Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » love can change your life *finished* » hoofdstuk 1

love can change your life *finished*

22 feb 2013 - 20:06

1560

6

575



hoofdstuk 1

Weer z`n dag, school is uit en het regent weer eens. Zullen we dan nog even wachten? Zegt Femke. Ja tuurlijk ik ga niet door de regen fietsen roept esmee. Is goed voeg ik er nog aan toe. Na 10 min wachten gaat mijn telefoon, He mam wat is er? Waar hang jij nog uit zegt ze. O ik ben nog op school hoezo. Zou je onderhand naar huis willen komen. Hihi oke ik kom eraan. Als ik ophang zegt Femke: wat een domme ringtone heb jij zeg. Ik begin te lachen, als ik bij ben gekomen zeg ik dat we naar huis moeten. O Oke dat is goed ik en Femke pakken onze spullen nog even en dan gaan we, zegt esmee

Ik denk niet dat het nog lang droog blijft, zeg ik terwijl ik omhoog kijk. Tja ik ben bang dat je gelijk hebt. Misschien zijn we net op tijd thuis, zegt esmee Doorfietsen dan maar, roep ik lacherig. Halverwege valt Femke haar tas van haar fiets. Esmee en ik beginnen te lachen. Ik stop en stap van mijn fiets. Kom ik help je. Bedankt zegt Femke, kijk esmee Romy toont tenminste medelijden! Zo je tas zit er weer op, laten we maar snel gaan voordat het alweer gaat regenen. Ik had de woorden nauwelijks uitgesproken en ik voelde al druppels. Fijn tempo meiden! Roep ik.

En ben je nat geworden? Vraagt mam. Valt mee hoor, had erger gekund. Ik ga je nu heel blij maken! Hoe bedoel je vraag ik. Ogen dicht! Oke... en ik doe mijn ogen dicht. Ze duwt me een stuk papier in mijn handen. Wauw papier ik doe mijn ogen open en Aaaaaaaaaaah kaartjes voor one direction o mijn god! Serieus! Ja en je mag 2 vriendinnen meenemen. Ik weet nu al wie zeg ik opgewonden. Ik sprint naar mijn laptop en zet Skype aan. Gelukkig Pia is online. Rooooooo ,schrijft ze op de chat. Ik moet je wat laten zien. Zet je Cam aan dan laat ik het zien. Oke en ze zet haar Cam aan. Hey wat wil je laten zien. Haal Maja er even bij! Oke MAJA roept ze naar beneden, KOM ROMY MOET ONS IETS LATEN ZIEN! Als Maja boven is laat ik de kaartjes zien. Pia weet niet wat het is maar Maja begint gelijk te gillen. Wat! Dat meen je niet roept ze. Wat is er zegt Pia. Zie je dat niet ben je blind kijk eens wat daar staat. KAARTJES VOOR EEN ONE DIRECTION CONCERT!!! Ja ongelofelijk he. En nog beter ik heb er 3! Wie neem je mee? Stel niet z`n domme vragen jullie natuurlijk! Echt Romy je bent super zeggen Pia en Maja in koor. wanneer is het! Over een maand! Welke rij zitten we! Zegt Pia. omg de eerste. Je liegt dat geloof ik niet! Roept maja. Nee echt we zitten op de eerste rij. Dit moet mijn moeder weten roept Pia. Wacht ik ga het even zeggen. Ik hoor haar beneden roepen: MAM IK GA NAAR ONE DIRECTION!

