Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Until Death Do Us Apart » 19: You're such a bad boy

Until Death Do Us Apart

19 jan 2013 - 0:05

1617

10

585



19: You're such a bad boy

Image and video hosting by TinyPic

LET OP: Dit chapter is 16+ Als je dat niet wilt lezen, moet je skippen naar de laatste alinea. Anders: I hope you like! x

Ik had mijn vingers verstrengeld met die van Zayn, mijn hart begon steeds harder te kloppen naarmate we verder het bos inliepen. Het was ons gelukt aan het zicht van de jongens ontrokken te worden, door gewoonweg snel het huisje om te sneaken en ons daar tussen de bomen te wagen. Er lag nog een klein laagje sneeuw, wat maakte dat onze voetstappen ons wel zouden kunnen verraden. Ik verwachtte echter niet dat er iemand achter het huisje zou komen, laat staan de voetsporen zou opmerken. Niemand wist dat we hier waren, niemand zou ons missen. Voorlopig niet, althans.
Ik trok Zayn verder en verder het bos in, zigzaggend tussen de bomen door. Giechelend als een stelletje leerlingen die er stiekem onder de les vandoor gingen, zochten we de juiste plek op. Algauw vonden we deze, het bestond uit een cirkel bomen die dicht op elkaar stonden. Hierdoor waren we beschut tegen eventuele voorbijgangers - niet dat die er zouden komen.
Ik trok Zayn dichter naar me toe, deze reageerde door mijn hand los te laten en mijn schouders beet te pakken, waarna hij me tegen de dikste boom van de cirkel drukte. Onze gezichten waren nog geen vijf centimeter van elkaar verwijderd, zijn warme adem kriebelde in mijn gezicht. Hoewel het onder nul was, van kou was geen sprake. Was het niet Zayn’s blik die de vlam in mijn lichaam aanstak, dan was het wel de chemie die tussen ons in knetterde.
‘’Ik wil je.’’ fluisterde Zayn, waarna hij zijn lippen vederlicht op de mijne drukte. Ik beantwoorde zijn kus en liet langzaam mijn tong naar binnen glijden. Hongerig vond ik de zijne, waarna hij zijn lichaam dichter tegen de mijne aandrukte. Zayn begon sneller te zoenen en mijn handen gingen door zijn wilde haren. Hij haalde zijn lippen even van de mijne en ik kreunde zacht toen hij me in mijn nek begon te kussen. Zijn handen liet hij onder mijn shirt glijden en zijn aanrakingen deden mijn hele lichaam sudderen. Ik verlangde naar hem, naar zijn aanrakingen, naar zijn lichaam. Zijn lippen, zijn tong. Ik had hem nodig, ik had het nodig.
Zayn verliet mijn nek en keek me aan met een speelse twinkeling in zijn ogen. Een glimlach sierde mijn lippen en ik trok hem tegen me aan, waarna we opnieuw begonnen met tongen. Mijn handen gleden onder zijn shirt en ik streelde zijn perfect gevormde torso. Hij drukte zijn onderlichaam nog wat dichter tegen me aan en schuurde met zijn kruis langs de mijne. Mijn jeans begonnen aardig strak te zitten en opnieuw verliet een zachte kreun mijn mond, terwijl Zayn zijn lippen van de mijne haalde en zijn vingers hun weg omlaag liet gaan. Ze stopten boven de rand van mijn broek en hij keek me met een scheve glimlach aan. ‘’Harry…’’ kreunde hij zacht, terwijl ik mijn vingers via zijn bovenlichaam naar de knoop van zijn jeans liet glijden. Hij glimlachte, boog zich naar voren en kuste me opnieuw, waarna ik aan zijn knoop begon te friemelen. Ik maakte deze los, trok de rits naar beneden en liet mijn hand over zijn erectie gaan. De dunne stof van zijn boxershort was het enige wat mijn aanrakingen nog een beetje in toom hielden, maar ook deze stond strakgespannen van Zayn’s erectie. Hij kreunde zachtjes bij het voelen van mijn strelingen en maakte ook mijn broek los. Zijn lippen haalde hij van de mijne en plantte ze in mijn nek, terwijl een diepe kreun uit zijn keel kwam en mijn oor vulde. Een siddering schoot door mijn lichaam zodra zijn vingers de stof van mijn boxershort aanraakten. Zayn’s lippen verlieten mijn nek en hijgend keek hij me aan. Mijn hart ramde tegen mijn borstkas, mijn adem was gejaagd.
