Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » WebAddiction » Try Or You'll Never Know ~ Eleven

WebAddiction

12 feb 2013 - 14:59

346

1

260



Try Or You'll Never Know ~ Eleven

‘Wow, even een time out. Je vond jezelf dik?’vroeg Ellen verbaasd. ‘Jij bent zo mager als maar zijn kan? Hoe kan iemand dit dik vinden?’Niall sloeg zijn armen iets steviger om Zoey heen.
‘Ik denk dat elk pubermeisje daar wel mee zit. Ik had alleen de pech dat er een eikel zoals Laurens bij mij in de klas zat die het nog even erger maakte.’zei Zoey.
‘En wil je nu nog iets tegen die Laurens zeggen?’vroeg Ellen.
‘Eigenlijk wel ja, ik heb hem al een tijdje niet meer gezien. In welke camera moet ik kijken?’
‘Euhm, die in ieder geval niet.’zei Ellen. ‘Doe deze maar. Ja, dit is een goede denk ik.’Zoey keek in de camera en zette haar allerliefste glimlach op.
‘Lieve, lieve Laurens. Ten eerste wil ik zeggen dat je Joy nooit moet onderschatten. Als ze zegt dat ze vanuit Utrecht naar Eindhoven komt om je een klap in je gezicht te geven dan doet ze dat. Maar dat heb je zelf ook wel uitgevonden denk ik. Ten tweede wil ik nog even zeggen dat je een gigantische eikel bent. Echt gigantisch. Gigantischere eikels dan jij bestaan niet. Natuurlijk is het hartstikke stoer om meiden zo onzeker te maken dat ze super onzeker worden. Maar zal ik eens wat zeggen? Dit meisje, dat jij zo graag beledigde, heeft nu de beste vriendinnen ever, het beste vriendje dat er bestaat, ze reist de wereld over voor haar werk en komt op de mooiste plekken. Dat had je niet verwacht hè? Het is maar dat je het weet.’Ik knikte om aan te geven dat ik alles wel gezegd had.
‘Je bent klaar?’
‘Helemaal klaar.’grinnikte Zoey.
‘Nou Laurens, ik heb geen idee wie je bent, maar dit is wel duidelijk denk ik. Zullen we weer verder gaan naar het verhaal?’vroeg Ellen. Niall kneep even in de hand van Zoey, om te zeggen dat ze het kon. Joy plofte tussen Diana en Harry neer, zodat Diana tenminste normaal adem kon halen zonder dat Harry of Louis weer begonnen met klieren.
‘Jep, we kunnen weer verder.’zei Diana.


Reacties:


Chayenne
Chayenne zei op 9 jan 2013 - 20:14:
Whiehoe. Ik ben echt dik tegen pesten! DIKK!Snel verder ^^