Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Truly, Madly, Deeply » Six

Truly, Madly, Deeply

1 feb 2013 - 18:02

1372

2

367



Six

Toen we een uur gepraat hadden schoof er nog een meisje bij ons aan. Eleanor begroette haar opgewekt en gaf haar een knuffel.
"Hi, ik ben Danielle," zei het meisje en ze stak haar hand uit. Ik schudde hem en stelde me voor.
"Dit is die van Niall," zei Eleanor en Danielle haalde haar wenkbrauwen op.
"Good job," zei ze en ze lachte. We gingen weer zitten en ze praatte vrolijk mee. Ik kwam te weten dat Danielle de vriendin van Liam was en hier vanavond naar het optreden kwam kijken.
"Blijf je ook?" vroeg ze aan me, terwijl ze een blik wierp op mijn kleding.
"Haha nee, ik ga straks weer. Niall haalde me onverwachts op maar ik moet nog best veel huiswerk maken," zei ik zachtjes en begon een beetje te blozen. Ik viel behoorlijk uit de toon bij deze goed geklede meisjes in mijn geruite rokje.
"Ah! Blijf! Dan kun je het concert zien vanavond!" drong Eleanor aan, ik schudde mijn hoofd en stond op.
"Leuk je ontmoet te hebben Danielle, ik ga Niall even gedag zeggen. Veel plezier vanavond!" zei ik. Danielle en Eleanor gaven me een knuffel en ik draaide me om om naar de kleedkamers te lopen. Halverwege kwam ik Niall al tegen.
"Hee babe, waar ga je heen? Wilde net even komen kijken of je je nog vermaakte," zei hij en hij keek me met een grote lach aan.
"Ik ga naar huis, ik moet nog veel huiswerk maken en ik word behoorlijk moe van deze kleren," zei ik en ik zuchtte. Eigenlijk wilde ik heel graag blijven, kijken naar hem, maar ik was verstandig en ging naar huis. Niall keek een beetje teleurgesteld.
"Kom, ik haal een pasje voor je, dan kleed je je thuis even om en kom je vanavond gewoon naar de show! Neem je huiswerk mee, dat kun je wel maken backstage," zei hij en hij pakte m'n hand en sleurde me mee naar een kamer waar een vrouw en een man zaten.
"Ik moet nog een backstage pasje voor Lily hebben," zei Niall. De vrouw keek geërgerd op en keek mij boos aan. Ze zei niks en stond op om wat te rommelen in een doos die onder het bureau stond. Ze haalde er een kaartje uit en gooide die naar me toe.
"Wees er alsjeblieft voorzichtig mee," zei ze en ze gaf me ook een keycoard. Ik knikte en bedankte haar.
"Kun je de weg naar buiten vinden? Ik moet weer naar de jongens," zei Niall terwijl hij op zijn mobiel keek. Ik knikte.
"Ik red me wel, ik zie je vanavond," zei ik met een brede lach. Niall lachte terug en drukte weer een kus op mijn voorhoofd. Daarna draaide hij zich om en rende hij terug naar de kleedkamers, voor hij de hoek om ging stopte hij nog even en zwaaide naar mij. Ik zwaaide verlegen terug. Ik draaide me toen ook om om naar de uitgang te lopen. Ik besefte onderweg dat ik Niall stiekem een beetje leuk begon te vinden. Stom, hij ging binnenkort weer weg en ik zou hem waarschijnlijk nooit meer zien. Ik zuchtte bij die gedachte en besloot mijn gevoelens weg te duwen.
Ik liep door de meisjes menigte heen, met hulp van wat bodyguards. Veel meisjes schreeuwden dingen naar me en maakten foto's, ze herkende me blijkbaar nog. Ik luisterde niet naar wat ze zeiden, maar erg aardig was het allemaal niet. Ik nam een taxi en werd naar huis gebracht. Ik heb nog nooit zoveel tijd doorgebracht in een taxi als de afgelopen dagen.

