Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Love is keep going on, Larry » really?

Love is keep going on, Larry

12 jan 2013 - 13:06

415

2

145



really?

drop je mening maa:)

Hij keek nog een paar seconden naar het schermpje van zijn Iphone en besloot hem te openen eerst zonder te kijken. Langzaam opende hij zijn ogen ;

Lieve harry
Waren de eerste woorden die hij las hij is dus niet boos?...
Ik kan niet goed bevatten wat er net allemaal gebeurd. Ik snap niet waarom je wegrende maar de grootste vraag is waarom je me kuste, betekend dit dat jij op jongens valt? Betekend dit dat je op mij valt? Ik hoop dat je niet boos op me bent omdat ik je wegduwde.


zijn wangen werden rood van het lezen toen hij zacht getik op zijn raam hoorde, hij liep naar het raam en viel bijna om zo schrok hij. Hij opende het raam en meteen hoorde hij het gegrinnik van Louis. Daar zat Louis voor zijn slaapkamer raam. ‘’mag ik binnenkomen?’’ vroeg hij. Ja natuurlijk kom binnen, wat kom je doen? Ik wou ons gesprek nog even afmaken was zijn antwoord, dus waar waren we ook alweer gebleven harry? Louis liep naar Harry en ging dicht bij hem staan ik geloof dat we hier waren Harry en louis kustte hem. Harry trok weg en kijk hem vragend aan. Sorry Harry je overviel me maar dit was precies de reden dat ik wilde dat je bij me kwam. Harry begon nu te lachen en kustte louis opnieuw. Langzaam vonden ze elkaars tongen en liep het uit op een heftige zoenpartij. Harry zuchtte en zei ik wou dat je hier bij me kon blijven maar je moet echt gaan straks komen mijn ouders naar binnen. Louis lachtte en knikte toestemmend en verdween weer door het raam. Harry sloot het raam weer , legde zijn Iphone op zijn nachtkastje naast zijn bed en ging op zijn bed liggen. Langzaam drong alles wat er net gebeurd was tot hem door. Hij bedacht dat zijn wildste fantasieën nu wel eens realtiteit konden worden. Met die gedachte viel hij in slaap, maar werd naar 5 min alweer wakker door het getril op zijn nachtkastje het was een berichtje grinnikend opende hij het toen hij louis naam zag staan :

lieve lieve lieve harry,
Ik mis je nu al. Mijn hart is van jouw nu kom je niet meer van me af hoor! Maar we hoefen morgen niks met de band , dus ik dacht misschien wil je bij mij komen? Mijn ouders zijn er niet!
X Louis (loveyou)


Lachend en blozend keek Harry naar het scherm en opeens werd hij bang dat hij droomde dus kneep hij in zijn arm..


Reacties:


dreamangel zei op 25 jan 2013 - 22:42:
ahww snel verder medling?


1Diloveniall
1Diloveniall zei op 12 jan 2013 - 13:34:
YEAAHH ik had het goedd

Waar is je dagboek-style gebleven?