Eindelijk het is zover de dag van het concert. Ik heb me er zo erg op verheugt. Pia, Maja en ik lopen naar onze plaatsen. We zijn zo dichtbij dat we ze kunnen ruiken. Voordat het concert begint komt er een man op het podium. Hij zegt: er zitten hier vooraan zoveel mooie meiden onder 3 stoelen liggen backstage pasjes. Als je er een hebt sta je op. Maja staat meteen op, Pia volgt al snel. ik voel en nee, dit is niet waar ik spring ook helemaal happy op. Niet te geloven we mogen dadelijk alle 3 backstage bij onedirection.
Na het concert rennen we naar de achterkant van het podium. Daar staat een hele brede man ons al op te wachten. Kaartjes graag, zegt hij met een hele zware stem. Ik geef de 3 pasjes en hij brengt ons naar een kamer aan het eind van een eindeloze gang. Ok jullie kunnen hier wachten, de jongens zullen zo wel komen zegt hij. Als hij wegloopt zegt maja: het is niet te geloven we zijn backstage! Ja he, ik laat me op een bank vallen die in de kamer staat. Na een hele tijd wachten vliegt de deur open. Louis rent door de deur en springt achter de bank waar ik op zit. Zayn komt er achteraan en roept: Louis kom hier. Ik zie nu pas dat hij nat is. Ik kijk achter de bank en zie Louis helemaal in een deuk liggen. In zijn hand heeft hij een waterpistool. Ik moet er ook van lachen en val haast van de bank af. Ik draai me weer om en zie dat de rest ook binnen is gekomen. Maja springt op en vliegt Zayn in de armen. Zo te zien geeft ze er niks om dat hij nat is. Louis pakt in eens mijn schouder en zegt nog steeds in een deuk liggend: en wat is jou naam. Ik sta op en schud zijn hand: ik heet Romy. Hij fluistert in mijn oor: Harry is nog single. Haha daar zal ik gebruik van maken zeg ik. Hoe heten jullie zegt Harry. Ja hoe heten jullie herhaalt Zayn terwijl hij Maja van zich af duwt. Ik ben Pia en dat is mijn jongere zusje Maja. Hebben jullie zin om iets te gaan doen? Zegt Naill. Ja naar de MC Donalds als het aan jou ligt. Roept Liam. Liam hou op daar zijn we inmiddels vasteklanten, Zegt Harry. En begint te lachen. Naill kijkt een beetje sip, en zegt daar had ik anders toch best zin in. Daardoor ligt snel iedereen te lachen. Ze zijn nog leuker in het echt zegt Pia.Ja helemaal gelijk in, zeg ik. Nemen we deze meiden nou ergens mee naartoe?Ligt eraan wat zij willen zegt Liam. Tuurlijk willen we mee, ik zeg geen nee tegen onedirection! Roept Maja. Waar gaan we dan heen? Vraag ik. Naar de MC Donalds, roept Naill. Oke dan we gaan een milkshake halen.
Welke wil jij vraagt Harry aan Louis. pfff geen idee uhm.. uhm. Harry begint zich te ergeren en zegt, kies nou gewoon wat!Oke rustig man ik wil die, de rechtse. Oke eindelijk ga maar naar de rest, zegt Harry. Daar komt Louis aan. En eindelijk een keuze kunnen maken? Zegt Naill. Ja eindelijk, Harry flipte. Na een minuut of 5 wachten komt Harry aan. ik heb alles. Super ik moest zolang wachten! Zegt Naill. Z`n dorst dan? Vraagt Pia. Haha je moest is weten, en hij knipoogt naar Pia. Pia bloost een beetje, maar realiseert zich dan dat het Naill is en kijkt hem verwondert aan. als iedereen het op heeft gaan we mee naar het hotel van onedirection. De kamers zien er geweldig uit! Ik ben best jaloers, zij mogen in dit soort kamers slapen, terwijl ik in dat krot woon. JASSEN roept Zayn, ik geef hem mijn jas, Pia doet me na. En Maja gooit hem zo op z`n hoofd. MIJN HAAAAR!!!, schreeuwt Zayn. En rent naar de badkamer. Haha hij maakt zich zorgen over zijn haar hoe dom zegt Maja. Maar hij maakt zich geen zorgen over mijn jas, die hij zo maar op de grond gooit. Is ze altijd zo? vraagt Liam aan me, terwijl Maja overstuur onze jassen opraapt. Ja, maar dat is Maja ik heb er mee leren leven. Wacht even ik pak een film! Als Liam terug is roept hij: WIE WIL TOY STORY KIJKEN!!! Ik roept Naill. Jullie ook vraagt Harry. Oke zeg ik,en Pia en Maja stemmen ook in. Als de film halverwege is gaat mijn telefoon. Haha het ding belt zeg ik. Haha lachen Pia en Maja. Het ding? Vraagt Harry. O zo noem ik mijn stiefvader ik heb een hekel aan hem. Ik pak op: kuch waar ben je.O ik ben bij onedirection! Ja dat weet ik maar dat concert is toch allang afgelopen. Nee we zijn bij onedirection thuis. Jaja en dat moet ik geloven, kom nu naar huis als je daar echt bent. je weet niet hoe die jongens zijn. Je geloofd me niet hier praat maar met Harry. Hoi meneer ja Romy en haar vriendinnen zijn bij ons. Maak je geen zorgen ze zijn in goede handen. Wat zijn jullie aan het doen vraagt het ding boos. We kijken een film! Welke, vraagt het ding opdringerig. Toy story, echt heel eng roept Naill op de achtergrond. Ok dan is het goed, maar als er iets met haar gebeurt weet ik jullie te vinden. Mogen ze hier blijven? Ja ik zal de ouders van Maja en Pia ook even bellen doei. Doei!!! hier is je telefoon terug. En ik heb geregeld dat jullie hier mogen blijven. Geef Harry maar een is een knuffel. Zonder er bij na te denken knuffel ik hem. Later die avond zie ik dat Maja in slaap is gevallen op Zayn`s borst. AWW Harry kijk en ik wijs naar het slapende koppel. Net een stel, zegt hij en gaapt. Ik ben ook best wel moe. Weet je nu Zayn en Maja daar in slaap zijn gevallen is er een bed over. Kom dan mag je er in slapen. Bedankt Harry zeg ik. Tadaa en hij opent de deur. Wauw wat een mooie kamer, het bed is zoveel beter dan het mijne. Ja alleen het beste voor mijn fans, gniffelt hij. Welterusten zegt hij en loopt de deur uit.


Reacties:

1 2

ilovehazza
ilovehazza zei op 29 aug 2013 - 17:39:
Niet slecht bedoeld maar je schrijft niall zo en niet als naill

Verder leuk verhaal


tamarastyles
tamarastyles zei op 28 mei 2013 - 18:37:
Ik heb wat woorden fout geschreven ik bedoelde superverhaal en niet


tamarastyles
tamarastyles zei op 28 mei 2013 - 18:36:
Wow zo lief.
Op sommige stukken lag ik echt in een deuk!
Bijvoorbeeld dat stuk in de Mac
Op het eind was ik boos op je (grapje)
Waarom slapen maja en zayn niet op het ene bed en harry en romy
Niet in het andere?
Ps. Waar slaapt pia eigenlijk? Ze is vast niet naar huis want anders was
Maja ook al weg.
Pps. Had ik al gezegd dat dit een supervethaal is en dat ik. Iet kan wachten om verder te lezen!!!
X tamara


samke
samke zei op 24 mei 2013 - 21:56:
*verschil


samke
samke zei op 24 mei 2013 - 21:56:
weet je dat stuk van dat femke van haar fiets zal afvallen is niet zo veel verschiul met wat ze in de werkelijkheid zal doen he room room
xxx samke