Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » love can change your life *finished* » hoofdstuk 3

love can change your life *finished*

1 feb 2013 - 18:53

1131

1

348



hoofdstuk 3

Dumdumdum Goodmorning Dumdumdum papapapapapapapou Goodmorning. Ik schrik op en zie dat mijn onnozele wekker afgaat. Oooh stom ding ga uit. Eindelijk hij is uit. Ik trek wat kleren aan en loop naar de badkamer. Haha funny gister stond ik nog samen met Zayn op de badkamer. Toen hij me vertelde dat hij…. Dat hij…. WTF HIJ VIND MAJA LEUK. het dringt nu pas tot me door. Ik ben zo jaloers op haar zeg. Ik krijg een sms van Harry. ben je vandaag thuis. Ik en de boys hebben toch niks te doen dus. Kunnen we jullie 3 komen ophalen. Gr. Harry. ja duh tuurlijk wil ik dat dus ik sms hem terug. Hey hazza tuurlijk willen we mee ik bel ze zometeen wel kom je me dan ophalen dan halen we daarna Pia en Maja op. Xxx Romy. Ik kijk nog een keer goed in de spiegel. Goed genoeg, ik loop de trap af, goedemorgen. Hey wat ben jij vroeg op voor 12 uur. Ja een record, zeg ik. Ik zie dat “het ding er ook is”ť moet een van jullie vandaag ergens heen? Vraag ik. Nee, we zijn allebei gezellig thuis. O oke, ik ben niet thuis. Waar ga je dan heen? Vraagt mam. Naar Harry, en de rest. ALWEER, het is niet te geloven. Is die jongen je nu nog niet moe. Nee, het is echt altijd leuk als ik bij hun ben! Is goed dan ga maar, als je maar naar huis komt als ik je bel. Ja hoor, zeg ik.
Dingdongdingdong, HARRY IS ER, IK GA HE MAM. Ja tot straks, doei. ik maak de deur open loop naar buiten. Hey, alles goed? Vraagt Harry. ja met jou. Tuurlijk ik kan er weer even tussenuit. Kom stap in, dan halen we Pia en Maja.
Pia maakt de deur open en zegt, hey ro je bent er, wacht ik roep Maja even. MAAJJJAAA, WE GAAN! Ik kom, alles voor mijn Zayntje, hoor ik haar roepen. Kom nou maar, roep ik terug. Maja komt de trap afgestormd, ben er zegt ze. Kom want we gaan zegt Pia. Als we in de auto zitten vraag ik: waar gaan we eigenlijk heen? Naar een plek waar Harry en ik heel graag zijn zegt Liam. GAAN WE LASERGAMEN, roep ik. JAAAAA, GEWELDIG HE, roept Harry. ja, het lijkt me geweldig! Heb je het nog nooit gespeeld? Vraagt Liam. Nee nog nooit. Ik zal je wel leren hoe het moet, zegt Harry. Ohhh dat is niet eerlijk dan leer je het van de master, Zegt Naill teleurgesteldIk zie dat Pia en Maja minder blij kijken. Ik fluister naar Maja, misschien helpt Zayn je wel! Maja`s gezicht ziet er ineens veel vrolijker uit.
Als we bij een groot gebouw aan zijn gekomen, zegt Harry we zijn er. Liam stormt de auto uit en rent naar binnen. Woow die is blij zeg, zegt Pia. Ja nogal! roept Naill. Harry sprint er ineens achteraan, ik hoor hem nog roepen: ik ben eerder!!! Kom zegt Zayn, dan gaan we wat mannelijks doen!
