Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » WebAddiction » Try Or You'll Never Know ~ Thirty One

WebAddiction

12 feb 2013 - 15:04

505

0

231



Try Or You'll Never Know ~ Thirty One

Door dit emotionele moment waren Diana en Joy vergeten dat Ruby en ik even naar buiten waren geweest. Of ze wisten het nog steeds, maar zwegen ze door de blik die ze van Ruby kregen. Ze hadden geen idee wat er aan de hand was, maar het was behoorlijk serieus, dat wisten ze wel. Maar omdat dit mijn beste vriendinnen waren hadden ze geen details nodig. Ze wisten gewoon dat ik ze nodig had.

‘Wil de volgende groep naar voren komen?’Vijf groepen stonden naast elkaar op het podium. Er waren al twee groepen afgevallen. De druk lag hoog. We hielden elkaar allemaal vast.
‘The Fangirls.’zei Angela. Zij was de coach van de groepen, dus het lijkt me logisch dat zij zei wie door was en wie niet.
‘Bij jullie eerste auditie verpletterden jullie ons met jullie versie van Wings. Hebben jullie dat ook gedaan met Same Heart van Laura Jansen?’Angela bleef even stil om de spanning op te bouwen. That’s it, dacht ik. We kunnen onze spullen pakken en naar huis gaan.
‘Met mijn hulp gaan ook de langzame nummers helemaal goed komen. Jullie zijn door!’Iedereen reageerde anders. Joy knuffelde Diana terwijl Diana samen met Ruby op de grond viel. Ik keek een beetje verdwaasd om me heen en besefte pas dat we door waren toen Ruby haar armen om me heen sloeg.
‘We zijn door!’gilde ik toen we backstage waren.
‘Inbetweeners dance go!’riep Diana. Meteen deden we het dansje van One Direction. Tja, we bleven directioners.
‘Zijn jullie blij dat jullie doorzijn?’vroeg Martijn.
‘Eeuhm, we hebben zonet een vaag dansje gemaakt, ik denk dat we blij zijn!’gilde Diana.
‘Mijn naam zegt precies hoe ik me voel nu, Joy, vreugde! Slechte grap, maar ik wilde dit altijd al een keer zeggen en dit is het perfecte moment!’riep Joy.
‘We zijn door!’riep Ruby nu.
‘Ik heb geen idee wat we aan het doen zijn, wat we hebben gedaan, of wat we gaan doen, maar ik ben blij. Enorm blij!’riep ik.
‘We zijn allemaal blij!’riep Joy.
‘Ik wil chocolade!’
‘Wat?’Diana keek me vragend aan en iedereen was stil.
‘Een pizza kan er ook wel in.’dagdroomde ik verder. ‘Of een satékroket. Mensenkinderen ik wil een satékroket.’Ruby wendde zich tot de camera.
‘Voor iedereen die One Direction een beetje kent, dit is waarom wij Zoey onze eigen, persoonlijk Niall noemen.’Diana en Joy begonnen te lachen.
‘Van die liga koekjes zijn ook overheerlijk.’mompelde ik.
‘Ik mis iets?’zei Martijn. Ruby probeerde het uit te leggen.
‘Voor degene die het nog niet gemerkt hadden, wij zijn dus allemaal directioners. Zo hebben we elkaar ook ontmoet, maar dat is een ander verhaal. In ieder geval, Niall van One Direction eet dus veel.’
‘Heel veel.’vulde Diana aan.
‘Echt heel veel.’zei Joy.
‘Ons punt is gemaakt meiden, in ieder geval, Niall eet dus heel veel, en Zoey ook. Vandaar dat ze onze persoonlijke Niall is.’
‘Het zal wel aan mij liggen, maar ik snap er vrij weinig van. Maakt niet uit, ga vieren dat jullie door zijn!’Gillend renden we naar onze moeders toe.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.