Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » WebAddiction » Try Or You'll Never Know ~ Nineteen

WebAddiction

12 feb 2013 - 15:01

798

0

349



Try Or You'll Never Know ~ Nineteen

SORRY SORRY SORRY SORRY volgens mij heb ik al een week niet meer geschreven of zoiets... ik voel me zo slecht! maarrrrrrrrrrrrrrr ik heb een goed excuus. vind ik. mijn excuus: tadaaa: ik heb proefwerkweek. een verdomde kut proefwerkweek (sorry voor mijn taalgebruik maar ik hou niet zo van proefwerkweek, zeker niet omdat ik goede punten moet halen omdat ik op het moment op zittenblijven zit en ik wil niet zitten blijven!!) plus, op maandag en op donderdag heb ik volleybaltraining, en maandag ging mijn vader op zakenreis, dus die heb ik ook al superlang niet gezien (hij is woensdag terug gekomen, ik ben een papa's kindje) en dinsdag gingen we bij de ikea eten en daarna winkelen in de ikea (halverwege ging ik mijn broertje scannen, hij was 2,99 euro waard, en daarna lagen we op de grond van het lachen, toen we opstonden waren we onze moeder kwijt. geloof me, hoe oud je ook bent, je moeder kwijtraken in een winkel is echt eng. bleek ze zich verstopt te hebben achter een huge plant.) dus ik heb nogal een drukke week... om het goed te maken een enorm stukje (jaahaa een enorm stukje) MET mankini's. je leest het goed mensen, mankini's. dus ik ga jullie niet langer ophouden. ENJOY READING!!

