Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » love can change your life *finished* » hoofdstuk 7

love can change your life *finished*

1 feb 2013 - 18:58

3295

0

312



hoofdstuk 7

Onder mentor les word er ineens op de deur geklopt. BINNEN, roept bijna iedereen tegelijk. De deur gaat open Louis stapt binnen. Shit denk ik. Iedereen kijkt me aan. Hoi, zegt Louis. Mijn mentor kijkt me aan en vraagt; ken jij hem? Ik sta op en zeg; ja… maar ik weet niet waarom hij hier is. Dat weet je best, zegt hij. gister ging je ineens weg en ik wou weten of alles oke was. Ik schud mijn hoofd en zeg; ik heb gister wat duidelijk gemaakt. Ik wil geen contact meer hebben met jullie. Er komt toch alleen maar ruzie tussen jullie. Louis geschokt. Ik wist niet dat je het meende.. ik hoopte eigenlijk dat je het niet meende, zegt hij. sorry, zeg ik. Hij haalt zijn schouders op en loopt naar de deur. We vertrekken morgen, als je je bedenkt kom je maar naar het vliegveld. Hij loopt weg. wat was dat? Vraagt iris. Dat is een lang verhaal waar ik het liever niet over heb, vertel ik en ga weer zitten.

De dag erna lig ik op bed te denken. Zal ik gaan of niet. Als ik ga geef ik op en begint alles weer van voor af aan. Ga ik niet dan zal ik ze nooit meer zien en dat wil ik ook niet. Ik draai me om en duw mijn hoofd in mijn kussen. Aaaaaah, schreeuw ik. Ik kijk op. Hoe lang heb ik nog? Nog een half uur tot vertrekken als ik opschiet red ik het nog. Nee Romy je gaat niet je blijft. Ik kijk vooruit en ren dan naar onder. MAAAAAAMMM breng me naar het vliegveld NU! Roep ik. Jaah zo eerst nog effe stofzuigen, zegt ze. NEE ANDERS HALEN WE HET NIET, schreeuw ik. Pech dan ga je maar niet, zegt ze. Mijn mond valt open en ik pak de telefoon. Ik bel wel weer een taxi. Aan de andere kant hoor ik. Hoe laat moet de taxi er zijn? zo snel mogelijk, zeg ik. Oke we zijn er in 5 min, hoor ik weer. Ik hang op en doe mijn jas aan. Waar ga je heen? Vraagt mam. Naar het vliegveld er zijn wel aardige mensen die me wel willen brengen. Als de taxi er is en vraagt waar ik heen wil zeg ik, naar het vliegveld zo snel mogelijk. Als we bij het vliegveld zijn gekomen hoor ik een vrouw omroepen; alle passagiers voor de vlucht naar london melden bij gate 6. Shit misschien ben ik nog net op tijd. Ik sprint naar gate 6 ik zie Maja en Pia. Maja knuffelt zayn en geeft hem nog een afscheid kus. Ik probeer sneller te rennen maar dat gaat niet. Ze lopen verder en ze zijn weg. ik ben te laat. Ik ga op een bank zitten en begin te huilen. Ik voel ineens een hand op mijn schouder. Als ik opkijk zie ik mijn taxi chauffeur. Gemist? Vraagt hij. ik knik en loop naar de raam achter me waar ik hun vliegtuig kan zien vertrekken. Het vliegtuig stijgt op. Dat was het dan, ik heb het verpest. Als ik weer thuis kom ga ik op mijn slaapkamer vloer zitten. Ik haat mijn leven. Alles gaat altijd mis. Pia sms’t me; waar was je vandaag. Louis was er kapot van. XoxPia. Ik sms haar terug; ik was er wel maar ik was te laat dit is een teken ik verdien 1D niet.Na even wachten krijg ik weer iets terug. ik moest nog wat zeggen van Louis. Hij zal je nooit vergeten. XxPia. Die zin doet pijn want hij denkt nu dat ik hem nooit meer wil zien.