Thuis gooide ik mijn kleding uit. Niall had verteld dat ze om half negen op kwamen, ik keek op de klok, het was bijna zeven uur. Ik besloot om even onder de douche te stappen en nam daarna alle tijd om mijn nagels te lakken. Toen die eenmaal droog waren was het al kwart voor acht. Snel liep ik naar mijn kast en pakte een mooie witte blouse, ik trok een zwarte skinny aan en deed ballerina's aan. In de badkamer deed ik felrode lippenstift op en krulde mijn haar enigszins. Kwart over acht liep ik door de lobby, Henri zwaaide weer vrolijk naar me en ik pakte een taxi. Ik smste Niall en zei dat ik waarschijnlijk niet meer zou redden om hem succes te wensen voor de show dus bij deze. Buiten de O2 was het al een stuk rustiger dan vanmiddag, de meeste meisjes gingen naar binnen. Ik betaalde de chauffeur en liep via de achteringang naar binnen. Enkele meisjes schreeuwden wat naar me, maar ik reageerde niet.
Eenmaal binnen hoorde ik nauwelijks muziek, wat ik wel apart vond. Ik liep verder door de gang naar het muziek toe. Al snel stond ik in de ruimte achter het podium waar de jongens aan het optreden waren. Ik zag Eleanor en Danielle bij een tafel met wat eten en drinken staan.
"Lily!" riep Danielle vrolijk uit toen ze me zag lopen. Ik lachte en ik gaf beide meisjes een knuffel.
"Niall is vast blij dat je er bent," zei Eleanor en ze gaf me een brede glimlach. We praatten wat, van huiswerk maken kwam verder niks, dat had ik ook wel kunnen weten. We keken achter de schermen mee naar de jongens die aan het optreden waren. Elke keer als Niall een solo had voelde ik wat kriebelen in mijn maag, maar ik negeerde het.
Op een gegeven moment kwamen de jongens achter om zich om te kleden. Niall zag me, lachte breed en zwaaide maar moest toen snel doorlopen om zich in zijn volgende outfit te hijsen.
Toen de show voorbij was kwamen de jongens naar achter. Het gegil van de meisjes in de zaal bleef maar doorgaan maar het leek alsof de jongens het niet hoorden. Ze deden hun oortjes uit en allerlei apparatuur af. Liam liep naar Danielle toe en gaf haar een kus op de mond. Zayn pakte zijn mobiel en begon iemand te bellen. Louis zwaaide naar mij en liep samen met Harry naar Eleanor. Niall kwam op mij af.
"Je was zo goed!" zei ik en hij gaf me een knuffel. Hij tilde me op en draaide me rond.
"Komt omdat jij er was, je brengt me geluk," zei hij en hij keek me aan. Hij hield me nog steeds vast en ik had mijn armen nog steeds om zijn nek. Langzaam kwam hij dichterbij. Ik zag zweetdruppeltjes op zijn hoofd en voordat ik het wist had hij zijn lippen op die van mij gedrukt. Ik deed mijn ogen dicht en voelde mijn mond meegaan in de bewegingen die zijn mond maakte. Ik voelde zijn tong een stukje mijn mond in gaan en ik reageerde daarop. Deze kus was teder, maar ook vol met passie. Anders dan alle andere keren dat ik met iemand had gezoend. Niall zette me neer en ik deed mijn hoofd naar achteren. Ik keek hem aan en zag hem breed lachen. Hij zei niks maar lachte alleen maar naar me, ik vond het een beetje griezelig.
"Niceeeee!" Hoorde ik iemand roepen. Ik keek om me heen en zag dat er allemaal mensen stonden, sommigen keken ons aan. Harry stond breed te grijnzen, hij had het geroepen. Ik voelde me rood worden en deed snel een stapje achteruit.
"Wow," fluisterde Niall in mijn oor. Hij pakte mijn hand vast en trok me mee naar Harry, Louis, Eleanor en Zayn die bij de tafel stonden. Louis praatte met een vrouw die wat dingen besprak. Eleanor keek me breed lachend aan en gaf me een knipoog. Zayn gaf Niall een klein klopje op zijn rug en ik begon nog meer te blozen.
"Afterparty?" vroeg Liam toen hij met Danielle erbij kwam staan. Een paar jongens knikte maar ik schudde mijn hoofd.
"School tomorrow," zuchtte ik. Ik voelde me echt een spelbreker.
"Booooring," zei Louis en ik knikte instemmend.
"Ik ga ook niet, ik breng Lily naar huis," zei Niall en sloeg een arm om me heen. Harry floot en ik begon weer te blozen. Waarom stopte dat niet?
"Let's roll," zei Danielle. Iedereen knikte. De jongens kleedden zich snel om en kwamen ons even later ophalen.
"Veel plezier vanavond!" zei ik tegen Eleanor terwijl ik haar een knuffel gaf.
"Jij ook," zei ze en ze gaf me een knipoog. We namen allemaal afscheid van elkaar en Niall en ik liepen weg.


Reacties:


tamarastyles
tamarastyles zei op 4 juli 2013 - 14:17:
Kan ze toch niet gewoon ziek melden?


fallinlove
fallinlove zei op 2 feb 2013 - 15:23:
AAWWWHHH!!!! So sweet!!!!