Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » love can change your life *finished* » hoofdstuk 9

love can change your life *finished*

1 feb 2013 - 18:59

2744

1

339



hoofdstuk 9

De volgende morgen staat Maja te schreeuwen. PIA!!! WELKE SCHOENEN DOE IK AAN! Roept ze. DIE DIE JE AAN JE VOET DOET EN JE OP LOOPT! Antwoord Pia droog. Als ik probeer op te staan val ik uit bed. Auww weer een blauwe plek, zeg ik en ga languit op de grond liggen. Opeens word mijn gezicht gelikt. Ow goede morgen sammy, zeg ik en ga rechtop zitten.Ik kleed me aan en loop de kamer half verwaarloosd in. Pia kijkt mijn richting in en valt haast om van het lachen. Kon je je haar niet even borstelen? Vraagt ze. Oke oke dan ga ik wel weer terug, zeg ik en loop de badkamer in. Ik kijk in de spiegel. Wauw ik heb er nog nooit zo vreselijk uitgezien in mijn hele leven. Ik pak de borstel. AUW! Lekker hangt mijn borstel ook nog vast in mijn haar. PIA! Roep ik door de hotel kamer. IK KOM AL! Antwoord ze. Even later verschijnen Pia en sammy in de deuropening. Ze staren me aan alsof ik net in een kokosnoot bikini door het hotel heb gedanst. Help!? Vraag ik terwijl ik Pia met puppy ogen aankijk. Ondertussen dat Pia de borstel uit mijn haar peutert komt Maja de badkamer ook binnen. Wat zijn jullie aan het doen? Vraagt ze. De dag slecht beginnen, zeg ik teleurgesteld. Nou ik vind dat jullie me moeten komen helpen met wat ik vandaag aan moet! Kom maar mee! Roept ze terwijl ze eigenwijs weg loopt. Pia haalt de borstel verder uit mijn haar en kamt de klitten eruit. Ik huppel vrolijk de badkamer weer uit. Mijn mond valt open als ik zie wat Maja voor een ravage heeft aangericht. Daar liggen kleren daar staan schoen en daar… daar zit Maja die helemaal in paniek roept; WAT MOET IK NU AANTREKKEN!!! Als ik jou was zou ik eerst deze rotzooi opruimen, zeg ik. rotzooi ROTZOOI! DIT ZIJN MIJN KINDJES! Roept Maja kwaad. Ik sla een hand voor mijn hoofd en pak een jurkje uit de kleding lawine. Deze is leuk, toch? Vraag ik. ik wil niks leuks ik wil iets perfects! Zegt Maja en pakt het jurkje uit mijn handen. Ze grist wat kleding van de vloer en loopt met opgeheven hoofd de badkamer weer in. Na heel wat gezeur gestres en geslijm over of zayn. Heeft Maja eindelijk haar laat zayn kwijlen look met bijpassende schoenen.
Als we eindelijk bij de jongens zijn aangekomen maakt liam de deur open. Kom binnen en neem jullie… hond ook maar mee!? Zegt hij verbaast. Ik leg het zometeen wel uit, zeg ik geef hem een knipoog. Binnen geef ik Louis een knuffel en wens iedereen een prettige kerst. Als we gaan zitten is het eerste wat me opvalt dat ze alle 5 naar de hond zitten te kijken. Nou het zit zo we wouden jullie iets speciaals geven dus we dachten geef ze een hond, leg ik uit. Het eerste wat gebeurt is niall die bovenop me springt van blijdschap. BEDANKT O WE ZIJN JULLIE ZO DANKBAAR, roepen ze. Na een kwartier of zo sta ik samen met Louis op het balkon. Ik heb ook nog wat voor je verjaardag, zeg ik terwijl ik recht in zijn ogen kijk. Ze glanzen zo mooi. Ik pak het horloge uit mijn tasje en geef het aan hem. Hij scheurt het papier er af. Hij lacht als hij het horloge ziet. Hij komt dichterbij me staan en kust mijn voorhoofd. Hij is prachtig en ik heb ook iets voor jou, fluistert hij. Hij haalt een klein doosje uit zijn achterzak. Hij duwt het in mijn handen. Maak maar open, zegt hij. Ik open het doosje en er liggen 2 glinsterende oorbellen in. Ze zijn echt super mooi! Zeg ik en kus hem. Hij kijkt recht in mijn ogen en zegt; er zijn veel