Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Under the mistletoe - One Direction » Hoofdstuk 1; Sequel

Under the mistletoe - One Direction

5 jan 2013 - 10:49

1921

3

313



Hoofdstuk 1; Sequel

Voor iedereen die niet weer wat een Sequel is; Een Sequel is een vervolg op het verhaal! Dus dit word/is het vervolg van Under The Mistletoe! xx

{A/N; Dit is dan het Sequel op Under The Mistletoe! Echt heel erg thaaanks voor alle reacties! En wees niet bang, ik heb er vast wel tijd voor hoor!
Over het verhaal;
Ik maak een tijdsprong van 5 jaar, want dan komt het hele verhaal mooier uit. </3 xx}

~ 5 jaar later ~

{5th of January 2018}

"POV" Algemeen

One Direction is nog steeds bij elkaar en iedereen is nog hetzelfde stel als vijf jaar terug. In de tussentijd hebben ze er wel goede vrienden en vriendinnen bij gekregen, een voorbeeld van een van die "nieuwe" vrienden is Laura. Het meisje waar Faye is mee gaan shoppen vlak nadat ze uit het ziekenhuis kwam. Ze zijn nu hele goede vriendinnen. Laura kon het ook meteen met Eleanor, Danielle, Rose en Perrie heel erg goed vinden. Laura is nu een van de beste vrienden van de groep.

Harry en Faye zijn beide 24 jaar oud. Eleanor en Louis zijn de oudste van de groep en hebben zelfs al een kindje. Het is een heel mooi meisje en ze is een halfjaar oud. Ze heet Leanne, Leanne Tomlinson. Een combinatie van Louis' naam en die van Eleanor. Voor de rest heeft nog niemand van de groep een kind. Maar misschien komt dat nog wel.

Iedereen woont nu ook niet meer samen in een huis. Het huis werd te klein en iedereen vond het fijner om alleen te wonen. We wonen wel in dezelfde buurt dus we kunnen elke dag naar elkaar toe. Harry en Faye wonen precies naast Louis en Eleanor. Het zijn wel allemaal grote alleenstaande huizen met grote achtertuinen. Naast Eleanor's en Louis' huis zit een grasveld. Daarnaast wonen Perrie en Zayn, de achtertuin van Perrie en Zayn grenst met die van Niall en Rose. Danielle en Liam wonen tegenover Perrie en Zayn. Het is een gezellige grote straat met grote huizen. Ze zijn groot genoeg voor verdere gezinsuitbreiding.

POV Faye Horan

Met grote ogen kijk ik naar het kleine schermpje wat ik vasthoud. Nee dit kan niet waar zijn. Alle symptomen wijzen er wel op. De misselijkheid en hoofdpijn van de afgelopen week. Ik knijp mezelf zachtjes in mijn arm, ja het is wel waar.. Maar wat heb ik verkeerd gedaan? Elke dag slik ik de morning after pil. Dit kan toch niet waar zijn? Ik kan toch niet zwanger zijn? Met mijn rechterhand wrijf ik over mijn buik. Het zou kunnen dat daarin een klein mensje groeit. Maar die testen zijn toch niet altijd even betrouwbaar? Nog een keertje kijk ik naar het schermpje.
Er staat dat de uitslag positief is, er staat een smiley bij, en dat betekent dus dat ik zwanger ben... Hoe ga ik dit Harry vertellen? Wat al hij er nog helemaal niet klaar voor is? Zou hij me verlaten? Zou hij vijf mooie jaren weggooien? Ik moet er niet aan denken en een angstig gevoel overspoelt mijn lichaam. Als ik de voordeur open hoor gaan schiet ik meteen overeind. Alles ruim ik gauw op en ik gooi het weg. Ik ga het Harry pas vertellen als ik het honderd procent zeker weet. Ik wil niet dat mijn relatie stopt als het niet eens zeker weten is. Harry komt vermoeid naar boven lopen, ik zie aan zijn ogen dat hij moe is. Hij wil het niet laten zien en hij komt met zijn bekende Harry Styles grijns op me aflopen. Hij slaat zijn armen om mij heen. Mijn gezicht verberg ik in zijn Jack&Wills sweater. Hij moest eens weten waar ik net achter ben gekomen.... Dan zou hij me waarschijnlijk niet zo uitbundig knuffelen. Mijn gedachtes worden weggeduwt door de bel. Ik herken Leanne's kleine huiltje uit duizenden. Harry zucht. Vragend kijk ik hem aan. 'Ik ben gewoon zo moe en ik heb even geen zin in kleine huilende kinderen.' Als hij dit een uur geleden had gezegd had ik er waarschijnlijk mee ingestemt maar nu knik ik afwezig. Zonder iets te zeggen loop ik naar beneden en doe de deur voor Eleanor, Louis en niet te vergeten de kleine Leanne open. Leanne stopt met huilen en haar oogjes vallen langzaam dicht. Ze is rustig maar dat komt waarschijnlijk door de warmte.