Eindelijk het is kerstvakantie. Weg van de rot school. En wat tijd voor mezelf. Ik heb alleen nog maar aan de boys kunnen denken. Pff.. wat maakt het nog uit ik zie ze nooit meer. Ik hoor mijn telefoon. Sms van… paul. Romy ik weet dat je er was toen we terug gingen. Louis is echt zo overstuur de laatste tijd. Daarom heb ik je iets gestuurt binnenkort heb je een envelop van mij met daarin de oplossing tot je probleem. Gr. Paul. Wat? Oplossing? welke oplossing. Dit kun je niet oplossen. Ik heb het verpest.
Die avond kan ik niet slapen. Wat is de oplossing? En hoe moet het dan worden opgelost? Ik knip mijn lamp aan en ga rechtop zitten. Voor me zie ik een poster van de jongens. Ik sta op en loop naar mijn bureau. Daar ligt mijn telefoon. Zal ik Louis sms’en? Nee dan verpest ik Pauls plan misschien. Ik loop terug naar mijn bed en ga weer zitten. Ik laat mijn hoofd in mijn handen vallen. Pffff…. Ik kan ook niets anders dan stressen, fluister ik tegen mezelf. Als ik opkijk bedenk ik me ineens wat Pauls oplossing kon zijn. als dat zo is heb ik nog een kans. Ik ga weer in bed liggen en val in slaap.

Eindelijk de envelop is er. Ben zo benieuwd of mijn vermoede waar is. Ik maak hem open en vis er een brief uit. Er staat in;Romy je hebt spijt en ik wil je nog een kans geven. Louis en de rest weet hier niks van dus hou het stil. In de envelop zit wat je nodig hebt. Bij je aankomst zal ik je verder helpen. Neem je vriendinnen ook maar mee. Zal je nodig hebben. Paul.Ik kijk in de envelop en.. ik wist het. Kaartjes voor hun concert. Ik kijk op de kaartjes. Wat! Vrijdag al. Dan heb ik nog 3 dagen. waar is het eigenlijk? Mam ik ga naar Chicago! Roep ik. Doe je wel voorzichtig, zegt ze.

Ik kan niet wachten om zayn te zien! Zegt Maja. We zitten pas 1 uur in het vliegtuig en ze zeurt al aan een stuk door. Maja je weet toch wel dat je niks tegen hem mag zeggen tot het concert! Zeg ik. Jaah dat weet ik maar ik ben zo blij dat ik hem weer kan zien, herhaalt ze. Kan iemand zorgen dat Maja stil is ik word gek! Zegt Pia die half in slaap was gevallen. Je bent niet de enige, hoor ik in eens een klein kind achter Maja zeggen. Maja draait zich om en zegt; ohhh jij stuiterbal ik wist niet dat je zo hoog kon stuiteren. Maja ben nu maar stil, zeg ik en geef haar mijn telefoon waar ze muziek mee kan luisteren. Owwdankje kan ik zayn zijn mooie achter tonen luisteren, zegt ze met een grote lach op haar gezicht. Pia slaat haar hand voor haar hoofd en draait zich om.
als we geland zijn lopen we naar een restaurantje waar we wat eten. Onder het eten draait er ineens een nummer van 1D. Maja springt op en roept door het restaurant; mijn vriendje speelt in die band! Zou je wel willen hé, zegt de serveerster kwaad en wijst Maja erop te gaan zitten. Maja gaat zitten. Pff… nog z’n stuiterbal, fluistert ze. Als we klaar zijn lopen we naar buiten waar de taxi die paul geregeld had wacht. Waar overnachten we eigenlijk? Vraagt Pia. Geen idee dat heeft paul allemaal geregeld, zeg ik. We stappen in. Zijn jullie Romy, Maja en Pia? Vraagt de chauffeur. Ja dat zijn wij, hoe weet u dat? Vraagt Pia. Ik weet meer dan je denkt, zegt de chauffeur en rijdt weg.
we stoppen bij een super groot hotel. Ik stap uit en mijn eerste reactie is; wauw dit is echt groot. Maja en Pia lopen ook de auto uit en roepen in koor; mogen we hier blijven. De chauffeur pakt onze koffers en zegt; jaah niet goed genoeg? Je hebt mijn huis nog niet gezien dan weet je wat je antwoord is, zeg ik. We lopen naar binnen. We worden gelijk aangesproken door een vrouw. Jullie moeten die 3 meisjes zijn waar mijn baas het over had, zegt ze. Uhmm… ik denk het, zegt Maja. Volg mij maar, zegt de vrouw. We volgen haar en komen bij een super chique hotel kamer. Hier kunnen jullie blijven voor een weekje, zegt ze. Ik maak de deur open en mijn mond valt er spontaan van open. Ik ren naar binnen en laat me vallen op de bank. Dit is geweldig! Zegt Pia en duwt Maja naar binnen die door schok geen voet meer kan verzetten. En dit heeft paul voor ons geregeld!? Zeg ik. Ongelofelijk, zegt Pia. De telefoon gaat. Maja neem jij maar op, zeg ik. Maja neemt de telefoon. Met Maja, zegt ze. Jaah die is hier, Romy het is voor jou! Zegt ze. Ik pak de telefoon en hoor aan de andere kant; met paul jullie zijn er gelukkig. Morgen om 4 uur komt dezelfde taxi jullie weer halen en brengt jullie naar het concert. Oke is goed, antwoord ik. Ik zie jullie morgen doei, zegt paul. Doei, zeg ik en hang op. En? Vraagt Pia opdringerig. Morgen komen ze ons om 4 uur ophalen, antwoord ik.

