Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Warcraft » Verhalen uit Azeroth en omstreken » Personage: Jhyna Innerwrench

Verhalen uit Azeroth en omstreken

29 jan 2013 - 16:53

227

0

288



Personage: Jhyna Innerwrench

Naam: Jhyna Innerwrench
Leeftijd: Adolescent
Woonplaats: Overal en nergens

Uiterlijk:
Jhyna is een Gnome van ongeveer 80 centimeter lang met een dun, bijna fragiel, postuur. Ze heeft donkergekleurd, schouderlang haar dat meestal relatief onverzorgd over haar hoofd hangt. Haar gigantische, blauwe ogen springen hier altijd nieuwsgierig uit.

Jhyna geeft de voorkeur aan bruingekleurde kleding. Wanneer ze rondreist draagt ze ook altijd een vishengel mee op haar rug ,waardoor ze bijna overal aan voedsel kan komen.

Tekening

Persoonlijkheid:
Jhyna is altijd bezig en komt daardoor vaak hyperactief over, ondertussen praat ze bijna altijd vanuit een derdepersoonsperspectief. Ze is daarnaast weinig empathisch, waardoor ze soms onbedoeld op iemands tenen trapt.

Wanneer iemand Jhyna goed leert kennen kunnen ze erachter komen dat ze (ondanks haar soms storende gedrag) vrij intelligent is, en dat ze binnenin haar kleine lichaam een hart van goud heeft.

Achtergrond:
Jhyna werd geboren in Gnomeregan, als dochter van twee getalenteerde scheikundigen. Net zoals alle andere Gnomes groeide ze al knutselend op, waardoor ze zich ontwikkelde tot een bijzonder vindingrijk persoon. Jhyna groeide verder op en kon uiteindelijk, onder dwang van haar ouders, beginnen met het studeren van scheikunde. Dit begon goed, maar het ging haar al gauw vervelen. Toen ze vervolgens in de bibliotheek een boek vond waarin geschreven stond over verafgelegen plaatsen en hun schatten, wist ze het zeker. Ze zou vertrekken uit Gnomeregan en beginnen aan haar zoektocht naar avontuur.

Quotes:
"Wat kan er nou fout gaan?!"


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.