Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » whore. » nine.

whore.

10 jan 2013 - 16:55

1002

0

260



nine.

"Zes." zeg ik zachtjes, als de dobbelsteen op het bed ligt. Een vieze man komt op mij af. "That's me." grijnst hij, en doet mijn vest uit. Gelukkig had ik een vest aan. Ik kijk naar Nienke, die opnieuw met een dobbelsteen gooit. "Drie." zegt ze. Er komt een man op haar af, en die doet haar rokje uit. Dat rokje belandt ergens tussen haar vest en mijn vest op de vloer. "Fuut fuuut." fluit een van de mannen. "Jij moet weer wijfie." zegt een van de mannen, en kijkt mij vol lust aan. Voorzichtig, bang om hem te breken, pak ik de dobbelsteen weer vast. Ik laat hem even in mijn hand bewegen voordat ik hem laat vallen. "Vier." zeg ik, als ik zie dat er vier ogen boven liggen. "Ik heb wel geluk vandaag." zegt een van de mannen, en komt op mij af. Hij slaat zijn armen om mij heen, en begint aan mijn bikinitopje te frunniken. Als dat uit is, gooit hij het naar achteren. Dat beland vast ook ergens tussen onze vesten en Nienke haar rokje. Hij geeft mij een kusje tussen mijn borsten. Ik krijg er een rilling van. "Vond je dat niet fijn popje?" zegt hij, en kijkt mij grijnzend aan. Ik krijg bijna weer rillingen. Hij geeft mij nog een kusje, op precies hetzelfde plekje, en likt langzaam naar onder. "Kees, niet te lang, wij willen ook nog." zegt een man, en trekt hem weg. Ik wil hem dankbaar aankijken, maar ik bedenk me op tijd dat het niet zo slim is. Als de man weer op zijn plaats zit, zijn alle ogen op mij gericht. "Mooi lijfje moppie." roept een van de mannen. De rest begint ook te joelen. Ik zou op dit moment echt wensen dat ik dood was.
Nienke pakt de dobbelsteen weer vast. Ze laat hem wat heen en weer bewegen in haar hand. "Schiet eens op moppie." roept een van de mannen. "Nee, laat het haar nou maar rustig doen." zegt een andere man. Ergens ver weg hoor ik een deur open gaan. "Had iemand Frank uitgenodigd?" vraagt een van de mannen. "Nee." zeggen ze allemaal. Ik kijk Nienke bang aan. Wat gebeurt er? En wat gaat er gebeuren. "Hoi schat." een vrouw staat in de deur. "Wat is dit?" gilt ze hysterisch. "Ik dacht dat je overmorgen pas terug zou komen." zegt een van de mannen, en springt op. Nienke springt van het bed af, en pakt haar rokje en vest. Ik spring ook van het bed af, en ren naar mijn vest. Snel doe ik het aan, en loop achter Nienke de deur uit. Na een paar deuren doorgelopen te hebben, komen we eindelijk in de gang uit. Ik hoor een man en vrouw hard tegen elkaar gillen. Snel ren ik naar de deur. Ik doe hem open, en Nienke doet hem met een harde knal dicht. Als we buiten tegen een muurtje aanzakken, barsten we in lachen uit. "Dat was gíªnant." lach ik. "Hij zal voortaan ook geen feestjes meer geven." lacht Nienke. "Zal ik de chauffeur dan maar weer bellen?" vraagt ze. Ik knik snel ja. "Want zo ga ik niet naar de stad." zeg ik, en wacht tot Nienke gebeld heeft. "Hij komt er zo aan, hij was in de buurt." zegt ze, en doet haar mobiel weer in haar zak. Ik rits mijn vest helemaal dicht. "Weet je, de cd ligt nog binnen." zegt Nienke ineens. "Mijn bikinitopje ook nog." zeg ik. "Wil je het terug hebben?" vraagt ze. Ik schud wild nee. Voor geen goud ga ik daar nog een keer naar binnen. "Mooi, want ik was niet van plan om daar nog ooit naar binnen te gaan." zegt Nienke. "Dat was precies wat ik dacht." zeg ik, en glimlach. Aan de overkant toetert een auto. "Is dat onze chauffeur?" vraag ik, en sta op. "Ik weet niet." zegt Nienke, en samen steken we over. De automobilist doet zijn raampje open. "Hoeveel per beurt?" vraagt hij. Ik twijfel geen moment, en sla hem recht in zijn gezicht. Nienke trekt me weg bij hem. "Hij dacht gewoon dat we.." verder kom ik niet. Ik ben zo ontzettend kwaad. "Niks van aantrekken. Dat betekend dat je er goed uitziet." probeert Nienke. Maar het helpt weinig. "Zoiets vraag je toch niet." ratel ik boos door. Na enkele minuten staat de goede chauffeur voor ons, en we stappen in.
"Ik ga douchen, en dan slapen." zegt Nienke, en loopt onze kamer in. "Oké." zeg ik, en loop naar de kast. Ik pak er schoon ondergoed uit, en mijn pyjama onder mijn kussen vandaan. Ik loop naar de badkamer, laat het bad vol lopen, doe mijn kleren uit, en ga in het bad liggen. Na een tijdje lekker gelegen te hebben schrik ik op. Ik voel dat het water koud geworden is. Ik laat de stop eruit, en spoel me nog een keer af. Ik droog mij af, en doe mijn pyjama aan. Ik loop de badkamer uit, en loop naar mijn bed. Nienke slaapt al. Zelf ben ik ook best moe. Ik ga in mijn bed liggen. Ineens zie ik de vier jongens voor mij, van gisteren avond. Waarom liepen twee van hun weg? En waarom moesten we doorwisselen? Ik zie het gezicht van de jongen met het steile haar voor mij. Ik sluit mijn ogen, in de hoop dat het beeld weggaat. Maar het gaat niet weg. Langzaam zie ik ze alle vier voorbij komen. Nu ik ze in mijn gedachte bekijk, zie ik dat de jongen met de dreads een lippiercing heeft. Waarom was me dat gisteren niet opgevallen? Ik druk mijn ogen stevig dicht. Ik wil echt graag gaan slapen want ik ben super moe, maar ik kan gewoon niet in slaap komen. Ik draai op mijn zij. Nu zie ik de vijf mannen van vanavond voor mij. Zullen deze nachtmerries ooit weggaan? vraag ik mezelf af. Gelukkig kwam die vrouw thuis. Wie weet wat we anders moesten doen. Ik krijg er gewoon rillingen van.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.