Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » WebAddiction » Try Or You'll Never Know ~ Twenty Five

WebAddiction

12 feb 2013 - 15:03

584

0

281



Try Or You'll Never Know ~ Twenty Five

even tussendoor, ik snij mezelf NIET. absoluut niet, dat lijkt me eng. maar een meisje uit mijn klas deed/doet dat wel en die heeft me vorig jaar verteld waarom en hoe enzo. verder wil ik ff zeggen dat het een verhaal is, er moeten dramatische dingen in voorkomen, en wat is er nou dramatischer dan dit? als iemand meer drama wil moet diegene het zeggen, dan schrijf ik er meer drama in (A)

‘Heb je..’begon Ellen. Zoey schoof de mouwen van haar vestje omhoog en liet haar littekens zien. Ze slikte en begon te vertellen.
‘Ruby was de enige die ik ervan verteld had. Ze behandelde me niet anders of zoiets, maar deed er alles aan om me te laten stoppen. Ten einde raad heeft Ruby alles aan Joy en Diana verteld. Ze schrokken wel, maar met z’n drieën zorgden ze ervoor dat ik ermee stopte.’Niall sloeg zijn armen steviger op zijn vriendin heen.
‘De mensen die het dichtste bij me staan weten ervan. Mijn ouders, Niall, Joy en Diana.’Het bleef lange tijd stil. Niall veegde de tranen van Zoey weg.
‘Niet te geloven dat je hier alleen mee hebt rondgelopen.’zei Louis zacht.
‘Niet alleen.’grinnikte Zoey, maar haar ogen lachten niet mee. ‘Ik had Diana, Joy en Ruby. En niet te vergeten mijn ouders en Niall. Maar er zijn genoeg meiden die er wel alleen mee rondlopen. Tegen hen wil ik zeggen dat ze er niet alleen voor staan. Ga naar iemand die je voor de volle 200 procent vertrouwd. Die zullen je niet veroordelen, maar proberen te helpen.’Diana keek Zoey aan.
‘Dit is genoeg Zoey, als je niet verder wil praten hoeft dat niet.’mompelde ze.
‘Het gaat. Het is alleen... Ruby was degene die me hiermee hielp en nu...’Zoey’s stem stokte.
‘Ik kan niet geloven dat iemand als die Laurens dit voor elkaar heeft gekregen.’zei Perrie geschokt. ‘Ik weet dat mensen dit doen maar, deed het geen pijn?’Zoey grinnikte.
‘Dat was het eerste wat iedereen zei. Alleen Niall vroeg iets anders, die vroeg waarom. Maar goed, het doet geen pijn. Tenminste, het is beter dan het gevoel dat Laurens me gaf.’
‘Ben je nu wel gelukkig met jezelf?’vroeg Ellen geïnteresseerd.
‘Wat denk jij dan, natuurlijk wel! Beste vriendje ooit’ Perrie kuchte even om aan te geven dat haar vriendje beter was ‘Beste vriendinnen ooit, beste carrière ooit. Beter kan gewoon niet!’De glimlach was weer terug op Zoey’s gezicht.
‘Daarom heb je dus die tatoeage van een vlinder.’constateerde Ellen. Zoey, Diana en Joy grinnikten en lieten allemaal een tatoeage van een vlinder zien.
‘Bij mij zit hij op mijn zij, bij Zoey op haar rug en bij Diana in haar nek.’vertelde Joy. ‘Vanwege het butterfly project. Voor de mensen die dat niet kennen, als je jezelf snijdt moet je op die plek een vlinder tekenen. Als je jezelf dan alsnog snijdt heb je de vlinder vermoord. Vrienden en familieleden zetten dan meestal ook vlinders op die plek om te laten zien dat ze diegene steunen.’
‘Heeft iemand een stift voor me?’vroeg Ellen. Iemand uit het publiek gooide een zwarte stift naar Ellen. Ellen tekende meteen een vlinder op haar pols.
‘Voor iedereen.’zei ze serieus. Het duurde niet lang voordat iedereen een vlinder op zijn of haar pols had getekend. Zoey glimlachte, ze had niet durven hopen dat mensen het zo goed zouden opnemen.
‘Voor de rest laat ik dit deel uit het verhaal, want ik ben er absoluut niet trots op. Ik probeer het niet te vergeten of zoiets, maar het is voor mij gewoon afgesloten.’
‘Anyway, die avond kwam Zoey helemaal depressief op Interweb. Overal was het nieuws van de auditie goed opgepakt, behalve bij haar op school.’
‘Dat klopt Joy, en ik had gezegd dat als Laurens Zoey nog een keer kwetste, ik heb een schop tegen zijn kont aan zou geven. Dus dat deed ik.’grinnikte Diana.
‘Go Diana, go Diana.’riepen Niall, Harry en Louis tegelijk. Ellen grinnikte en luisterde verder naar ons verhaal.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.