Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Truly, Madly, Deeply » Four

Truly, Madly, Deeply

1 feb 2013 - 0:29

1141

2

356



Four

Ik trok een zwart jurkje aan. Ik had de muziek hard aan staan, ik zong en danste vrolijk mee terwijl ik mijn make-up deed. Ik keek echt uit naar vanavond. Terwijl ik in mijn kast zocht naar goede schoenen hoorde ik niet dat de deur open ging.
"Ga je weg?" Ik schrok en draaide me om, het was Alison maar. Ik knikte.
"Ik ga wat eten met een vriend," zei ik en draaide me weer om naar mijn schoenen. Ik hoorde Alison weg lopen en de deur dicht doen. Toen ik mijn haar had gedaan deed ik de muziek uit en liep ik de kamer uit.
"Ik ga, fijne avond!" riep ik door het penthouse. Alison schreeuwde hetzelfde terug en ik stapte in de lift. In de lift floot ik nog steeds vrolijk, en toen ik in de lobby uitstapte zwaaide ik in het voorbijgaan vrolijk naar Henri.
"Looking good!" schreeuwde hij, en hij gaf me een van zijn vette knipogen. Ik lachte en liep zelfverzekerd naar buiten. Ik hield een taxi aan en liet hem naar het hotel van Niall rijden.
Toen we daar aankwamen zag ik dat er nog steeds hordes meisjes stonden te wachten op de jongens, ik snapte waarom Niall zo weinig mogelijk naar buiten wilde. Ze begonnen al te gillen toen de taxi voor de ingang stopte. Ik betaalde de chauffeur en stapte snel uit en liep naar binnen. Ik liep door de luxe hal met kroonluchters naar een enorm restaurant aan de achterkant. Ik keek even rond en ik zag Niall al zitten. Toen hij mij zag glimlachte hij en stond hij snel op om mijn stoel voor me naar achter te schuiven.
"You look stunning," zei hij, en ik zag dat hij het oprecht meende. Ik voelde het bloed naar mijn wangen stromen en keek omlaag.
"Jij mag er anders ook wel wezen, hoor," stamelde ik en ik hoorde hem gniffelen. Toen de ober kwam bestelde Niall een fles champagne, ik keek hem met een schuine glimlach aan.
We praatten wat over hoe onze dag was, die van hem was natuurlijk veel interessanter.
"Word je niet een keer gek van al die schreeuwende meisjes?" vroeg ik terwijl ik een hap van mijn eten nam. Hij haalde zijn schouders op.
"Het hoort erbij, ik vind het niet zo erg." Ik keek hem vol bewondering aan en nam een slokje champagne.
"Hi Niall." Ik draaide me om en zag een jongen met een meisje staan. De jongen had bruin haar en het meisje had lange bruine krullen. Ze waren beide heel knap en zagen eruit als een perfect stel.
"Louis, Eleanor! Hi guys," zei Niall en lachte vrolijk.
"Is dit die meid waar je ons over hebt verteld?" vroeg Louis met een dikke knipoog en knikte naar mij.
"Guys, dit is Lily, Lily dit zijn Louis en Eleanor," stelde Niall ons voor. Ik lachte verlegen naar het stel. Ze begroetten me allebei vrolijk.
"Ik wilde even hoi zeggen, wij gaan ook wat eten in de stad," zei Louis. Niall knikte.
"Ik zie je vast nog wel een keer," zei Louis terwijl hij zich omdraaide. Ik glimlachte vrolijk terug en keek hoe ze weglopen.
"Leuke mensen," zei ik. Niall knikte en zei er verder niks over. We zette ons gesprek weer voort alsof er niks gebeurd was.
"Mag ik wat vragen?" vroeg Niall opeens, ik knikte.
"Je hebt zo'n raar accent, het valt niet heel erg op, maar je klinkt niet echt zoals iedereen hier," zei hij. Ik moest lachen, uitgerekend de jongen met het Ierse accent viel het op. Ik vond dat ik de laatste twee jaar erg goed was geworden in het verbergen van m'n roots.