mensen op deze wereld waar ik gelukkig mee zou kunnen zijn. Maar jij… jij bent toch wel heel bijzonder. Ik krijg tranen in mijn ogen en geef hem een knuffel. dat is het liefste wat een jongen ooit tegen me heeft gezegd, fluister ik in zijn oor. KOMEN JULLIE WE GAAN EEN TOCHTJE DOOR DE BINNENSTAD MAKEN, roept zayn opeens. ja heb geduld ik zit middenin mijn speech, zegt Louis en wijst zayn de deur. Ik denk dat zayn het moment zonet heeft verpest. Zeg ik. goed geraden zegt Louis en tilt me op. kom dan volgen we de ordes van opperhoofd zayn malik op, glimlacht hij. Als we binnen zijn zet hij me weer neer en geeft zayn en tik tegen zijn hoofd. Hij fluistert iets tegen hem maar ik kan niet verstaan wat hij zegt. Opeens gooit harry mijn jas over mijn hoofd. We gaan! Zegt hij kortaf. Ik kijk hem vragend aan maar doe toch mijn jas maar aan.
Waar zijn we? Vraag ik aan Louis. Hij lacht naar me en zegt; geheime locatie shh…! Ik glim lach en pak zijn hand vast. Wat is hij toch leuk, denk ik in mezelf. Opeens loopt Maja naast me. Waar is mijn zayntje? Vraagt ze. Ow die is even weg, zegt Louis geheimzinnig. Ik kijk Maja aan maar zij kijkt niet zo blij. Wat is er? Vraag ik haar. Ik had gedacht dat ik de hele dag met zayn door zou kunnen brengen en nu… nu laat hij me in de steek. Hij laat je niet in de steek hij.. voor dat ik uit kon praten hoor ik ineens een gitaar op de achtergrond. We draaien ons om en daar staat zayn. Hij pakt Maja’s hand vast en zingt: It makes your lips so kissable. And your kiss unmissable. Your fingertips so touchable. And your eyes irresistible.Kom we laten ze even alleen, zegt Louis en neemt me mee naar Pia en harry. Van een afstand zie ik dat zayn Maja meeneemt. ze verdwijnen achter een heg waar zayn volgens harry allemaal kaarsen heeft neergezet.Kom het word tijd dat wij ook ergens heen gaan, hoor ik harry tegen Pia zeggen. Samen lopen ze naar de auto en rijden weg. En toen waren er nog maar 4 hoor ik niall op eens. Liam heb je ook iets voor mij geregeld, grapt niall en begint met liams haar te spelen. Kom dan breng ik je naar nandos, zegt liam tegen niall. Ondertussen dat ook zij vertrekken tilt Louis me opeens op. Eindelijk tijd voor ons 2, fluistert hij in mijn oor. Ogen dicht en niet spieken! Zegt hij tegen me. Ik doe wat hij zegt. Na een eind lopen zet hij me neer. Het is een stuk warmer dan net. Doe maar open, hoor ik Louis opeens zeggen. Als ik mijn ogen open zie ik een brandende openhaard. Een tafel met daarop een prachtige bos rozen en een rode sofa. Ik draai me om. Voor ik iets kan zeggen fluistert hij; ik zei toch dat je bijzonder was. Hij leid me naar de sofa. Ik ga zitten. Wacht heel even, zegt hij en loopt naar een kamer die achter die van ons is. Ik schiet in de lach als terug kom. Hij heeft een dienblad met daarop 2 mokken warme chocolade melk met slagroom en een roos in zijn mond. Ik haal de roos uit zijn mond en geef hem een kus. Je bent te mooi om waar te zijn! zeg ik. Ik wil niet dat je overmorgen weer vertrekt, zegt Louis en kruipt dichter tegen me aan. Ik wil ook niet gaan maar ik kan hier niet blijven, antwoord ik. Waarom niet ik kan niet zonder je al moet ik je in mijn koffer proppen en meenemen op de tourbus ik wil bij je zijn, zegt hij. Dat…dat.. ik weet niet wat ik moet zeggen, stotter ik. Ik zie een traan over zijn wang lopen. Niet huilen, zeg ik terwijl ik ook tranen in mijn ogen krijg. Ik kan het niet helpen, ik mis je nu al en je zit recht tegenover me, snikt hij. Ik veeg de tranen uit zijn ogen en zeg; maak je geen zorgen er gebeurt niks met me en jou.. jou vervang ik niet jij bent uniek er is niemand zoals jij, zeg ik. Hij zoent me en ik verdrink helemaal in het moment.
