen... Hoe heet ze trouwens in het echt? Ik klik op haar profiel en lees haar biografie. "Truly, Madly and Deeply in love w/ five idiots &#10084;~ Lauraaa, 17 years old" Ze heet dus Laura. Aan haar heb ik mijn relatie deels te danken. Dankzij haar tweet ben ik naar Harry's slaapkamer toe gegaan en ben ik er achter gekomen dat hij wat voor mij voelt. Ik word uit mijn gedachten gehaald door een dm van Laura. "Heey Faye, beterschap! Jij verdient het niet om in het ziekenhuis te liggen! xjes Lau" Ahw... Laura is echt een super lief meisje... Ookal ken ik haar niet eens echt. Onze gezamelijke dm's zijn goed genoeg om elkaar te leren kennen. Zij was mijn eerste 'fan' om het zo maar even te noemen. Vanaf het begin, of zelfs daarvoor, stond ze achter de relatie van Harry en mij. Misschien zouden we een keer wat af kunnen spreken? Laura lijkt me echt een super lieve meid. Ik dm haar terug. "Ahw, dankjewel! Mag ik misschien je 06? Zou je het leuk vinden om een keer te gaan shoppen?" Ik druk op verzenden en kijk nog even bij mijn mentions. Het zijn er echt veel valt me op.. En elke minuut komen er minstens twee binnen. Wow, het zijn er echt super veel in het totaal...!

Een paar minuutjes later krijg ik een dm van Laura terug. "Omfg.. Ik kan niet geloven dat jij me dat vraagt. Jij bent mijn voorbeeld <3 Mijn nummer; *telefoonnummer* xx" Glimlachend sms ik het nummer door naar mijn eigen iPhone en log dan uit op twitter. Harry's iPhone leg ik terug en dan valt het iedereen pas op dat ik niks van het gesprek snap. Ze kijken me allemaal schuldig aan en verontschuldigen zich. Ik haal mijn schouders op en ga wat onderuit liggen zodat ik tegen Harry's arm aan ligt. Het klinkt raar maar het ligt comfortabel zo tegen Harry aan. Het voelt voor tien minuten dat ik mijn ogen dicht doe en ik een lichte slaap val maar als ik mijn ogen opendoe is iedereen al weg. Alleen Harry zit er nog. Hij meende het dus echt... Hij blijft echt bij me. Dat had ik per ongeluk hardop gezegd en Harry grijnst. 'Ik blijf altijd bij je, ik zal nooit van je zijde wijken.' Ik ga recht op zitten en kijk hem aan met lichtjes in mijn ogen aan. Dat krijg ik altijd in mijn ogen als ik blij ben. Harry lijkt het op te merken want hij grijnst nog meer en hij wrijft met een hand langs mijn wang.

Opeens krijg ik een goed idee. Ik schuif op, op het bed en klop naast me. Harry snapt mijn hint en komt voorzichtig naast me zitten. 'Harry, ik ben niet van porselein hoor! Je kan gewoon naast me komen zitten.' Hij bloost een beetje. 'Maar ik ben bang om je pijn te doen..' Terwijl hij dat zegt slaat hij zijn rechterarm om mij heen en met zijn linkerhand speelt hij met mijn hand. Mijn hoofd leg ik op zijn schouder en hij legt zijn hoofd erop. Zo vallen we samen inslaap. Samen, op een ziekenhuisbed in het ziekenhuis. Hoe romantisch.. Maar met Harry erbij word alles romantisch. Hij maakt elk klein momentje romantisch. Hij wacht niet op een perfect moment, nee hij pakt een moment en maakt het perfect. Dat vind ik zo leuk aan hem. Hij durft tenminste wat.