‘De mankini’s zijn gearriveerd!’riep Perrie door de studio. Hoppa, daar ging het publiek weer stuk. Dat gebeurde wel heel vaak deze uitzending.
‘Nou Niall, Liam en Zayn. Gaan jullie je omkleden?’grijnsde Ellen.
‘Ik zal wel moeten.’zuchtte Zayn.
‘Idem dito.’zei Liam.
‘Weet je het zeker dat je het niet erg vind?’vroeg Niall aan Zoey. Die schudde haar hoofd.
‘Ben je gek? Ik vind dat je lef hebt hoor! Plus, ik weet wat er onder die mankini zit.’Zoey wiebelde met haar ogen terwijl haar medebandleden hun vingers in hun oren stopten en keihard “lalalalalalalalalala”ťbegonnen te roepen.
‘Niet verder vertellen totdat we terug zijn!’riep Liam terwijl hij samen met Zayn en Niall backstage liep.
‘Perrie, kom erbij zitten!’riep Ellen.
‘Past dat nog wel?’vroeg ze lachend.
‘Natuurlijk joh, we moeten hooguit bij het publiek op schoot.’grinnikte Ellen. ‘Maar wat vind je er nou van dat je vriendje nou zoiets doet?’ging ze meteen verder.
‘Ik vind het wel grappig om eerlijk te zijn. Om eerlijk te zijn, ik vind het altijd geweldig om te zien hoe mijn fandom of dat van Zayn helemaal ontploft als er zoiets als dit gebeurt. Ik ben er vrij zeker van dat dit zijn fandom helemaal op zijn kop zet.’
‘Want je vertelde dat twitter er uit lach? We hebben het gecheckt en het klopt. Op dit moment ligt twitter er al ruim anderhalf uur uit.’Het publiek begon te klappen.
‘Ik weet niet helemaal zeker of de eigenaren van twitter nu blij met ons zijn.’grinnikte Joy.
‘Ik weet niet helemaal of ik nu blij moet zijn.’mompelde Diana. De camera zoomde op haar in en iedereen begon te lachen. Diana zat op de schoot van Harry, en Louis zat op de schoot van Diana. Harry vlocht haar haren terwijl Louis heel blij kinderliedjes aan het zingen was.
‘Alle eentjes zwemmen in het water! Falderalderiere. Falderalderare.’
‘Jongens, nu even een serieuzere opmerking. Ik krijg zonet te horen dat onze tijd erop zit.’
‘Hoe bedoel je?’vroeg Harry intelligent.
’’s Morgens vroeg om kwart over zeven! Om zijn giraffe een klontje te geven!’zong Louis.
‘Ik bedoel dat na ons een ander programma komt, en dat begint over tien minuten. Kijk eens, daar komt al een briefje aan!’riep Ellen. Ze nam het briefje aan en las het grondig door.
‘Speciaal voor deze uitzending hebben we een website gemaakt. Hij heet: www.OneDirectionTheFangirlsEllenDegeneresAndPerrieWeWontForgetPerry.com. Probeer dat maar eens te onhouden lieve kijkers.’
‘Dus online gaan we door?’informeerde Harry. ‘Louis, hou je kop.’Louis hield quasi beledigd zijn mond en stak zijn tong uit. Harry stak zijn tong ook uit. Dat hield dus in dat Diana tussen twee tongen zat.
‘Ik weet zeker dat elke directioner nou zo jaloers is op me.’mompelde Diana. Weer een lachsalvo.
‘Dat denk ik ook. Maar we gaan dus verder op internet. Onze site is als het goed is bestand tegen miljoenen kijkers dus ik hoop dat het er niet uit knalt. En we nemen dit zowieso op en brengen het uit op dvd.’zei Ellen.
‘Wat? Sta ik op een dvd terwijl ik kinderliedjes zing?’krijste Louis.
‘Jep.’zei Ellen.
‘Cool.’zei Louis met een grijns. Lachsalvo. Nog een lachsalvo. Meerdere lachsalvo’s.
‘Ladies and gentleman!’riep de voice over. ‘Ik presenteer u, Zayn!’Zayn kwam, in een knalpaarse mankini, het beeld ingelopen. Perrie lachtte zich helemaal kapot.
‘Liam!’Liam huppelde er vrolijk achter aan.
‘Ennnnnn.. Niall!’Zoey begon in haar handen te klappen toen Niall als een model het beeld in kwam. Liam gebaarde om een camera.
‘Ik wil gewoon even iets zeggen. Danielle, ik hou van je!’
‘En daar trekt hij dan een mankini voor aan!’gierde Ellen van het lachen.
‘Mag ik alsjeblieft een trui aantrekken? Het is koud.’vroeg Niall.
‘Mag dat?’vroeg Ellen aan het publiek. Een paar riepen er nee, maar de rest riep gewoon ja.
‘Ga maar weer omkleden jongens!’
‘Zullen we dan maar weer verder vertellen?’stelde Zoey voor.
‘Nee!’riep Niall. ‘Nog niet! Ik ben bijna klaar!’Er klonk wat gestommel en Niall kwam het podium weer oprennen, met Zayn en Liam in zijn kielzog.
‘Nu kan je weer.’Zoey installeerde zich weer tegen Niall aan en Zayn gaf Perrie een kus.
‘Oke dan.’zei Joy. ‘Ik sla even een stukje over, want dat is gewoon zwaar oninteressant.’Zoey en Diana knikte ineenstemmend.
‘Eens kijken.’Joy dacht even na.
‘Komen er mankini’s in voor?’vroeg Ellen nieuwsgierig. Iedereen lachte.
‘Nee, als het goed is niet meer.’grinnikte Joy.
‘We maakten een filmpje en stuurden die in.’zei Diana.
‘En heel verassend, we zongen Inrisistable van One Direction.’zei Joy. De jongens maakten een buiging.
‘Grapje. We vonden dat we dat pas later in het programma wilde doen, we gingen er gewoon van uit dat we in de live shows terecht kwamen. Dus besloten we om Wings van Little Mix te doen.’Perrie stond op en maakte een of ander raar dansje.
‘Ben je klaar?’
‘Jup.’zei Perrie.
‘Oke dan.’zei Diana. ‘We kunnen beginnen.’


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.