Pff.. dit is best moeilijk, zeg ik. Kom kijk als een van de rest dadelijk te voor schijn komt schiet je zo snel mogelijk op hun. Uhmm… oke, zeg ik bedenkelijk. Ik en Harry vormen een team, best handig want zo kan hij me helpen. Laser gamen is best moeilijk hoor. Zayn en Maja zijn ook een team, zij is er best goed in. Pia doet samen met Liam en Naill en Louis doen samen. Op dit moment zijn Maja en Zayn nog aan het winnen. Maar pas maar op want ik begin het te snappen. Daar springt Liam op, richten en OMG ik schoot raak. Nooit gedacht dat het me ooit zou lukken. Goed bezig, zegt Harry. ik had de smaak te pakken maar we verloren toch nog met een punt verschil van Zayn en Maja.
Het was leuker dan ik dacht! Zegt Pia. Je he zegt Maja, zeker als je wint. Wrijf het er nog maar even in! Roept Naill. Haha lacht Maja naar Naill. Wat doen jullie morgen? Vraagt Pia. niks en jullie? niks zeggen Pia en Maja. Kom naar ons toe kunnen we nog iets gaan doen voordat we terug gaan naar engeland.
De volgende de dag als Louis ons is op komen halen vraagt Pia: wat gaan we in gods naam doen. Geen idee, antwoord Louis droog O ja morgen moeten we weer naar school dan is de herfst vakantie voorbij. Ha toevallig we hadden ook een soort van vakantie en moeten morgen ook weer aan het werk. Wat gaan jullie dan doen? Vraagt Maja. O we gaan aan ons album werken, dus nummers inzingen. En dinsdag is dan de cover shoot van het album. Hoe heet jullie album? Vraagt Pia. Ik kijk haar aan en zeg: weet je dat soms niet. Uhmm… nee, ze kijkt me aan alsof ik iets onmogelijks zeg. Hoe heet het dan zegt Louis. TAKE ME HOME, roep ik blij. Misschien wel iets te blij. Haha nou je weet meer dan ik dacht zegt Louis. Ja he ik weet zoveel, maar niet alles.
Als we bij hun hotelkamer zijn aangekomen zegt Louis: o als je dadelijk liam’s haar ziet niet schrikken. Hoezo is het lelijk vraagt Pia. Nou het is nogal kort. Oke.. ik ben benieuwd antwoord Pia. Als Louis de deur open heeft gemaakt zie ik liam zijn nieuwe kapsel. Harry vertel je vriendinnetje is wat we gaan doen. Hij kijkt verlegen naar beneden en zegt: nou ik had bedacht dat we naar de bioscoop konden gaan. Welke film?!? Vraagt Maja opgewonden. Dat weet ik nog niet, een van jullie een idee. KOM WE GAAN NAAR EEN ROMANTISHE FILM! Roept Maja. Lijkt me geen slecht idee zegt Naill. En lacht naar Pia. Pia heeft het gelukkig niet door. Goed idee Maja, zegt Zayn en kijkt naar Maja. Ze lacht en draait zich om naar Pia. PIA IK HEB EEN GEWELDIG IDEE, roept ze. Ze fluistert iets in haar oor en ze krijgt als reactie. NEEEEEE NOOIT! Haha lacht Maja, ze valt om en kan haast niet meer adem halen van het lachen. WAT?!? Roep ik. Niks, zegt Pia. Oke…. het zal ook allemaal wel, zegt Harry. Laten we naar the notebook gaan, moet een mooie film zijn zegt Liam. Ja goed idee beter dan Maja’s idee, zegt Pia. En Maja begint weer te lachen, Piall roept ze hard door de kamer. Ik ben volgens mij niet de enige die niet weet waar dit over gaat, want Zayn vraagt waar gaat dat Piall gedoe over. ALS JE HET VERTELD DOE IK JE WAT, roept Pia. Ik ga zitten, en zeg dan kunnen we een ander onderwerp zoeken dan Paill. Want maar 2 mensen hier weten waar het over gaat. Daar ben ik het mee eens zegt Niall.


Reacties:


tamarastyles
tamarastyles zei op 28 mei 2013 - 18:54:
Paill?
Pia en naill?
Hoop het!
Super verhaal niks op aan te merken!
X tamara