Eleanor geeft me een knuffel en kijkt me bezorgd aan. Ze ziet waarschijnlijk mijn verdrietige angstige blik op mijn gezicht. Zenuwachtig glimlach ik mijn angst weg. Louis loopt met Leanne door naar de woonkamer en speelt met haar. Zo lief... Vertederd kijk ik toe. Harry komt toch naar beneden lopen en gaat moe op de bank zitten. Als ik drankjes ga halen uit de keuken loopt Eleanor mee. Als smoesje om me te helpen maar ik weet gewoon dat ze me gaat uithoren. Zal ik het haar vertellen? Helemaal alleen kan ik het niet aan en Eleanor vertrouw ik wel. Eleanor valt ook meteen met de deur in huis. 'Faye, is er wat?' Ze kijkt me bezorgd aan. Door een klein luikje kijk ik vanuit de keuken of Harry en Louis mee luisteren. Nee, gelukkig niet. Zuchtend kijk ik Eleanor aan. Met een hand wrijf ik over mijn buik. 'Eleanor, ik ben zwanger...' Eleanor's blik word ineens super blij. 'Maar Faye dat is super! Weet Harry het al?' Ik schud mijn hoofd. 'Hij zei net dat hij geen zin had in kleine huilende kinderen...' Eleanor knikt begrijpend. 'Faye, dat zei Lou eerst ook maar als hij aan het idee went... Hij zal het geweldig vinden.' Ik haal mijn schouders op, ik weet het echt niet. Zou hij het echt wel zo leuk vinden? Eleanor merkt mijn angstige blik. Maar voordat ze iets kan zeggen voel ik dat ik moet overgeven. Als een gek ren ik naar de wc. Eleanor volgt me en doet mijn haren snel in een losse knot.

Als ik opkijk zie ik dat Harry naast Eleanor is komen te staan. Oh als hij maar niks doorheeft.... Ik ga weer voorzichtig overeind staan en mijn ogen vinden Harry's blik, Harry kijkt me bezorgd aan. 'Babe, gaat het wel? Ik denk dat je even op bed moet gaan liggen.' Knikkend volg ik Harry naar boven. Halverwege de trap word ik ineens heel duizelig. Harry merkt het en pakt me stevig beet. Hij tilt me op en ik leg mijn hoofd tegen zijn schouder aan. Als we op onze slaapkamer aan zijn gekomen legt Harry me voorzichtig op bed neer. 'Ga maar even slapen liefje.' Dan drukt hij een kus op mijn voorhoofd. Iets wat hij al vijf jaar lang elke dag doet voordat we gaan slapen en als ik wakker word. Het is een soort van traditie geworden. Mijn ogen sluit ik en ik hoor dat Harry zachtjes naar beneden gaat. Eleanor, Louis en Leanne zijn er natuurlijk nog. Een zucht verlaat mijn mond. Ik ben blij dat ik het iemand heb verteld. Het voelt goed. Ik voel me al meer ontspannen en ik val na een tijdje in een diepe slaap.

POV Eleanor Calder

Nadat Faye moest overgeven wist ik het zeker. Ze is zwanger en daar heb ik geen test voor nodig. Ik herinnerde alles mezelf weer van een paar maanden geleden. Elke keer naar de wc rennen.... Arme Faye.. En dan durft ze het ook niet aan Harry te vertellen. Ik weet zeker dat Harry een geweldige vader zou zijn. Zorgzaam zoals altijd. Ik snap ook wel weer dat Faye het niet durft te vertellen. Dat gevoel had ikzelf ook vlak voordat ik het vertelde. Ik herinner me het nog zo ontzettend goed. Zijn blik, hij liep naar me toe en pakte me vast. Hij begreep me en wou het kindje zeker weten houden. Het was eerlijk gezegd ook niet echt een ongelukje. De "pil" slikte ik al een paar weken niet meer. We wouden ook al graag een kleine mini versie van Eleanor en Louis. Ik grinnik zachtjes en kijk naar Leanne die vredig in de armen van Louis ligt te slapen. We zitten nu in ons eigen huis op de bank. Harry wou graag bij zijn meisje boven blijven, dat zag je gewoon. Daarom zijn we maar gegaan en nu zitten we met z'n drietjes op de bank. Louis geeft mij een kusje als hij ziet dat ik vertederd naar hem en Leanne kijk. Leanne is echt een klein prinsesje, mama's kleine prinsesje. Haar mooie bruine ogen heeft ze van Louis en de kleine hoeveelheid donkere bruine haren heeft ze dan weer van mij. Het is echt een prinsesje. Mama en papa's kleine prinsesje.