Oh ik hou zo ontzettend veel van hem

POV Eleanor Calder

Ik schrok eergisteren heel erg van de val van Faye. Die ene Abby kan ik echt niet uitstaan. Faye is echt een schat van een meid en nu is ze dankzij haar flauw gevallen! Gelukkig gaat het nu wel weet wat beter maar Faye zag er best vermoeid uit. In een ziekenhuisbed slapen is ook niet echt lekker. Toen ik erop zat had ik al zoiets van pfff... Arme Faye.. Morgen mag ze weer naar huis. En ze heeft een heel lief vriendje die non stop bij haar zou willen zijn. Helaas hebben ze concerten maar Harry gaat daar tussen door naar Faye toe. Nu is hij ook weer bij haar. Zo lief... Je ziet bij hun twee echt de liefde ervan af spatten. Ze zijn ook zo'n leuk stelletje samen. Harry doet echt wat met Faye. En Faye doet echt wat met Harry. Het perfecte stel dus. Ik ben helemaal in gedachten verzonken en merk niet dat Louis achter me is komen staan. Hij geeft me kusjes in mijn nek en slaat zijn armen om mijn middel heen. Zachtjes leun ik wat verde naar achteren en ik glimlach naar Louis. Hij glimlacht terug en hij speelt met mijn haren. Dan draai ik me volledig om en leg mijn armen in zijn nek. Louis reageert er meteen op en wrijft met zijn hand over mijn rug.

Oh ik hou zo ontzettend veel van hem...

POV Niall Horan

Rose komt net onze slaapkamer binnenlopen als ik in mijn boxer staat. Ik bloos, even schaam ik me maar Rose is mijn vriendin en we hebben elkaar al vaker zo gezien. Ze loopt langzaam naar me toe en ik naar haar. Totdat we bijna tegen elkaar aangeplakt staan. We kijken elkaar diep in de ogen aan. Haar ogen zijn zo mooi... Heel mooi blauw, als ik erin kijk verdrink ik gewoon helemaal weg. Rose is zo'n mooi meisje, ik ben trots dat ik haar mijn vriendin kan noemen. Ze glimlacht naar me als ze ziet dat ik dichterbij kom. Dan druk ik mijn lippen op de hare. Ze slaat haar armen om mij heen en gaat met haar hand door mijn blond/bruine haren heen. Ik sla mijn armen om haar middel en druk haar stevig tegen me aan. Door haar dunne hempje voel ik kippenvel. Ik til haal een klein stukje op en Rose slaaf haar benen om mij heen. Dan leg ik haar voorzichtig op bed neer.

Oh ik hou zo ontzettend veel van haar...

POV Danielle Peazer

Ik voel twee sterke armen om mijn middel en Liam trekt mij dichter naar hem toe. We liggen nu net in bed en ik heb het koud maar door Liam krijg ik het meteen warmer. Ik sla mijn armen om hem heen en geef hem een kusje op zijn wang, vlak naast zijn mond. Hij grinnikt en geeft mij op precies dezelfde plek een kusje. Blozend geef ik hem een kus op zijn mond. Hij lacht zachtjes en wrijft met zijn hand op mijn rug naar boven naar mijn nek waar hij mij zachtjes vast houdt. Zijn handen zijn lekker warm en Liam ruikt lekker. Naar zijn vertrouwde aftershave. Hij lacht zachtjes als hij merkt dat ik zijn geur opsnuif. Ik bloos en verstop mijn gezicht in zijn shirt waarachter ik zijn geweldige lichaam voel. Hij kust me op mijn haren en aait over mijn achterhoofd.

Oh ik hou zo ontzettend veel van hem...

POV Zayn Malik

Naast me ligt Perrie en ze haalt rustig adem. Ze speelt met mijn hand en legt haar hoofd op mijn borst. Haar haren vallen mooi over mijn schouder. Ik leg mijn hoofd op haar hoofd en wrijf over haar arm heen. Ze krijgt er een beetje kippenvel van merk ik. Ze bloost als ze ziet dat ik merk dat ze er kippenvel van krijgt. Ik grinnik en geef haar een kusje op haar wang. Ze geeft me een kusje terug op mijn borst en dan wrijft ze zachtjes over mijn hand die over haar arm wrijft. Ik trek haar zachtjes wat verder omhoog zodat we op ooghoogte liggen. Ze kijkt me diep in mijn ogen aan en ik wrijf met mijn hand een plukje haar uit haar gezicht. Perrie's wangen kleuren lichtroze waardoor ze er echt heel erg schattig uitziet. Dat doet ze altijd al maar als ze bloost is ze op haar allerschattigst.

Oh ik hou zo ontzettend veel van haar...


{Laat een reactie achter als je wilt dat er een sequel komt!}


Reacties:


dreamangel zei op 4 jan 2013 - 21:39:
wat is een sequel??


Faylinn
Faylinn zei op 4 jan 2013 - 20:45:
leuk en het is gewoon wooow
mooi leuk kan het niet beschrijven zo mooi
snel verder