Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » love can change your life *finished* » hoofdstuk 4

love can change your life *finished*

1 feb 2013 - 18:54

1923

1

320



hoofdstuk 4

Later die dag lopen we de bios in. 8 kaartjes voor the notebook graag, zegt Harry. Alsjeblieft de film begint over 15 minuten. Ok bedankt, en Harry geeft haar het geld. Na 15 min wachten begint de film eindelijk. Er is niet genoeg plaats dus ik en Harry zitten naast Zayn en Maja, wat een verrasing. Halverwege de film begin ik pas te snappen waar het over gaat maar opzich is het een leuke film. Opeens stoot Harry me aan en zegt, kijk eens naast je. Ik kijk en ik kan het niet geloven. Ik zie Zayn en Maja die zitten te zoenen wtf. Nooit gedacht dat Maja dit zou doen. Zayn is lekker bezig, zegt Harry. Ja zeg dat wel, antwoord ik nog steeds in schok.
Als de film af is gelopen lopen we naar Harry’s auto. Maja en Zayn lopen hand in hand voorop. Die hebben het zwaar te pakken zegt Louis. Heb ik iets gemist ofzo zegt Pia. HEB JE DAN NIET MEEGEKREGEN DAT ZE ZATEN TE ZOENEN, zegt niall. Uhum… nee zegt Pia. Ja ze hebben gezoend zeg ik. Maak je geen zorgen jou tijd komt nog wel, en niall knipoogt naar Pia. Volgens mij vindt hij je leuk, fluister ik in Pia’s oor. O nee egt zegt Pia. Waarom ik ook altijd fluistert ze terug. Maja ligt ondertussen helemaal dubbel op de achterbank, PIALL roept ze. Ze legt ondertussen aan zayn uit waar het over gaat en ja Zayn vindt het ook hilarisch. Dit was de laatste avond voor een tijd zegt Harry teleur gesteld. We zijn best druk, als we weer tijd hebben bellen we wel. Ondertussen zijn we al bijna thuis en als Harry me heeft afgezet, zegt hij ik ga jou het meeste missen. Ik jou dan, zeg ik. Ik bel je, zegt Harry. En of je me belt, zeg ik en loop naar binnen.

