Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » ‡ 2002 [TH] » ‡ 21.8.2002

‡ 2002 [TH]

4 okt 2008 - 22:40

574

0

187



‡ 21.8.2002

Tom pov

Iedereen is op ons feestje, behalve Seah. Ik hoop dat ze niet komt, maar dan gaat de bel... Bill & ik doen open. "Hoi!" Zeg Seah... Haar haar is nu Zwart met roze geverft en haar gezocht zit onder de glitters... "Hey" Zegt Bill. Ik loop weer naar de andere en zet de muziek op slow muziek. Ik zet me aan de kant en kijk toe hoe iedereen begint te slowen. Behalve Bill & Seah. Bill zet zich naast mij en naast hem gaat Seah zitten. Ze beginnen een heel gesprek dat ik maar moet aanhoren. "Hoe zit het nu eigenlijk met je?" Vraagt Bill. Ik kijk op en kijk naar Seah buik. Niet dik. "Ik moest abortus doen, maar alles is nu wel weer in orde." Seah kijkt even naar me, maar ik kijk meteen weer weg.

Even later gaan we dansen. en zijn de meesten al goed zat. Zelf heb ik mijn 3e Red Bull al op.

"Wissellen van partner!" Roept Bill door de microfoon. Ik zoek een meisje waar ik nog niet mee gedanst heb, maar ik zie enkel Seah die ook niemand vind. ze loopt op me af. "Ik vind niemand..." Ik knik en sla mijn armen rond haar heup en zij legt haar handen op mijn schouders. We beginnen wat te praten tijdens het slowen en Bill zegt expres niets over parner wissellen. Het klikt weer en even later is iedereen weg behalve Seah. We dansen nog steeds en dan besluiten we naar boven te gaan om ons te verkleden, maar eens we Tom zijn bed zien hebben we andere gedachten... Je laat je vallen op bed, maar Tom beland ernaast. Al zijn red bull in zijn gezicht. "Nou... lekker" Zegt Tom en je begint te lachen. Je kruipt naar Rom en begint de red bull van zijn gezicht te likken. "Inderdaad, lekker!" Tom doet je t-shirt uit en er vliegt weer redbull in het rond. "Oeps..." Je doet je broek uit. "Doe je kleren uit!" Tom doet zijn kleren uit. "Weet je nog de eerste keer?" Vraag ik. Plots voel ik iets koud in mijn gezicht, het is: "IEUWW, RED BULL IN MIJN GEZICHT!" Schreeuw ik uit. "Lekker hé?" Hij duwt me op de grond en doet het over mijn hele lichaam. Ik doet hetzelfde bij hem en al snel zitten we onder de Red Bull. Tom staat op. "Ik haal meer!" Even later komt hij terug met 10 blikjes red bull... Hij giet het allemaal over mij en laat zich daarna vallen op mij. onhandig doet hij mijn onderbroek uit en mijn wannabe BH lukt weer niet, dus je doet hem zelf maar uit. "Sex in red bull!" Langzaam gaat Tom in je en begint te stoten. "Condoom?" "Laat die shit!" "Je weet wat er de vorige keer is gebeurt." Zeg ik en Tom zucht. "Ik heb geen condoom hier." "Zonder dan..." Zeg ik met een zucht en Tom begint harder en dieper te stoten. "Harder!" Ik sla in zijn gezicht. "Auw!" Zegt Tom met een pijnlijk gezicht "Sorry, sorry, sorry schat." Ik geef hem zeker 100 kusjes en hij begint harder te stoten. Even later lijkt het weer of Tom aan het plassen is.

Even later ga ik weer naar huis, ik ga slapen zonder me te douchen...

Dag 52 is voorbij...

De volgende dag word ik helemaal plakkerig wakker. Wat is er gebeurt? Ik weet dat ik naar het feestje van Bill & Tom ben geweest, meer niet...

Dag 53 is voorbij...


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.