De volgende morgen word wakker op de rode sofa in nog steeds die zelfde kamer. Goedemorgen schoonheid! Hoor ik opeens en zie Louis op zijn knieën voor de openhaard zitten. Ik lach naar hem en sta op. Lekker geslapen? Vraagt hij. Heerlijk! Zeg ik en ga naast hem zitten. Wil je ook een kop Thee? Vraagt hij me. Ik knik. Hij brengt me een lekker warm kopje thee en slaat een arm om me heen. Gisteravond was de mooiste avond ooit, fluistert hij. Maar ik kreeg net een sms van paul dat ik je naar huis moest brengen, voegt hij er nog aan toe. Dus zoals gezegd bracht hij me terug naar het hotel. Als we bij de hotel kamer zijn fluistert hij; bijzonder weet je nog. Ik geef hem een kus en sluit deur achter me. Binnen laat ik me op de bank vallen en roep; OMG DAT WAS GEWOON GEWELDIG! Bij mij ook! roept Pia. Ik wil alles weten! Zeg ik en ga er goed voor zitten. Oke nou hij nam me mee naar het strand. Daar had hij een picknick voorbereid. We hebben naar de zonsondergang gekeken en toen vertelde hij hoe veel hij van me hield. En toen ben ik in slaap gevallen, zegt Pia. Awhhh… dat is zo lief! Zeg ik. Pfff… dat is niks tegen over dat van mij! Roept Maja en begint meteen te vertellen. Dus nadat zayn dat liedje voor me zong nam hij me mee naar een grote fontein genaamd de buckingham of zoiets. Hij had er allemaal kaarsjes staan en er stond rustige muziek op. Daar hebben we gezoend en verteld hoeveel we om elkaar geven. Maar toen had hij zoiets liefs! Roept Maja ineens. Ze haalt de ketting van haar hals en laat hem aan me zien. Het is een hart me erin gegrafeerd stay strong. En bij jou, vroegen ze allebei tegelijk. Nadat ik ook mijn avontuur in geuren en kleuren heb verteld beginnen we alvast met inpakken.Ik loop naar mijn slaapkamer pak mijn koffer. Ik ga ermee op bed zitten moet ik nu weer weg van hem. Waarom zou ik. Ik hou van hem. Ik blijf bij hem. Maar dat zou mijn moeder nooit goed vinden. Waar heb ik het over schijt aan mijn moeder ik zoek in London een baantje en huur een appartement. Ik pak mijn koffer in en loop ermee de kamer uit. Pak mijn jas en sluip de hotelkamer uit. Ik voel in mijn jaszak. Gelukkig het geld van gister zit er nog in. Ik stap het hotel uit denk in mezelf; waar ben ik mee bezig. Ik trek me er niks van aan en loop verder. Ik pak de bus naar het vliegveld en vraag daar om het eerste beste ticket naar London. Ik ga op een bankje zitten om even tot rust te komen. Na een half uur wachten roepen ze mijn vlucht om. Het is zover ik ga mijn eigen leven beginnen, zeg ik en check in. Als ik in het vliegtuig stap voel ik me raar. Het is geen schuldgevoel maar het voelt ook niet fijn. Ik ga zitten en zet muziek op. Natuurlijk one direction! Geweldig.
ik ben in slaapgevallen want als ik wakker word zijn we er bijna. Ik check mijn mobiel. 9 smsjes van Pia sms 1: waar zit jij xx Pia. Sms 2: pleas antwoord we maken ons zorgen xx Pia. Sms 3: ik mis je nu al loves from lou XXX. Hey wacht die is niet van Pia. Sms 4: als je niet antwoord geef ik je op als vermist xxx Maja. Enz. ik stuur maar wat terug; hey het spijt me ik zit in het vliegtuig naar de plek waar ik thuis hoor xxx Romy. Ik stop mijn telefoon weg en maak me klaar voor de landing. De hele landing is een hele waas want ik was aan het bedenken wat ik ging doen als ik uit het vliegtuig was. In London bel ik een taxi en die brengt me naar het eerste beste motel. Daar sms ik Louis: hey sgat, ik