Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Truly, Madly, Deeply » Three

Truly, Madly, Deeply

31 jan 2013 - 21:05

1478

2

420



Three

Toen ik uit de taxi stapte zag ik Henri zwaaien. Ik zwaaide vrolijk terug.
"Slaap lekker, mevrouw Willems," zei hij op z'n Engels.
"Lily voor jou!" riep ik terug, zoals altijd. Ik hoorde hem lachen toen ik in de lift stapte. Terwijl ik wachtte tot ik boven was besloot ik vast Niall een sms te sturen. Ik was er tijdens de taxirit achter gekomen dat hij lid was van One Direction, een boy band, en niet zo maar een. Ik glimlachte bij de gedachte dat ik zijn nummer had, waarschijnlijk liepen er honderden meisjes rond die er een moord voor zouden doen. Ik typte het smsje en verstuurde die toen.
'I'm home. Thanks for everything!
Goodnight, Lily x'

Hij wist mijn naam niet eens bedacht ik toen ik al op verzenden had gedrukt, maar hij kon vast wel opmaken dat ik het dronken meisje was. Ik zuchtte en dacht weer terug aan Charles, deze ruzie was echt uit de hand gelopen.
'Glad to hear that. Sweet dreams x'
Ik las het smsje toen ik uit de lift stapte en glimlachte. Ik liep naar mijn kamer en zette de muziek aan, er was toch niemand thuis. Ik gooide mijn schoenen in een hoek, ik had ze nog steeds niet aan gedaan, en liep naar de keuken. Ik had super veel zin in een tonijn pasta dus die maakte ik.
Toen ik terug liep zag ik dat mijn mobiel oplichtte. Ik pakte hem en zag dat het weer een smsje van Niall was, ik glimlachte en opende hem.
'Coffee tomorrow?' stond erin. Ik staarde er even naar. Een beroemd iemand die vroeg of ik koffie wilde drinken?
'Love to!' reageerde ik. Terwijl ik mijn tonijn pasta op at smsden Niall en ik heen en weer over waar we zouden afspreken. Rond een uur of vier besloot ik maar te gaan slapen.
Toen ik de volgende dag wakker werd, zag ik dat ik drie gemiste oproepen had van Julia, een van Charles en zes ongelezen berichtjes. Vijf waren bezorgde smsjes van Julia of ik veilig thuis was en eentje van Charles die excuses maakte voor zijn uitbarsting. Ik reageerde alleen op die van Julia.
Ik had om twee uur afgesproken met Niall, het was nu al twaalf uur. Ik besloot uit bed te gaan en ontbijt te maken. Toen ik naar buiten keek zag ik tot mijn grote verbazing dat de zon scheen, geen wolkje aan de lucht. Ik glimlachte en zag het maar als een goed teken. De tijd verstreek en ik werd ineens heel zenuwachtig. Ik ademde diep in terwijl ik voor mijn kledingkast stond, geen idee wat ik aan moest doen. Uiteindelijk besloot ik een broek met een trui aan te doen. Ik sprong snel onder de douche, deed mijn haar en make up en schoot in mijn kleren, het was al half twee en ik moest er nog heen.
"Doei Scooby!" riep ik terwijl ik me in mijn lage witte Converse worstelde en mijn jas en tas pakte. Ik had al naar beneden gebeld of Henri een taxi kon regelen dus toen ik beneden kwam sprong ik direct in de taxi.
We reden naar de afgesproken plek en om vijf voor twee was ik er. Ik betaalde de taxi en stapte uit. Ik stond voor de coffeeshop (geen drugs winkel) waar we hadden afgesproken. Ik liep naar binnen en zag in een hoekje een jongen weggedoken zitten met capuchon op. Hij zwaaide toen hij mij binnen zag komen. Ik glimlachte en ging tegenover hem zitten.
"Goedemiddag, beautiful," zei hij en hij glimlachte van oor tot oor. Ik voelde mezelf blozen.
"Hangover?" vroeg hij. Ik schudde mijn hoofd en zei dat ik er nooit zoveel last van had, godzijdank. We praatten over wat luchtige onderwerpen en bestelden koffie en een stuk gebak.
"Hoezo vertrouw je mij jouw telefoonnummer toe? Je bent tenslotte lid van een van de populairste boybands ter wereld, en ik ben maar gewoon een meisje, dat is best gevaarlijk," zei ik toen plotseling. Ik zag hem even twijfelen.
"Jij was het meisje in het park, ik hielp je overeind. Toen vond ik je al bijzonder, en nu kom ik je nog een keer tegen in hetzelfde park! Dat is geen toeval meer dus ik dacht, ik waag de gok. Bovendien kan ik mijn nummer zo veranderen," zei hij met een glimlach. Ik keek hem aan. Nu herkende ik zijn neus en mond, hij was de jogger die me overeind heeft geholpen.
"Nog bedankt daarvoor," zei ik, en ik begon te blozen. We praatten wat over de band en over school, en of ik mijn hond nog had teruggevonden. Hij was tijdelijk in Londen voor een clip, wat interviews en dergelijke. Hij wist niet hoe lang ze zouden blijven. Midden in ons gesprek ging zijn mobiel af. Hij keek naar het scherm en keek mij verontschuldigend aan, ik gaf hem een glimlach en hij nam op.
Het was een kort telefoontje en toen hij ophing keek hij sip.
"Ik moet gaan, we hebben zo een interview," zei hij. Ik nam mijn laatste slok koffie en hij wenkte de ober. Hij betaalde, ook al stond ik erop dat ik voor mezelf kon betalen.
"Ik vond het erg gezellig!" zei hij lachend.
"Ik ook!" zei ik en we gaven elkaar een knuffel. Gelukkig herkende niemand hem hier.
"Ik sms je nog wel, oke?" vroeg hij en ik knikte opgelucht. We liepen samen de deur uit en toen draaide hij zich om, zwaaide nog even en ging toen op in de massa. Toen hij weg was moest ik even diep adem halen. Was ik zojuist op een date geweest met een bekende zanger?