‘’Z-zayn…’’ jammerde ik zachtjes, terwijl hij zijn vingers naar de rand van mijn boxershort liet gaan en zich eronder wriemelde. Ik spande mijn spieren aan terwijl hij begon aan de opwaartse bewegingen, zijn vingers streelden zachtjes mijn gevoelige huid. Hij drukte me steviger tegen de boom aan en ik boog mijn hoofd naar zijn nek toe, begon met mijn tong over zijn gloeiende huid te strelen. Mijn lichaam schreeuwde om meer, terwijl de hitte van de vlam in mijn binnenste zich door mijn hele lichaam verspreidde. Ik liet mijn vingers met de rekker van Zayn’s boxer spelen, wat maakte dat hij klagerig kreunde. Mijn lippen verlieten zijn nek, mijn ogen vonden de zijne. Voor enkele seconden keken we elkaar hijgend aan, waarna ik mezelf niet meer kon bedwingen. Ik liet mijn vingers zijn erectie vastnemen en maakte zo ook bij hem de bewegingen die hem gek maakten. Zijn lippen vonden opnieuw de mijne, onze tongen speelden gehaast met elkaar. Ik voelde mijn hart sneller en sneller slaan, mijn adem werd onregelmatig. Zayn’s lichaam was gespannen en onze borstkassen gingen op hetzelfde ritme op en neer, terwijl we elkaar naar ons hoogtepunt brachten. Ik wilde verder, ik wilde meer. We waren buiten, het vroor net of net niet, maar het kon me niet schelen. Ik bewoog mijn hand sneller op en neer en voelde hoe Zayn zijn spieren aan spande om het gevoel beter tot zich door te laten dringen. Ook hij bewoog zijn hand sneller op en neer, terwijl hij met de andere door mijn krullen gleed.
‘’Godver… H-harry.’’ Een diepe kreun verliet zijn keel, terwijl hij zijn lippen van de mijne haalde en zijn hand mijn boxer verliet. Ik glimlachte om zijn blik, die schreeuwde om meer. Zijn ogen weerspiegelden mijn gevoel, die exact hetzelfde waren als de zijne. Voorzichtig pakte hij mijn shirt aan de onderkant beet en trok hem over mijn hoofd. Van de kou was niets te merken, integendeel. Ik had het smoorheet. Mijn vingers vonden zijn shirt, met één beweging trok ik hem uit. Ik keek naar zijn perfecte lichaam, voelde mijn hele huid tintelen.
Hij grinnikte, bracht zijn lippen naar mijn nek en volgde met zijn tong zijn weg naar beneden. Mijn hartslag ging nog sneller - voor zover dat mogelijk was - en kippenvel verplaatste zich over mijn hele lichaam terwijl Zayn zich op zijn knieën liet zakken en ik mijn nagels in zijn nekvel plantte. Terwijl hij mijn boxershort naar beneden duwde en ik geen acht sloeg op de kou die zich rond mijn benen verplaatste, bewoog ik met mijn vingers door zijn haren en kneep ik opgewonden in zijn nek. Mijn hele lichaam sidderde van plezier en zwaar hijgend leunde ik tegen de boom aan, terwijl Zayn me naar mijn hoogtepunt bracht. Ik had mijn ogen gesloten, genoot van ieder deel dat hij met zijn tong likte. Mijn lichaam begon te trillen en ik spande al mijn spieren aan, waarna Zayn terug omhoog kroop, terwijl hij mijn hele borstkas streelde. Ik opende mijn ogen en vond de zijne, die me verlangend aankeken. Hij drukte zijn lichaam opnieuw tegen de mijne aan, bracht zijn hand onder mijn boxershort om het af te maken. Zijn lippen vonden mijn nek en hij beet speels op het gevoelige plekje, een paar centimeter onder mijn oor. Ik jammerde zachtjes, waarop Zayn reageerde door nog sneller met zijn arm op en neer te bewegen. Mijn ogen waren gesloten, mijn lichaam drukte ik zwaar hijgend tegen de boom aan en terwijl Zayn aan mijn nekvel zoog, voelde ik hoe ik op mijn hoogtepunt kwam. Ik boog lichtjes voorover en Zayn hield me stevig vast met zijn andere hand, terwijl mijn lichaam onder zijn aanraking verslapte. Een langgerekte kreun verliet mijn mond toen ik klaarkwam en Zayn drukte zijn lippen opnieuw op de mijne, zijn hand verliet mijn boxershort. Ik speelde met zijn tong, wilde het afmaken.
Mijn handen sloten zich om Zayn’s heupen en draaiden hem om, zodat hij tegen de boom aan kwam te staan.
Verlangend keek hij in mijn ogen en ik grinnikte zachtjes om zijn hopeloze blik, waarna ik mijn weg naar beneden volgde.Ik drukte mijn lippen op zijn boxershort, waarna ik deze naar beneden duwde en verderging met waar ik was gebleven.
‘’Harry, je - ik…’’ Zijn woorden werden afgekapt door een diepe kreun die zijn mond verliet toen ik met mijn tong het gevoeligste deel van zijn erectie streelde.
Ik voelde hoe hij zijn vingers met mijn haren verstrengelde en hoe hij zijn lichaam tegen de boom aandrukte en zichzelf met alle macht overeind probeerde te houden.
‘’Ha-haaazz! Daaa-haamn!’’ Een hoog geluidje kwam uit zijn keel zetten toen ik omhoog kwam en het laatste beetje met mijn handen deed, op topsnelheid. Zijn lichaam trilde onder de aanrakingen van mijn vingers, dit maal hield ik hem stevig vast zodat hij niet zou vallen terwijl hij klaarkwam en zijn hele lichaam aanspande. Hij kreunde en ik voelde hem lichtjes naar me toe buigen, waarna hij zijn spieren losliet en zijn lichaam verslapte.
Na een diepe zucht keek hij me voldaan aan en gaf me een zacht, lief kusje.