Ik word wakker en kijk op de klok. Half 9, denk ik in mezelf. Ik sta op en trek mijn kleren. Als ik de kamer uit loop zie ik dat Maja en Pia nog slapen. Tijd voor een feestje, fluister ik en loop naar de keuken. Uit de la pak ik 2 pannen deksels en sluip daarmee naar de kamer van Pia en Maja. OPSTAAN, schreeuw ik en begin de deksels op elkaar te slaan. Pia schrikt wakker en Maja valt bijna uit bed, HAHA goedemorgen, lach ik. Niet grappig, zegt Maja. Kom kleed je aan, zeg ik en loop de kamer uit. ik kijk in de koelkast; leeg. Wat nu geen ontbijt. Ik denk na. Ik weet het roomserves. Voor ik naar de telefoon kan lopen krijg ik van achter een kussen tegen mijn hoofd gegooid. Ik draai me om en zie Pia wegduiken. WRAAK, roept ze. Dat verdiende ik, zeg ik en loop naar de telefoon. Zie ik had gelijk, er ligt een kaart bij met daarop: roomserves. MAJA, PIA WAT WILLEN JULLIE ETEN! Schreeuw ik. TOSTI’S, hoor ik vanuit hun slaapkamer. ’s Morgens? Denk ik. Ach ja ik draai het nummer dat op de kaart staat. Goedemorgen met de roomserves wat wilt u graag bestellen? Vraagt een stem aan de andere kant van de lijn. Uhmm.. doe mij maar 3 tosti’s, zeg ik. komt eraan, hoor ik en er word opgehangen. Dat ging snel zoiets wil ik thuis ook. Maja en Pia komen de kamer in gelopen. Eten we nou tosti’s? Vraagt Maja. Jaah dat wouden jullie toch, zeg ik. oke, antwoord ze en gaat zitten. Ik zet de tv aan. Pia pakt de afstandsbediening en zet mtv op. Ik hoef geen nieuws te zie liever muziek, zegt ze. Er word op de deur geklopt. Ik maak de deur open en er rijdt een man een karretje binnen. Jullie ontbijt zegt hij en loopt weg. oke? Denk ik. ik geef Maja en Pia hun eten en ga weer zitten. Ik laat mijn vork vallen als er weer word aangebeld. Ik maak de deur open en daar staat paul. Ik kijk hem vragend aan en laat hem binnen. Ik breng jullie zelf zegt hij. de jongens denken dat ik eerder ben gegaan maar ik ben hier om jullie te halen, zegt hij. maar we zijn net wakker! Zegt Maja. Doe maar rustig we hebben geen haast, zegt hij.
We zijn al onderweg als pauls telefoon gaat. Ships het is niall, zegt hij. hij neemt zijn mobiel op. met paul, nee ik uhm… moest nog wat ophalen ik ben nu onderweg, zegt hij. jaah tot zo doei, zegt hij zenuwachtig en hangt op. pff.. dat had goed fout kunnen gaan, zeg ik. ja zeg dat wel, zegt paul. Als we zijn aangekomen laat paul ons uit de auto. Bart brengt jullie naar jullie plaatsen, ik moet nu naar de jongens! zegt paul en stelt ons voor aan bart. Paul loopt weg en wij lopen mee met bart. Hij brengt ons hele maal naar voren. Hier kunnen jullie blijven staan maak je geen zorgen jullie merken wel als het zover is, zegt hij. ik ga op de stoel achter me zitten. De hele zaal zit al vol. Zullen ze ons zien? Vraagt Maja. Jaah lijkt me wel, zegt Pia. Na een tijd wachten dimmen de lichten. Er begint muziek te spelen. De jongens springen het podium op. zayn begint te zingen. Het is summer love, fluistert Maja in mijn oor. Opeens zie ik harry met gote ogen onze kant opkijken. Hij rent naar Louis en wijst naar ons. Louis schud zijn hoofd en laat zijn microfoon zakken. Hij lacht naar me en springt van het podium af. De jongens kijken elkaar aan maar zien dan pas dat wij het zijn. Louis pakt mijn hand vast precies op het moment van zijn solo. Hij kijkt in mijn ogen en als hij heeft gezongen zegt hij tegen me; ik wist dat je terug zou komen. Ik lach naar hem en zeg; kan ik het helpen dat jij z’n verschrikkelijk goede bodyguard hebt. Hij kijkt naar paul. Paul knipoogt en knikt ja. Ik zie je na het concert, zegt Louis en geeft me een kus op mijn wang. Na 3 liedjes begint zayn ineens te praten. Ik wil even tegen alle fans zeggen dat ik niet langer single ben! Ik heb namelijk een fantastisch meisje ontmoet en daar staat ze. Hij wijst naar Maja. Iedereen begint te juichen. YES, roept Maja. Je droom is werkelijkheid, zeg ik tegen Maja. Ze kijkt me aan. Heb ik allemaal aan jou te danken, zegt ze. Nu besef ik pas dat ik niet alleen ruzie heb veroorzaakt. Maja en zayn zijn ook samen. Misschien heb ik het toch niet verpest, denk ik in mezelf.