's Avonds had ik afgesproken met Julia, ze kwam bij mij langs om film te kijken.
"10 things I hate about you!" zei ze vol overtuiging toen ik twee films omhoog hield waar ze uit kon kiezen. Ik stopte hem in de dvd speler en ging zitten.
"Wat is er gisteravond nou allemaal gebeurd?" vroeg ze toen de film begon. Ik zuchtte en begon te vertellen over Charles.
"Wat een asshole," zei ze en keek me vol medelijden aan.
"Maar ik moet je nog meer vertellen," zei ik en ik kreeg een vragende blik. Ik begon te lachen en vertelde over Niall. Haar mond viel steeds verder open.
"Je maakt een grapje? You're joking?" vroeg ze vol ongeloof. Ik schudde mijn hoofd en alsof Niall het aanvoelde kreeg ik een smsje. Julia sprong ook op mijn mobiel af en begon mee te lezen.
'Vond het super gezellig! Dinner tomorrow? X'stond erin. Julia begon te gillen.
"OH-MY... Dit is een grap! Dit kan niet!" Ze had het meer tegen zichzelf dan tegen mij, ik moest lachen.
"Dringt het dan niet helemaal tot je door? Niall Horan! One Direction." Ze sprong door de kamer en gilde de hele tijd. Ik wachtte even tot ze gekalmeerd was.
"Het is echt zo, ik denk ook dat het niet helemaal tot me doordringt," zei ik en Julia begon weer te gillen. Ondertussen reageerde ik op Niall dat het me heel gezellig leek. We spraken af om in het restaurant in zijn hotel wat te eten. Ik zag er erg naar uit.
"Lily Horan heeft een tweede date met Niaaaaall," gilde Julia en ik moest weer lachen. Na een half uur was ze gekalmeerd en besloten we de film verder te kijken, af en toe nog een paar zuchten van Julia vol ongeloof maar verder viel het mee.
"Kun je me niet aan een van die andere kerels koppelen?" vroeg ze af en toe, ik lachte en zei dat ik alleen Niall kende.
"Nog wel ja," zei ze. Ik haalde mijn schouders op. Toen de film afgelopen was hebben we de rest van de avond doorgebracht met het zoeken van foto's en filmpjes van One Direction, voornamelijk van Niall.

De volgende dag ging langzaam voorbij, ik keek heel erg uit naar het etentje met Niall. Ik liet Scooby uit en merkte niet dat ik de hele tijd floot. Ik liep de hele dag met een grote grijns op mijn gezicht rond, waarschijnlijk lachte iedereen daarom vrolijk terug.
"Wat ben jij vrolijk," zei een stem achter mij. Ik draaide me om en zag Charles staan.
"Charles, niet nu," zei ik en wilde verder lopen.
"Luister Lily, het spijt me van vrijdag. Ik was dronken en niet voor rede vatbaar. Ik heb dingen gedaan en gezegd die niet konden." Hij hield mijn arm stevig vast zodat ik niet verder kon lopen.
"Je doet me pijn, laat me gaan," zei ik. Hij liet snel zijn hand los. Hij mompelde een excuus.
"Zullen we vanavond een film kijken bij mij? Om het goed te maken," zei hij met een ondeugende lach. Ik wist wat hij hiermee bedoelde, het zou niet alleen bij film blijven zoals wel vaker. Ik schudde mijn hoofd.
"Ik kan vanavond niet, ik zie je morgen wel op school," zei ik. Ik draaide me om en liep weg. Ik pakte mijn pakje sigaretten en stak er een op. Wat voelde het goed om van Charles weg te lopen.


Reacties:


tamarastyles
tamarastyles zei op 4 juli 2013 - 11:57:
als ze julia aan een van die "kerels" koppelt blijven er nog 3 over voor mij
geef mij maar zo'n telefoonnummer! ze komen niet meer van me af. (niet dat ze dat nog willen als ze me eenmaal kennen)
sorry voor mijn onnozele reactie! nu even hoe ik denk dat het verder gaat:
zij krijgt iets met niall charles is het daar niet mee eens ze gaan vechten niall komt in het ziekenhuis hij overleeft het. en ze leven nog lang en gelukkig


fallinlove
fallinlove zei op 1 feb 2013 - 13:36:
You rock girl! This is AmaZAYN