Na 2 langen weken belt Harry. Hey hoe is het, zegt hij. HARRY roep ik, super goed zeg ik. Ik heb eindelijk weer tijd om te praten. Misschien kunnen we niet meer ergens samen heen maar cammen kan altijd nog. Dan heb ik tijd genoeg. Geweldig idee, zeg ik. Wanneer heb je tijd? Vraagt hij. Uhmm woensdag avond dan vraag ik of Pia en Maja ook komen. Ok, deal dan zie ik wel of je online bent.
Die woensdag heb ik de hele dag aan niks anders kunnen denken. Als ik na het eten Pia en Maja voor de deur zie verschijnen ren ik naar de deur. Kom ik wil niet nog langer wachten, zeg ik. Boven zet ik skype aan en gelukkig harry is on. Ik bel hem en hij neemt meteen op. Hey zeg ik. ZAYN SGATJE, roept Maja. Hey lief, zegt zayn. Ik mis je waneer zie ik je weer, slijmt Maja. Uhm.. dat zal nog wel effe duren maar je ziet hem nu toch, zegt liam. WAT NEE, roept Maja. Waarom zijn jullie zo druk zeg ik. En leuk, voegt Pia er aan toe. Ik vooral he, grapt niall. NEE JIJ NIET, roept Pia. Haha lekker voor je, zegt Louis. Niall je bent mislukt zegt liam. Niall loopt kwaad weg. Heb.. ik uhm heb ik wat verkeerds gezegt, zegt liam. Hoe dom ben je liam, zegt harry. Je zegt dat hij mislukt is na alles wat zijn haters over hem hebben gezegt, denk is na. WAT IS HET WEER GEZELIG, roep ik om van onderwerp te veranderen. Ja he zegt Maja. Vind niall mij leuk ofzo, zegt Pia. Pf…. Whahaah dat je dat niet zeker weet, lachen ik en Maja. Dat zie je toch aan hem, hoe hij tegen je doet lacht Louis. Dat wil ik niet eens! Ja kan ik begrijpen wie wil dat nou wel, zegt Maja. Ik moet met hem praten, zegt Pia en loopt weg. Nou nu zijn we er al 2 kwijt zeg ik. Wie volgt zegt, zegt zayn BYE HARRY, roept liam. Haha geloof je het zelf.
De volgende dag belt Pia, ook voor de eerste keer. Heeyro, zegt ze. Hey, heb je met niall gepraat. Jep en hij geeft toe dat het toch niks was geworden. Oh en nu, vraag ik me af. Gaat hij nu afstand nemen ofzo. Zoiets niet extreem maar hij zal niet meer zo dom reageren, en het laten merken. Hij zij ook dat hij zich meer met andere meisjes bezig ging houden, legt ze uit. HAHA jeanette zeker. HAHA JA niall en jeanette, leuke combi. Ik moet gaan ik ga zo naar school bye Pia. Bye ro, en ze hangt op.
Op school komt gilles naar me toe, en hoe gaat het tussen jou en harry. Zegt hij terwijl hij me aanstoot. Hij is egt heel anders dan dat ik dacht, hij is wel lief maar gewoon ik had hem me anders voorgesteld, zeg ik teleurgesteld. Oww dat klinkt niet best, zegt hij. Nee inderdaad niet maar ja, hij zou me toch niet leuk hebben gevonden. Kijk naar me ik ben een puinhoop! Rustig, dat valt reuze mee zegt hij. Vindt je, vraag ik. Ja ik heb het erger gezien, zegt hij. Ik sla mijn hand voor mijn hoofd en draai me om naar mijn kluisje.
Met verzorging heb ik niks te doen dus mag ik van de leeraar de papier bak leeg gaan maken. Als ik buiten bij die bak sta gaat mijn telefoon. SHIT, denk ik. Ik neem op en krijg… liam aan de lijn. Uhmm… hoi, zeg ik. Hey Romy hoe is tie, ja met mij gaat het ook goed zegt hij terwijl ik nog niet een antwoord had gegeven. Ik moet je wat vertellen, het is veselijk. Elenoar gaat vreemd, zegt hij. Uhm.. liam ik ben op school je hebt geluk dat ik buiten sta, en nog wat waarom is dit zo belangrijk. Omdat ik dit Louis nog niet heb verteld, ik heb je hulp nodig. Vertel het gewoon rustig, ik bel je na school wel terug bye liam. O oke doei Romy. Ik gooi het papier in de papier bak, en loop terug naar de klas. Niet te geloven denk ik in mezelf, waarom moeten ze mij altijd hebben. Is er iets? vraagt esmee. O nee aleen een vriend die je belt, omdat zijn vriend zijn vriendin vreemd gaat. Esmee kijk me vragend aan en zegt, waarom vraag ik het ook. Laat maar zeg ik, je begrijpt het toch niet.
Na school bel ik liam met tegenzin terug. Hey liam, zeg ik. Ooww yes je belt, wat moet ik nu. Voor ik wat kan zeggen ben ik haast doof doordat liamsmeekend schreeuwt. Pleaspleaspleas kun jij het vertellen. Hoe moet ik dat doen ik heb niet eens bewijs. MAAR IK WEL, zegt hij. Ik stuur je de foto wel door. Het is even stil en dan krijg ik een sms. Omg het is ellenoar die met.. DIT MEEN JE NIET, roep ik.
Met Louis, hoor ik aan de andere kant van de lijn. Hey lou het is Romy, ik moet je wat vertellen wat je niet leuk gaat vinden. Wat dan? Vraagt hij. Ik stuur je wel het bewijs door. Bewijs welk bewijs? Als ik de foto heb doorgestuurd, begint Louis ineens te huilen. Wat een zak roept hij en hangt op.O nee wat heb ik gedaan zeg ik en ga rechtop zitten.
De volgende dag als ik beneden kom, is niall op het nieuws. Die vrouw van het nieuws zegt zo, gister avond ging het er wild aan toe bij de populaire boy band onedirection. Er zijn fotoos opgedoken van niall die een blauw oog heeft. WAT!?, roep ik. Wat is er zegt mijn moeder nog half slapend. Dit is mijn schuld, waarom moest ik het ook zeggen! Wat is jou schuld vraagt ze nog eens. Dat niall een blauw heeft, geen wonder dat ik het moest vertellen van liam.
Als ik na 2 dagen weer online kom op skype is.. o nee niall is on. Ik hoop dat hij het niet door heeft. Had ik nou maar niks gezegt want even later belt hij. Als ik hem zie zegt hij kwaad; dit he… dit is jou schuld. Wat!? DIT ZEGT HIJ, zegt hij terwijl hij naar zijn oog wijst. EN HOE KOM JE AAN DIE FOTO, schreeuwt hij er nog achteraan. Ik heb die foto niet eens gemaakt, zeg ik in paniek. HOE KOM JE ER DAN AAN, roept niall. Li.. liam.. uhm, stotter ik. WAT IS MET LIAM. Hij heeft hem genomen, en ik moest het Louis vertellen. Wat… maar DIE VERADER, en ik dacht dat ik hem kon vertrouwen. Ik krijg hem nog wel, zegt hij met een blik waarmee hij de wereld kon verwoesten. NIALL RUSTIG HET IS JE EIGEN SCHULD, WIE GAAT ER NU ZOENEN MET EEN ANDER! Ik zou me gaan focussen op andere, zegt hij. Ja maar niet op meiden die al een vriendje hebben. En waarom dan ook nog de vriendin van een van je beste vrienden, zeg ik ofja schreeuw ik. Het werd stil. Niall? Vraag ik, Gaat..het. uit het niets begint niall te huilen, WAAROM BEN IK Z’N SUKKEL zegt hij. Ik had elenoar niet moeten zoenen het sloeg nergens op. Niall… waarom deed je het dan, vraag ik rustig. Ik.. ik.. ik weet het niet, ik kan me niks meer herinneren. Ik kan me aleen nog bedenken dat ik er kapot van was dat Pia me afwees, dus ging ik naar de bar. Ik dronk wat en verder weet ik niks meer. Je was dronken maar wat moest elenoar daar, ze zat toch in parijs. Dat dacht ik ook, zo te zien niet. Hij veegt zijn tranen van zijn gezicht en vraagt, hoe moet ik nu verder met Louis. Niall vertel hem de waarheid een echte vriend vergeeft je wel. Oke.. maar wat als hij dat niet doet. Dan.. dan zal je pffff.. geen idee, hoop maar op het beste.Niall knikt instemmend en loopt weg. Waarom laat hij de cam aanstaan, vraag ik me af. Ik hoef hun geruzie niet te horen. Ik hoor ze wel goed, wat ik hoor is; uhm.. Louis. Wow jij hebt lef dat je nog tegen me durft te praten. Ik wil dat hele elenoar ding uitleggen, zegt niall bang. Kom maar op dan, zegt Louis. Nadat Louis het hele verhaal heeft moeten aanhoren zegt hij, wat moet elenoar eigenlijk hier. Zij zat toch in parijs, en het word stil. Ik ga haar bellen zegt Louis ineens. Veel succes zegt niall en komtterug. Heb je het gehoord? Vraagt niall. Jah alles, is het weer goed tussen jullie. Jep alleen niet tussen elenoar en Louis. Ik ben benieuwt zegt niall.