Ik weet zeker als Harry een klein jongetje of meisje vasthoudt helemaal smelt. Als die kleine oogjes je dan aankijken... Zo ontzettend lief, die ogen lieten mij echt niet meer gaan...

Een klein kindje die jou mama of papa noemt. Dat geeft je toch een speciaal en fijn gevoel? Mij en Louis in elk geval wel.

POV Danielle Peazer

Liam is aan het bellen met een overbezorgde Harry. Faye moest net overgeven en ze is ziek. Dan zegt Liam een woor waar ik van schrik maar het zou best waar kunnen zijn. 'Zou Faye niet zwanger kunnen zijn?' Het zou wel kunnen kloppen. Eleanor moest ook overgeven toen ze zwanger was, ook had ze last van duizeligheid. Het zou kunnen... Maar het zal wel een griepje zijn. Ikzelf ben ook niet helemaal fit. Liam praat verder met Harry en ik hoor dat Liam hetzelfde tegen Harry zegt als dat net dacht. Dan hangt Liam op en hij komt naast me op de bank zitten. 'Dani, ik hou van je.' Hij slaat een arm om me heen en drukt mij tegen hem aan. 'Leeyum, ik hou ook van jou.' Zachtjes grinnikt hij om mijn bijnaam voor hem.

Liam staat plotseling op, kijkend op zijn horloge. 'Dadelijk komt Toy Story op tv!' Lachend pak ik de afstandsbediening. In die vijf jaar is hij geen spat veranderd. Nog steeds bang voor lepels. Maar hij hoeft ook echt niet te veranderen. Op deze Liam ben ik hopeloos verliefd geworden, en nu nog steeds. Nog steeds ben ik helemaal gek van hem.

POV Faye Horan

Als ik wakker word kijk ik naast me en zie ik Harry naast me zitten. Hij glimlacht en vraagt bezorgd hoe het met me gaat. Glimlachend zeg ik dat ik mezelf wel oke voel. Dat voel ik mezelf ook wel een beetje maar de gedachte dat Harry het kind misschien niet eens wil laat me maar niet los. Zal ik het maar gaan zeggen? Zal Eleanor toch gelijk hebben? Ik ga rechtop zitten op ooghoogte van Harry. Zuchtend zeg ik dat ik hem iets moet vertellen. Hij knikt me bemoedigend toe. 'Nou uhm... ik... uh...' Twijfelend hoe ik het het beste kan brengen kijk ik naar onze verstengelde handen die op zijn schoot liggen.

'Harry, ik ben waarschijnlijk zwanger. We krijgen een kindje...'

Zijn gezichtsuitdrukking kan ik niet zo heel goed plaatsen. Vind hij het nou wel of niet leuk? Dat kan ik niet zo goed zien aan zijn gezicht. Dan geeft hij me plotseling een omverwachte knuffel. Niet echt de reactie die ik had verwacht, het is wel veel beter dan dat ik had verwacht. Dan zegt Harry de magische woorden en ik kan me niet meer inhouden. 'Faye, ik wil het kindje houden. Ik ben er klaar voor.' Een traan rolt over mijn wang naar beneden. Een betere reactie dan dit had ik echt niet kunnen verwachten. Harry stemt er helemaal mee in. Ik weet dat het misschien moeilijk kan gaan worden maar we kunnen het samen wel aan. Met de liefde van mijn leven ga ik een kindje krijgen. Ik weet nu al dat het een mooi kindje word.

Papa's en mama's kleine (b)engeltje.


Reacties:


dreamangel zei op 5 jan 2013 - 17:52:
wat schattig snel verder melding


1Diloveniall
1Diloveniall zei op 5 jan 2013 - 12:17:
Awhh, super schattig. Een mini directioner


candyXbar
candyXbar zei op 5 jan 2013 - 11:38:
Ahww ik vind dit zo cute omg (*(#-# VERDER