Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Gillend naar huis » Proloog

Gillend naar huis

5 jan 2013 - 23:36

237

7

422



Proloog

Er waren eens vijf brandweermannen die, op een kat in de boom na, een rustige dag hadden. Ze zaten in de brandweerwagen nandos te lunchen. Deze brandweerwagen hing vol met posters van One Direction. De namen van de brandweermannen waren Gordon, Gerard, Carlo, Paul en Peter. Gordon zat te grappen met Gerard, Carlo was aan het sms'en met Irene, terwijl Peter de laatste nieuwtjes over zijn man en kinderen aan Paul vertelde.

Opeens ging het alarm af. De brandweermannen lieten alles waar ze mee bezig waren vallen. Gordon kroop achter het stuur en zette de sirene aan. "Wat is er loos?" vroeg Peter.
"Er is brand in het hotel!" riep Paul. Gerard zuchtte diep: "Ik heb er de kracht niet voor."
Gordon stuurde naar links. "Gordels vast!" exclameerde hij, maar te laat, want de brandweermannen vlogen al door de cabine. Nadat Gerard zijn hoofd uit Gordons schoot gehaald had, en Carlo zijn hoofd had wegtrokken bij die van Paul, deden de brandweermannen daarom maar snel hun gordels om.

Een paar minuten later kwamen de heren aan bij het hotel. Een grote pluim zwarte rook steeg op vanuit een raam op de vijftiende verdieping. Een grote mensenmassa had zich verzameld rondom het door de politie afgezette hotel. Binnenin de menigte ontstond chaos toen een luid rumoer zich naar voren bewoog. Opeens sprongen vijf meiden uit de menigte naar voren. Ze duwden twee politieagenten opzij en stormden gillend het hotel in.


Reacties:

1 2

1Diloveniall
1Diloveniall zei op 6 jan 2013 - 13:31:
Waahh! Dit is echt fantastisch!


Azula
Azula zei op 5 jan 2013 - 17:11:
Geweldig. Mag ik een melding?


Chayenne
Chayenne zei op 5 jan 2013 - 11:08:
Geweldig! Waarom niet? Bekende nederlanders JEEEEEJ;3
Dit word nog lache, wil meldig, mag dat;3
Snelverder


LIALLOUZARRY
LIALLOUZARRY zei op 5 jan 2013 - 0:30:
hahaha ' jij bent echt gek ! I like it <3 x.


neversay
neversay zei op 5 jan 2013 - 0:27:
Oké. Misschien ben je toch wel geniaal. En grappig.