Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Die young.[End] » ~017

Die young.[End]

18 mei 2013 - 22:50

351

4

330



~017

Louis gaf het schattige kleine babytje de naam Louise, wat ik best vond. Ik had besloten dat het misschien beter was als ik helemaal weg zou gaan, weg uit het tehuis, weg van Louis, weg van Harry...
Dus ik had gevraagd of we misschien weer konden verhuizen. Mijn moeder had me bezorgt aangekeken en gevraagd waarom. Zuchtend had ik mezelf op de bank laten ploffen en begon ik haar het hele verhaal te vertellen. Alles wat er gebeurd was, waar ik gek van werd, waar ik juist niet gek van werd. Moeder had geschrokt gereageerd en boos nee geschud. Maar ik haf gezegd dat ik dan wel alleen ging, samen met Louise.
Toen had ze bezorgt naar me gekeken, en zei ze dat als het zo belangrijk voor me was dat ze samen met me terug naar Nederland zou verhuizen. Maar ik werd verplicht Louis op de hoogte te houden.
Kyle vond het wel best, die had Louis en Harry nu niet meer in zijn weg staan. June en Emma hadden me voor gek verklaard, maar hadden het uiteindelijk laten gaan. Ten slotte waren ze veel te dol op Louise en was ze bang dat als ze ruzie met mij kregen ze haar nooit meer mochten zien.
Ze beschouden haar als een soort nichtje, ze waren zo lief voor haar.
We verhuisden terug naar Amsterdam. Met tegenzin chatte ik een keer in de week met Louis. Maar uiteindelijk ging dat ook weer over. Louis was veel met werk bezig. Ik stuurde hem elke week nog wel een mailtje met een foto, maar op een geven moment stopte ook dat.
Louise had niet alleen haar naam aan haar vader te danken, maar ze had nog een ding meegekregen.
Het was een zilveren pandora armband waar elke verjaardag een nieuw kraaltje aan kwam, hij moest wel steeds groter gemaakt worden, omdat ze nou eenmaal groeide.
Ik was zo trots op haar toen ze voor het eerst naar de basisschool mocht. Van One Direction had ik al heel lang niks meer gehoord. Zij werden ook ouder.
Al met al had ik toch mijn zin. Een leventje met niemand minder dan mijn eigen dochter.


Reacties:


menepen
menepen zei op 29 juli 2013 - 12:26:
lief gaat het ook nog verder please zo mooi geschreven


Freakshow zei op 13 jan 2013 - 18:26:
omg prachig! ik hou zoveel van dit verhaal klsjdagsudhuiahudsjkda!!!
Ik had alleen wel gedacht dat het echt wat zou worden tussen Hailey en Louis, mja...
love it!


Letra
Letra zei op 8 jan 2013 - 22:59:
Awhh. Cute story en een kinda happy ending (:
Op naar Broken, cause I know more then you think xdd

lovely ! <3


1Diloveniall
1Diloveniall zei op 8 jan 2013 - 21:38:
Awwh.
Wel jammer dat ze niet met Harry is blijven daten.

Op naar je volgende verhaal