Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » WebAddiction » Try Or You'll Never Know ~ Four

WebAddiction

12 feb 2013 - 14:56

547

2

285



Try Or You'll Never Know ~ Four

‘Wacht, jullie leerden elkaar dus kennen via internet?’vroeg Ellen.
‘Dat klopt. We weten dat de meeste ouders bang zijn voor internetvriendschappen enzo, maar net zoals bij ons kun je zien dat het grootste deel gewoon normale mensen zijn. Plus, als je iemand meeneemt die je vertrouwd, je beste vriendin of je ouders, dan is het ook minder gevaarlijk om zo iemand te ontmoeten.’zei Diana.
‘Dus jullie zeggen, gewoon doen.’vroeg Ellen.
‘Dat zeggen we inderdaad.’zei Zoey.
‘Maar hoe raar is het dan om zo’n oud iemand te zien.’vroeg Ellen lachend. ‘Ik bedoel, het was hilarisch om te horen, niet waar?’Het publiek ging weer helemaal los.
‘Nu we er op terugkijken was het inderdaad geniaal. Maar op dat moment was het behoorlijk eng.’vond Diana.
‘Ik vond het eigenlijk best grappig. Zo’n man, zonder tanden, die zich dan op internet voordoet als iemand van zestien die Amber heet. Volgens mij had hij niet eens een computer met internet of zoiets want hij zag er behoorlijk armoedig uit. Net een zwerver. Dus ik vraag me echt af hoe het kwam dat hij zo vaak op internet zat.’zei Zoey serieus. Het publiek en Ellen barsten in lachen uit.
‘Nee serieus.’verweerde Zoey zich. ‘Ik bedoel, het was een zwerver! Die leven in een doos! Zonder computer!’
‘Misschien zat er een apple store in Amsterdam, daar kun je gratis internetten.’stelde Joy lachend voor. Het publiek lachte nog harder, net zoals Ellen. Langzaam stierf het gelach weg.
‘Maar even iets serieuzer. Jullie begonnen dus met z’n vijven. Jullie zijn nu nog met z’n drieën. We weten ongeveer wat er gebeurt is, maar vertellen jullie dat gedeelte van het verhaal ook?’Het publiek liet weer een langgerekte awh horen toen Diana, Zoey en Joy alledrie een traan over hun wangen lieten lopen. Het was niet geacteerd. Ze hadden het er nog steeds moeilijk mee. Joy slikte haar verdriet weg en gaf antwoord.
‘Dat behandelen we ook. Maar eerst moeten we natuurlijk nog een groep vormen.’Ellen knikte.
‘Dat klopt inderdaad. Maar voordat jullie verder vertellen heb ik een verassing voor jullie.’
‘Ellen, dat had niet gehoeven, dat weet je toch.’zei Zoey terwijl ze haar tranen wegveegde.
‘Dat weet ik, maar ik verras jullie graag. Ik weet dat jullie het de laatste tijd te druk hebben gehad om vijf jongens te zien. Zelfs Zoey, die een soort van een relatie heeft met een van die jongens ziet ze veel te weinig. Dus.’Verder kon Ellen niet praten, want ze werd overstemd door het gejoel van het publiek.
‘Dus heb ik geregeld dat ze nu hier zijn. Zeg hallo tegen Harry, Niall, Louis, Zayn en Liam!’riep Ellen zo hard mogelijk. De schuifwanden gingen open en daar stonden ze. Zoey had haar handen voor haar mond geslagen. Diana kreeg weer veegde voor de zoveelste keer die dag haar tranen weg en Joy schudde Zoey wakker.
‘Ga naar je vriendje toe!’gilde ze in haar oor. Zoey reageerde meteen en rende op Niall af. Ze sprong in zijn armen en gaf hem een lange zoen.
‘Er is hier een bom ontploft!’riep Ellen in de camera. ‘Na de reclame zijn we weer terug met het hele verhaal van The Fangirls en misschien nog een gezamenlijk optreden van One Direction en The Fangirls!’De camera draaide weg en op de televisie werd de eerste reclame ingezet.


Reacties:


Team1D
Team1D zei op 26 april 2013 - 7:47:
Hjkodghj Niall


1Diloveniall
1Diloveniall zei op 5 jan 2013 - 1:07:
Brabant + One Direction + Niall = megasupergeweldig verhaal!