Na het concert lopen we net zoals de eerste keer door een lange gang met aan het einde een deur. Ik doe de deur open maar deze keer zijn de jongens er al. Louis staat meteen op en knuffelt me. Het is zelfs zo erg dat hij me niet meer los wil laten, niet dat ik dat erg vind. Zayn! Wat je net tegen iedereen vertelde was het liefste wat je ooit hebt gedaan! Zegt Maja. Awwww nu is iedereen weer gelukkig, zegt Pia. Liam kijkt naar Pia, ook zonder vriendje? Vraagt hij. hoe bedoel je? Vraagt ze. Nou jij bent nog single snap je, legt liam uit. verpest het moment nou niet! Zegt harry en wijst Pia om naast hem te gaan zitten. Louis laat me los. Ik zie dat harry een arm om Pia slaat. Poeh hij ziet dat hij jou niet kan krijgen gaat hij flirten met je vriendin, fluistertniall in mijn oor. Hij doet maar ik weet zeker dat ze dat niet erg vind, fluister ik terug. wat dacht je er van als we met zijn 6en wat gingen eten? Vraagt harry. 6en? We zijn met zijn 8en! Zegt niall. ja ik bedoel dat jij en liam thuis blijven, zegt harry. niall gaat rechtop zitten en zegt; nou bedankt ik en liam hebben toch wel wat beters te doen dan naar z’n dom restaurant dom zitten eten. Hij stoot liam aan en zegt; toch liam. Liam kijkt op van zijn telefoon en antwoord; hé uhmm.. ja tuurlijk.