‘’Je bent geweldig. Dat was geweldig. Allemachtig, Harry.’’ fluisterde hij, terwijl we beiden onze broek omhoog hezen. Ik beet op mijn lip en keek hem vertwijfelend aan, plotseling was het besef van de situatie weer terug gekomen. Ditmaal minder hard, minder écht. Het beeld van het meisje was daar, maar ditmaal sliep ze. Vredig, zonder een opengereten hals. Niet dood, gewoon slapend.
Zoals ik al had voorspeld, was een intiem moment met Zayn precies wat ik - en waarschijnlijk hij ook - nodig had gehad. Hoe verschrikkelijk de situatie ook was, onze liefde overwon altijd. Met een glimlach van oor tot oor verstrengelden we onze vingers en baanden we ons een weg terug naar de open plek. Ik hoopte maar dat niemand ons had gemist.


Reacties:

1 2

tamarastyles
tamarastyles zei op 5 juni 2013 - 14:41:
Aan hetmelien: hoezo mag ik (12 jaar) dit biet lezen van jou!
Ik vond dit hoofdstuk echt geweldig beschreven!
Ik heb er gewoon geen woorden voor!
Veel uitroeptekens
Ik ga gouw de restlezen
X tamara


Bodine
Bodine zei op 20 jan 2013 - 19:35:
HAHAHAHAHAAHA.
HAHAHAHAHAHAH.
HAHAHAHAHHHAHA.
HAHAHAHAHAHAHAAHAHAHA.
Okay. Harry are you for real? Je hebt net een lí­jk gevonden in je kledingkast. Ofwel? De vijand, whoever it is, is in de buurt. Wat is de perfecte plek voor een moord? Het bos, rather dan dat huisje. Dus wat doe je? Je gaat seks hebben in het bos. Well done, Harry. Well done. YOU MORON. YOU BLOODY MORON.
Ja dat's eigenlijk mijn samenvatting van dit hoofdstuk: Harry is a bloody idiot.

Neeeext? (:


Letra
Letra zei op 20 jan 2013 - 18:09:
Oh meid, wat een heerlijk hoofdstuk ;3
Heb net het vorige ook evntjes dorgelezen, want dat had ik nog niet gedaan, in een woord; ge-wel-dig !
De intiemheden, je beschrijft ze zo perfect. Don't worrie, ik hb al vaker zulke hoofdstukken gelezen, dan wel van Engelse fics, en die zijn veel heftiger xd.
Ik wil dat je heel snel verder gaat !


dreamangel zei op 19 jan 2013 - 22:14:
gelukkig denk hij niet meer aan die lijk


Faylinn
Faylinn zei op 19 jan 2013 - 18:32:
ooh leuk verhaal mag ik melding :3