Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Thunder, rain and fire ||| Lirry Stayne » OO4 | Harry Edward Styles | Today

Thunder, rain and fire ||| Lirry Stayne

20 jan 2013 - 20:47

460

5

208



OO4 | Harry Edward Styles | Today

Ik moet even melden dat er nog een onbekende jongen een belangrijke rol gaat spelen... I hope you like it! :3

Ik plof met een zucht neer op het bed en druk mijn hoofd in mijn kussen. Mijn gefrustreerde schreeuw wordt gesmoord door de stof. Dan wordt er op de deur geklopt. “Harry? Can I please come in?”¯ vraagt Louis aangeslagen. “Sure...”¯ mompel ik, terwijl ik me niet veroer. De deur gaat open en Louis verschijnt in de deuropening. Hij sluit de deur achter zich en komt naast me op bed zitten. We zwijgen allebei. “What just happened?”¯ onderbreekt hij uiteindelijk de stilte. Ik zucht. “Nothing... No more than a bad memory. That’s all. Just don’t call me Curls anymore, okay?”¯ hij knikt langzaam. “Don’t try to understand it, Boobear.”¯ zeg ik als ik merk dat hij er echt helemaal niets van snapt. Hij laat het er echter niet bij. “Why can’t you explain? Me and the boys were really shocked!”¯ zegt hij ontstelt. “It’s too hard to explain.”¯ zeg ik. “And I don’t want to be remembered about that time…”¯ mompel ik er zachtjes achteraan. Hij kijkt even bedenkelijk. “Okay…”¯ zucht hij dan. “But you know you can trust us, don’t you?”¯ hij kijkt me doordringend aan. Ik knik. “I know Lou, I know…”¯ hij staat op en verlaat mijn kamer.

Ik sluit mijn ogen en denk terug aan vroeger. Aan de persoon die ik nu in mijn armen zou willen sluiten. Waarbij ik uit zou willen en kunnen huilen. Begrijp me niet verkeerd, the guys zijn alles voor me, maar dit zouden ze gewoon niet begrijpen. En dit hoeven ze ook niet te weten. Alleen de enige jongen die ik op dit moment bij me zou willen hebben, en waar ik bij zou willen uithuilen is er nu niet. En zal ik ook nooit meer zien. Een traan verlaat mijn ooghoek. Ik heb niet meer gehuild sinds twee jaar geleden. Na dat moment veranderde mijn hele leven. Niet dat ik het nu niet naar mijn zin heb, in tegendeel. Ik heb de beste tijd van mijn leven! Alleen had ik dat graag met hem willen delen...

Ik veeg mijn tranen weg en besluit om even onder de douche te stappen om rustig te worden. Ik kleed me uit en stap onder de douche, waar de heerlijke warme stralen me verwelkomen. Ik laat de stralen over mijn rug en schouders lopen. Ik wordt er op een één of andere manier rustig van. Het is alsof de gedachten samen met het water van mijn rug afstromen. Als ik klaar ben stap ik onder de douche uit en kleed me aan. Ik kijk nog een keer in de spiegel, en zet dan mijn beste glimlach op als ik weer naar beneden ga. Ik mag deze dag niet verpesten door het verleden. Ik ga gewoon normaal doen, en genieten van deze bijzondere dag.


Reacties:


1Diloveniall
1Diloveniall zei op 21 jan 2013 - 23:49:
Arme Harry!
Zo zielig, vast de liefde van zijn leven verloren. En dan is het moeilijk om aan hem herinnert te worden.
Gelukkig heeft hij 4 super lieve schatten.
Ben wel benieuwd who that guy is!


Fuckpuddi
Fuckpuddi zei op 21 jan 2013 - 0:08:
Oeeehhhh yeah larry moment

Zou ik een melding mogen? Dankjewel alvast lalal


Azula
Azula zei op 20 jan 2013 - 22:31:
Ja, dit is sneu voor Hazza. Maaaaar !!

Who's that guy? Just.. who! I wanna knowwwwwww. (:
So, you just go on really, really fast! Yes? <3


Faylinn
Faylinn zei op 20 jan 2013 - 21:43:
aahw arme Hazza..
snel verder mag ik melding?
kusje


dreamangel zei op 20 jan 2013 - 21:28:
arme harry