Onder de les had ik een sms gekregen van zayn. Er stond in: ik heb deze keer minder goed nieuws elenoar en Louis zijn uit elkaar erg genoeg zit hij hier nu te snotteren gr. Zayn. Inderdaad minder goed nieuws wat moet ik daar nou op terug sturen. Uhmm…. Ik weet al wat: o jeej en ik d8 dat het misschien nog goed zou komen, geef hem maar een knuffel van mij xxx Romy. En met je vriendje aan het smsen, hoor ik ineens achter me zeggen. Ik draai me om en daar staat cas. Nee niet met mijn vriendje, maar van een vriendin. Ooowww met wie dan? Vraagt hij. Met zayn, laat me met rust. Slechte zin ofzo. Nee maar je bent best irritant, zeg ik en pak zijn tas af. Ik ren met zijn tas naar esmee en gooi hem in haar armen. WAT MOET IK HIERMEE, roept esmee. Weet ik veel, antwoord ik droog.


Reacties:


tamarastyles
tamarastyles zei op 28 mei 2013 - 19:09:
Het laatste deel begreep ik niet helemaal het was niet helemaal duidelijk wie wat zei. Naill en el, wow dat had ik niet verwacht! Ik lag echt in een deuk toen ik las dat naill een blauw oog had, ik wist meteen wat er gebeurd was.
Wel zielig voor Louis dat z'n vriendin tegen hem loog, en ook zielig voor romy
Dat zij steeds gevraagd. Word om te helpen.
X Tamara