Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » WebAddiction » Try Or You'll Never Know ~ Thirty Six

WebAddiction

12 feb 2013 - 15:05

453

0

203



Try Or You'll Never Know ~ Thirty Six

‘Opdrukken stelletje gehaktballen!’riep Hendrik, de coach van het team van Drew. Er kwamen van die druppeltjes spuug uit zijn mond. Echt verrekes smerig.
‘Tja, we kunnen niet zeggen dat Hendrik een gehaktbal is.’mimede Drew naar mij. Ik viel half om van het lachen. Hendrik was een gespierde man met een bierbuik. Als er hier iemand een gehaktbal was dan was Hendrik het wel.
‘Is je zusje ons nu aan het uitlachen?’vroeg nummer Elf. Ik kon de namen van al die gasten nooit onthouden, dus had ik besloten dat ze voortaan de naam hadden van hun rugnummer. De persoon met rugnummer elf heette dus nummer Elf. Best een slimme oplossing, zo wist ik tenminste over wie Drew praatte enzo.
‘Wat denk jij dan, natuurlijk lacht ze ons uit! Dat is haar baan!’riep Drew uitgeput. Waarschijnlijk was hij het rondjes rennen nu wel zat.
‘Kun je haar niet ontslaan?’
‘Jullie weten dat ik dit gesprek kan volgen?’riep ik terug. Meteen waren ze stil. Drew mimede nog sorry, maar ik wuifde zijn verontschuldigingen weg. Ik vond het wel grappig.
‘Ik ga naar de kantine. Hoezeer ik ook houd van kijken naar gespierde jongens die zich uitsloven, ik heb dorst. Een colaatje gaat er wel in.’
‘Wil je voor ons een flesje AA drink meenemen?’
‘Is goed mam.’Ik stak mijn hand uit en papa gaf me een briefje van vijf.
‘Dit moet genoeg zijn, hou het wisselgeld maar.’
‘Dank je pap!’Ik huppelde als een blij kind die zonet een eenhoorn had gezien naar de kantine.
‘Ha die Zoey!’begroette de barman mij.
‘Hee Tom.’
‘Heb je intussen al een vriendje?’Ik rolde met mijn ogen.
‘Nope. Jij?’
‘Helaas niet, maar ik geef nog niet op!’Dramatisch had Tom zijn armen in de lucht gestoken. Voor de duidelijkheid, Tom was absoluut gay. Gayer dan Tom was gewoon niet mogelijk. Hij was degene die je allerlei leuke kledingstukken aansmeerde zodat hij het zelf aan kon trekken. Dan hoefde hij het zelf niet te betalen. Zoveel verdiende het barkeepen nou ook weer niet. Maar om eerlijk te zijn, ik verdacht Tom ervan om een stripper te zijn. Hij had er in ieder geval wel de humor voor.
‘Maar ik heb wel iets voor jou gespot.’Jep, zo was Tom.
‘Vertel het eens.’
‘Ik heb die band van je gecheckt. One Direction. Die ene, hoe heette hij ook al weer? Oja, Zayn, dat is wel een lekker ding. Wanneer ga je hem fiksen?’
‘Ten eerste, ik ben een Nialler girl. Geen Zayn voor mij dus. En ik wil hem best fiksen zodra hij single is en ik een kans heb om hem te ontmoeten. Een kans die groter is dan één van een biljoenste.’
‘Wat ben je toch weer negatief!’ bromde Tom.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.