"Ik ben Nederlands," zei ik en ik glimlachte. Niall nam me even goed in me op.
"Hoe ben je dan hier verzeild geraakt?" vroeg hij geintresseerd. Ik zuchtte, pakte mijn glas champagne en nam een flinke slok. Hij keek me verward aan. Ik glimlachte flauw en begon het te vertellen.
"I'm sorry," zei Niall toen ik klaar was met het vertellen over hoe mijn moeder slachtoffer is geworden van een mislukte zelfmoordaanslag. Ik haalde mijn schouders op.
"Het gaat nu prima met me hoor," stelde ik hem gerust toen ik zag dat hij me verontrust aankeek. Hij knikte en glimlachte. We hadden het de rest van de avond over andere dingen, we lachten veel. Hij had een hele leuke lach vond ik. We merkten niet dat om ons heen de andere gasten bijna allemaal vertrokken waren. Het was dat Niall het opmerkte, anders hadden we zo de hele nacht kunnen blijven kletsen. Ik keek op mijn horloge, elf uur al. Ik zuchtte.
"Ik moet gaan, ik moet morgen weer naar school," zei ik. Niall knikte en stond op. Niall zei iets tegen de ober over op de rekening zetten.
"Ik kan echt wel voor mezelf betalen," mopperde ik. Hij glimlachte.
"De volgende keer, oke?" Ik keek hem aan, er kwam dus een volgende keer. Terwijl we richting de uitgang liepen sloeg hij een arm om me heen.
"Ik loop niet mee naar buiten, vind je dat erg? Aangezien al de fans," zei hij een beetje beschaamd.
"Nee tuurlijk niet joh!" Ik gaf hem een speels duwtje.
"Ik heb het echt heel leuk gehad," zei hij toen we in de lege lobby stonden. Ik knikte en stopte met lopen. Ik draaide me naar hem toe en keek hem aan. Onze hoofden waren heel dicht bij elkaar. Ik voelde de spanning opbouwen. We keken elkaar aan en zeiden niks. Hij bracht zijn vinger onder mijn kin en drukte een klein kusje op mijn mond. Toen deed hij een stap achteruit en wenste me een fijne nacht.
"Sms me als je goed thuis bent gekomen," zei hij met een grijns. Ik knikte en liep naar buiten terwijl ik een diepe zucht slaakte.
Ik stapte in de taxi en begon als een idioot te grijnzen. De taxi chauffeur keek in zijn spiegel en vroeg of het wel goed ging, ik moest lachen.
Toen we er waren stapte ik uit en liep naar binnen. Henri was er niet dus ik liep snel door. Toen ik boven was liet ik me op mijn bed vallen. Ik pakte mijn mobiel uit mijn tas en zag dat ik drie smsjes had. De eerste was van Julia die alles wilde weten, de tweede van mijn vader die me een update gaf en de derde was van Niall.
'Goodnight beautiful. Louis and Eleanor thought you were very pretty. X'
Ik moest glimlachen, wat een lieve jongen was Niall.
'Ben veilig thuis. Bedank ze maar, haha. Was erg gezellig, slaap lekker. X'
Toen ik mijn make up eraf had gehaald en mijn pyjama aan had gedaan zag ik dat ik twee smsjes had.
'Tot hoe laat moet je morgen naar school?' Van Niall, en de tweede was van Charles.
'Kan ik je morgen op school even spreken? X'
Ik reageerde alleen op die van Niall en zei dat ik tot drie uur moest, die van Charles verwijderde ik.


Reacties:


tamarastyles
tamarastyles zei op 4 juli 2013 - 13:36:
Morgen op school gast xe ruzie krijgen dan komt net niall haar ophalen en gaan hij en charles vechten.


fallinlove
fallinlove zei op 1 feb 2013 - 13:41:
Awwh!!! Niall is so SWEET! But Liam is mine