Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » I Don't Wanna Hurt || Harry styles [end] » --->6 ben nog nooit zo verliefd geweest

I Don't Wanna Hurt || Harry styles [end]

27 jan 2013 - 21:43

1067

1

449



--->6 ben nog nooit zo verliefd geweest

Pff.. zuchtte ik. Ik moest weer vroeg op. moest weer naar school had er totaal geen zin in. Iedereen ging natuurlijk helemaal aan Mary vragen hoe het was met Niall. Er was een voorproefje op het nieuws geweest waarin je zag dat Niall en Mary klef stonden. En dat Harry over een meisje vertelde (wat ik dus was) alleen kwam mijn naam niet naar voren. ik kleedde me aan en at wat.

Toen ik op school aan kwam stond bijna de hele school om Mary heen ik liep naar haar toe en zag in haar ogen dat ze zoiets had van haal me hier weg. dus ik pakte haar hand en we rende weg. "wat was dat?" zei ze uitgeput. "dat is beroemd zijn." zei ik lachend. "schat dat is maar eventjes hoor! ze wennen er wel aan." zei ik toen ik een lichtte paniek in haar gezicht zag. "laten we het hopen." zei ze en we liepen richting het lokaal waar we moesten zijn. meteen kwam iedereen op ons. "vertel vertel vertel!" riepen ze. Mary zuchtte. "oke dan." en ze ging voor de klas staan. iedereen ook ik gingen zitten. "uuh.. ja nou we zijn nu 3 maanden samen. en hij is super lief enzo." zei ze. "hoe zoent hij?" vroeg iemand. "ow geweldig!" zei Mary met een stralend gezicht. "jongens kom we gaan beginnen met de les nadat andere ook een vraag hadden gesteld.

Het was Half 5 eindelijk uit. Het was een lange en vermoeiende dag heel de dag door wou iedereen opeens vrienden zijn met Mary. Ze heeft ook een hele stapel fanmail mee genomen voor de jongens. ik stapte de bus in. Ik zou er volgende week maandag ook aan moeten geloven. Pfff zuchtte ik hard op. "zo lange dag gehad?" zei een stem achter me. ik draaide me om en keer in hele mooie blauwe ogen. wauw wat een knappe jongen. "ik ben Joël" zei hij toen ik niet reageerde. "Mijn naam is Emily." zei ik. ik had hier geen zin in. ik was met Harry. "Mag ik naast je komen zitten?" zei hij. "beter van niet." reageerde ik. "waarom niet?" "kijk zaterdag maar naar show nieuws om 8 uur. Dan begrijp je het" zei ik. hij knikte een draaide zich weer om. ik kreeg een sms`je.

Hee beauty,
ik wil je even laten weten dat jij en Mary morgen om 11 uur worden op gehaald voor de school door Paul. Ik heb het geregeld. ik kijk er naar uit schat!
Xxx Harold


Mooi zo. Dat ging dus door. Ik had er echt heel veel zin in om Harry weer te zien ik weet het het is maar een dag maar het voelt wel duizend jaar. ik krijg hem ook echt niet uit me gedachten ik was echt nog nooit zo verliefd op iemand geweest. ik werd uit me gedachten gehaald door me telefoon. het was Mary.

"Hallooo! Het gaat door morgen" zei ze vol enthousiasme. ik lachte "weet ik schat Harry sms'te net." "ow.. Ik heb er echt zin in!" "Haha ja ik ook. maar ik moet uit stappen ik spreek je nog oke?" zei ik terwijl ik op stond om uit te stappen. "is goed doegh" "doegh!" en ik hing op. ik opende de deur van mijn huis en er kwam een heerlijke geur van lasagne op me af. "o.. wat lekker!" riep ik naar de keuken terwijl ik de deur dicht deed. ik gooide me lood zware tas op de grond en snelde naar de keuken. "hee, lieverd." zei me vader en gaf me een kus. "hoe was school?" vroeg hij. "pff.. vermoeiend. Iedereen wilde alles van Mary en Niall weten." Me vader wist al heel lang dat hun wat hadden. Mary had zich een keer versproken. "haha dat had je kunnen verwachten he." ja klopt." zei ik terwijl ik de tafel begon te dekken. de tafel was gedekt en me vader schepte de lasagne op. ik wou heel graag me vader van Harry vertellen maar wist dat het niet mocht eigenlijk. Me vader keek me aan. "wat zit je te denken?" uuh.. moest ik het nou zeggen? "uuh.. pa? gister was toch dat voorproefje van de boys waarin Harry vertelde dat hij een relatie had?" zei ik onzeker. "uuh ja en dat ben jij?" zei me vader. "hoe weet je dat nou?" zei ik verbaast. "lieverd, ik ken je toch? Hoe je naar hem keek toen hij dat vertelde sprak boek delen." "echt? dus je vindt het niet erg?" "nee natuurlijk niet" zei hij. "Pfff... ik ben blij dat ik er nu over kan praten met jou." "maar vertel." zei hij en ik vertelde het hele verhaal.

Het gesprek met me vader was het beste gesprek dat ik ooit heb gehad. nu moest ik nog huiswerk maken. Pfff... blij als ik dat niet meer heb. eindelijk was ik klaar en besloot Mary te bellen. We belde bijna elke dag om elkaar welterusten te wensen en gewoon even praten. toen ik op hing zag ik dat ik 3 gemiste oproepen had van Harry. ik besloot hem terug te bellen.

"hee beauty!" zei hij toen hij opnam. "hee schat" zei ik. "hoe was je dag?" "Pfff.. vermoeiend iedereen wou letterlijk alles weten over Mary en Niall."antwoordde ik. "Haha ja hier precies het zelfde we deden vandaag 15 interviews en ik denk dat er misschien 3 waren die niet naar hun vroegen" we hebben denk ik zeker 2 uur aan de telefoon gezeten toen me vader me kamer binnen kwam. "is dat Harry?" vroeg hij toen hij me zag telefoneren. ik knikte. hij reikte zijn hand met de bedoeling dat hij Harry wou spreken. "ow Harry me pa wil je spreken" zei ik. "o god echt?" "ja maar hij is relaxed hoor" zei ik en gaf me vader de telefoon. "hallo" zei hij en hij liep me kamer uit. ik ging hem niet achterna ik vertrouwde Harry en me vader dat er niks raars ging gebeuren dus ik besloot me pyjama aan te doen. toen ik hem aan had kwam me vader terug met de telefoon. "het is een leuke jongen. Je krijg een kusje van hem" en hij gaf me een kus. ik pakte me telefoon en deed hem in zak toen ik zag dat er opgehangen was. "ik ga slapen" zei ik. "is goed lieverd slaap lekker" "ja jij ook" zei ik en kroop me bed in en al snel sliep ik.


Reacties:


fallinlove
fallinlove zei op 29 jan 2013 - 17:08:
AAAWWWHHHH!!! Snel verder