Later die avond gingen we zoals afgesproken maar met zijn 6en uit eten. Als we het restaurant in lopen worden we naar onze tafel begeleid.er komt meteen een ober naar ons toe. We bestellen het eten. Opeens zegt harry; lady gaga heeft hier zelfs gegeten. ECHT! Roept Pia. Nee geen idee, zegt hij en begint te lachen. Daar komt het eten, zeg ik. eindelijk ik rammel, zegt zayn. O nee een nieuwe niall, zeg ik. haha heel grappig, zegt zayn sarcastisch. Onder het eten valt Maja’s vork als ze hem op wil rapen bukt zayn zich ook. hun hoofden stoten tegen elkaar aan. Er komt ook nog een ober aangelopen die over zayn’s been struikelt. Het eten dat hij vast had valt over harry. van schrik gooit harry zijn glas om dat over Pia valt. Ik en Louis liggen dubbel van het lachen. Dan komt de baas van het restaurant naar ons toe. Als jullie dit zo leuk vinden gaan jullie maar hier tegenover naar de friettent misschien ben je daar wel welkom. Voor we het weten staan we met zijn 6en op straat. Nou dat ging goed, zegt harry die beteuterd naar zijn broek kijkt. We kunnen jullie beter naar huis brengen dan hier te blijven staan, zegt zayn. Als de jongens ons voor het hotel hebben afgezet geven ze ons hun adres nog. Ik loop met Pia en Maja naar binnen. Jij hebt nog geluk gehad, zegt Maja. Inderdaad ik ben nog schoon, lach ik. niet leuk zegt Pia die naar haar natte jurkje kijkt.

De volgende dag ben ik weer als eerste wakker. Ik zie dat Pia een sms heeft gekregen. Zonder er bij na te denken lees ik het bericht. Hey Pia, gister zat niet erg mee. Is het goed als ik vanmiddag langs kom. xxx harry. heb ik iets gemist ofzo. Ik loop naar Pia en Maja’s kamer. Pia je hebt een sms van harry, zeg ik en gooi haar mobiel naar haar toe. ik kijk rond en zie dat Maja al uit bed is. Maar waar is ze? MAJA, roep ik door de hotel kamer. OP DE DOUCHE, hoor ik. gevonden, denk ik in mezelf. Ik klop op de badkamer deur. Mag ik binnen komen? Vraag ik. jaah hoor, zegt Maja. Ik maak de deur open en begin kei hard te lachen. Wat ben jij aan het doen! Vraag ik. me aan het opmaken, zegt ze. Ik schud mijn hoofd en zeg; het ziet er niet uit. maar ik wil wat zeggen harry komt vanmiddag dus we laten hem alleen met Pia, zeg ik. gaan we dan hier weg? vraagt ze. Nee we gaan ze gewoon bekijken van een afstand, zeg ik. bespieden dus! Oke ik doe mee, zegt Maja. Oke is goed maar veeg eerst die make up van je gezicht je ziet er niet uit, zeg ik en loop terug.
Later die middag gaat de bel. Ik trek Maja mee naar mijn slaapkamer en laat de deur op een kier staan. Pia maakt de deur open en laat harry binnen. Vertel alles wat je ziet! Zegt Maja. Okeuhmm ze geven elkaar een knuffel en gaan op de bank zitten. Ze praten en praten. Niks bijzonders dus. Misschien moeten we even wachten, zegt Maja. Na heel wat wachten gebeurt er eindelijk wat. Harry pakt haar hand vast! Zeg ik. ga verder, zegt Maja. Jaja, uhm hij kijkt haar aan. Pia lacht en…. Ik word stil. Wat!? Vraagt Maja. Ze duwt me aan de kant. ze moet haar hand voor haar mond houden om niet te gillen. Hij kuste haar, fluistert ze. Ja ik weet het. Omg dit is niet echt gebeurt, zeg ik opgewonden. Pia heeft haar eerste vriendje! Zegt Maja. Jij ook, zeg ik. ik kijk weer naar harry en Pia. En? Vraagt Maja. harry gaat weg, zeg ik. ow kom op het was net zo spannend! Zegt Maja. als harry weg is komt Pia onze kamer binnen. Ik weet dat jullie ons zaten te bekijken! Roept Pia. Maja en ik beginnen zoen geluiden te maken. STOP HET! Zegt Pia geïrriteerd. Nou zeg jij kan ook nergens tegen, zeg ik en loop de kamer uit. ik zie dat harry zijn mobiel is vergeten. Ik pak de mobiel. Misschien red ik het nog. Ik ren de deur uit naar het trappen huis. Beneden zie ik harry de deur uit lopen. Buiten adem hou ik hem tegen. Hij draait zich om. Wat? Vraagt harry. je.. b..bent je… mobiel vergeten, zeg ik. ow bedankt ,zegt Harry. Hij pakt zijn mobiel en loopt weg.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.