Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » What Did i Do Wrong » how it started

What Did i Do Wrong

19 jan 2013 - 0:23

166

1

233



how it started

hier komen de 6 vriendinnen elkaar voor het eerst tegen en zijn opslag vriendinnen vanwege hun kleren sieraden en tassen ( allemaal 1D) (dit is groep 8 )

eva was net verhuisd. wat een hell was dat al haar friends kwijt in leukste jaar ever. hopelijk beetje nice klasje steunde ze. ze trok snel haar adidas vest uit de kast. met haar 1D jogging broek,shirt&schoenen. Haar moeder had haar tas al klaar gemaakt voor haar eerste dag op het maartens. hopelijk is de juf aardig zei moeder.

op school aangekomen was ze al te laat. komt ook omdat ik die tering weg niet wist hea,, naja ze liep haar lokaal in en mompelde ja sorry wist de weg niet en liep naar het enige lege plekje naast een meisje helemaal onder het 1D spul dat was iris . er lichte iets op en dacht yess niet de enige,, zoals vorig jaar.
in de pauze. Eva stond hulpeloos en alleen op het plein. plotseling komt Iris naar haar toe en zegt. kom je er bij staan is veel gezelliger. met een glimlach liep eva mee naar de andere 4 meiden, Eva dacht nu al dit wordt Fantastisch


Reacties:


dreamangel zei op 20 jan 2013 - 12:21:
snel verder plz melding