Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Love is keep going on, Larry » unexpected

Love is keep going on, Larry

5 jan 2013 - 13:47

494

2

213



unexpected

geen beschrijving drop gewoon je mening!:-)

Hij zette zijn fiets achter het schuurtje en zag dat de achterdeur langzaam krakend open ging. Harry hier psst kom! Langzaam liep hij naar de deur het gaf een soort spannend gevoel. Hé lou wat is er waarom wou je me zo laat nog spreken. Ja uh kom maar even mee naar mijn kamer. Dus liepen ze langzaam de trap op. Ga maar zitten Harry ik pak even wat drinken en dan kom ik er aan. Harry ging op louis bed zitten. Wachtend keek hij in het rond bij het zien van de dingen in louis kamer moest hij lachen Louis met al die streepjes! Louis kwam weer binnen lopen met 2 glazen cola en zette ze op zijn bureau. Zeg lou waar zijn je ouders? Die liggen al op bed maar we moeten ze niet wakker maken. Mogen ze niet weten dat ik hier ben? Het belangrijkste is dat ze niet weten waarom je hier bent. Hè lou je maakt me nieuwsgierig vertel! Ik ben alleen zo bang dat uh hoe zeg ik dit lou keek harry diep in de ogen zijn stem trilde en zijn handen schudden als een oma’tje van 80 harry grinnikte in zichzelf bij die gedachte, maar hij zag de ernst in. Harry zag dat Louis begon te blozen en langzaam begon Harry hoop te krijgen zou dit betekenen dat hij het zelfde voelde voor hem als hij voor hem? Harry pakte lou zijn hand en louis begon nog erger te blozen nou ja te blozen hij leek wel een tomaat! Harry boog zich voorover en gaf Louis een kus Louis trok weg en keek hem verward aan. Even was het stil en keken ze elkaar met grote ogen aan Harry rende de kamer uit de trap af greep zijn fiets achter het schuurtje weg een reed met grote snelheid naar huis. Daar ging hij via het schuurtje en het plattedak via zijn kamerraam weer naar binnen.
Lief dagboek
Vandaag kreeg ik een berichtje van Lou hij vroeg of ik daar heen kwam om te praten, dus ging ik naar lou zijn huis. Hij wilde me wat vertellen maar hij bloosde zo erg dat ik langzaam de hoop kreeg dat hij het zelfde voor mij voelde als ik voor hem. Ik pakte zijn hand en hij werd bijna een tomaat. Ik dacht daardoor dat mijn gedachte en mijn hoop niet voor niets waren en kuste hem hij drukte mij weg dus rende ik weg. Nu ben ik thuis en kan niet stoppen met huilen dus ga ik nu op bed liggen ik weet niet wat dit allemaal gaat betekenen voor mijn carrière in de band. Wat de jongens hiermee gaan doen en natuurlijk het belangrijkst wat lou hier mee gaat doen!
Laters.
Harry keek in het rond en besloot inderdaad om op bed te gaan liggen. Hij lag net toen hij zijn sms toon hoorde. Het was van louis hij twijfelde of hij het ging openen en keek naar het scherm..


Reacties:


fanta
fanta zei op 7 jan 2013 - 18:49:
spannend


1Diloveniall
1Diloveniall zei op 6 jan 2013 - 0:58:
'Lieve Harry, waarom rende je nou weg? Ik had gewoon niet verwacht dat je hetzelfde voelde als ik. Daarom schrok ik een beetje. Maar het was wel wat ik je wou vertellen. Zullen we morgen afspreken? Kusjes van mij, Louis'
Hier hoop ik op!

Volgende keer mij wel een melding geven he?

Kusje