wil niet naar huis ik wil bij jou zijn. daarom zit ik nu in een motel en ga binnenkort opzoek naar een plekje voor mezelf xxx Romy. Het duurt niet lang voor ik antwoord krijg. WAT….wat je maakt een grapje doe normaal. Ik wil niet dat je je leven opgeeft voor mij x lou. Nadat ik de sms heb gelezen gaat mijn telefoon weer over. Sinds wanneer ben ik zo belangrijk. Ik neem op en zeg met Romy. Ik hoor Louis aan de andere kant zeggen; liefje ik weet je houd van me je geeft om me. Maar dit.. DIT IS BELACHELIJK! Louis luister thuis mis ik je alleen mijn moeder en mijn stiefvader kijken niet eens naar me om. En ik heb er altijd van gedroomd om in Engeland te wonen, leg ik uit. Louis neem deze raad van een goede vriend je zit al de hele dag te zeuren dat je haar niet genoeg ziet en nu ben je kwaad op haar dat je bij je wilt zijn! hoor ik harry opeens tegen hen schreeuwen. Harry heeft gelijk maar ik vind het geen goed idee dat je alleen gaat wonen. Dan.. dan.. trek je bij mij in! Zegt Louis opeens. Daar had ik niet op gerekend. Echt wil je dat voor me doen? Vraag ik. Je bent mijn vriendin natuurlijk doe ik zoiets voor je ik kan je niet op straat laten slapen, zegt hij. Maar dat kan ik niet aannemen, zeg ik. Jawel dat kun je wel, zegt hij en hangt op. Ik ga op de bank in het smalle kamertje zitten dat bovendien ook niet al te fris ruikt. Het zou me niks verbazen als er zometeen een rat onder het bed uit zou lopen. Vol afschuw haal ik de dekens van het bed af. Iew is dat bloed! Roep ik. Het is hier echt ranzig. Daar slaap ik dus niet in! Ik druk de tv aan. Wauw hij werkt nog. Ik zap en kom dan uit bij het nieuws. Misschien is daar nog iets interessants op te zien. En ja dat is het de vrouw op tv begint over Louis het ging ongeveer zo; Louis tomlinson en elenoar calder zijn pas net uit elkaar maar de one direction boy heeft nu al een nieuwe vriendin. Dat word gemeld door het programma: E.A.S. hoe het zit tussen Louis en zijn vriendin en hoe ze heet is nog onbekend. ik had mijn mond moeten houden tegen die verkoopster.
De volgende dag word ik wakker door mijn telefoon die overgaat. Romy, zeg ik half wakker. Hey schat waar ben jij ergens dan kom ik je ophalen, hoor ik Louis zeggen. Hé wat? Ow jaah uhm… in een motel, antwoord ik. En waar ergens? Vraagt hij weer. Ik geef hem het adres. Dan zie je me zo, zegt hij. Ik wil ophangen maar hoor hem zeggen; ow wacht! Ik hou van je. Ik hoe ook van jou lou, antwoord ik en hang weer op. Ik ga hem niet vertellen van dat mensen weten hoe het tussen ons zit. Ik duf me wat op zodat ik er niet uitzie als een zombie als Louis hier is. Ik kan nog steeds niet geloven dat ik bij Louis in mag trekken.
Voor ik het weet staat Louis al voor mijn deur. Ik knuffel hem en vraag waarom hij al zo snel terug was. Ik wou je niet langer alleen laten zitten, en nu zie ik dat het nog slimmer was om eerder terug te komen! Zegt hij terwijl hij met afschuw naar de kamer kijkt. Kom stap in ik wil niet langer naar deze vuilnis belt kijken, voegt hij er snel achteraan. Ik leg mijn koffer in de achterbak en ga voorin zitten. Heb je Maja en Pia al verteld dat je bij mij komt wonen? Vraagt Louis terwijl hij de auto start. Uhmm… nou het zit.. zo, stotter ik. Je hebt het niet verteld hé! Zegt Louis meteen. Nee, maar het is beter dat ik het niet meteen vertel! Leg ik uit. beloof je dat je dat je het verteld als we terug zijn? vraagt Louis lief. Dat beloof ik, zeg ik en doe mijn gordel om.


Reacties:


tamarastyles
tamarastyles zei op 29 mei 2013 - 7:22:
Ahw zo lief!! Love it
X tamara