Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Truly, Madly, Deeply » Seven

Truly, Madly, Deeply

1 feb 2013 - 22:27

1403

3

378



Seven

In de taxi naar huis zeiden we niet veel. Het was al bijna twaalf uur en ik hing op Nialls schouder. Ik dacht terug aan onze zoen, onze eerste echte kus. Ik voelde de kriebels in mijn buik nu zo hevig dat ze nauwelijks in bedwang te houden waren. Voor ik het wist stopte de taxi en moesten we uitstappen. Ik wilde mijn hoofd niet van zijn schouder afhalen, met tegenzin ging ik rechtop zitten en stapte ik uit. Niall betaalde de taxi, ik wist onderhand dat hij mij toch niet ging laten betalen en hij stapte ook uit. Ik had hem niet mee gevraagd maar ik wilde ook niet anders en het leek wel alsof ie dat aan voelde. Hij pakte mijn hand en we liepen door de lobby. Ik zag Henri verbaasd kijken en hij gebaarde wild naar me, ik gaf een knipoog als reactie en liep toen verder. Niall en ik hadden nog steeds niet veel tegen elkaar gezegd. In de lift pakte hij me vast en draaide me naar zich toe. Hij keek me doordringend aan, ik voelde de kriebels weer opkomen.
"Ik vond het echt heel fijn dat je er was," zei hij en zijn lippen zochten de mijne. Weer een zoen vol passie. Ik hoorde de lift opengaan en ik zag dat we er waren. Ik liet los van Niall en liep naar binnen.
"Mooi huis," zei Niall en hij floot erbij. Ik grinnikte, Scooby kwam op ons afgerend en kwispelde vrolijk. Niall boog door z'n knieën en begon met Scooby te spelen terwijl ik doorliep naar de keuken en twee biertjes pakte.
"Jij moet morgen toch naar school?" zei Niall met een ondeugende grijns toen hij aan kwam lopen en zag dat ik de bierflesjes open maakte. Ik haalde mijn schouders op en lachte.
"Eentje kan geen kwaad," zei ik toen ik het biertje voor hem neerzette en tegenover hem aan de bar ging zitten.
"Zeg, Lily, vertel eens, herkende je me vrijdagnacht in het park echt niet?" vroeg Niall. Ik schudde mijn hoofd.
"Je kwam me wel bekend voor, maar ik ken jouw band eigenlijk alleen maar van jullie nummers op de radio. Natuurlijk staat jouw hoofd ook op bijna elk tijdschrift maar ik kon je toen niet zo snel plaatsen." Hij leek tevreden met dit antwoord en ik lachte. We praatten wat tot mijn mobiel afging. Ik zag dat het een smsje was van Julia dus ik opende hem.
'LIL! IK ZAG FOTO'S! IK WIL ANTWOORDEN, NU!' stond erin. Ik keek er bedenkelijk naar. Niall vroeg bezorgd wat er was toen hij mijn hoofd zag.
"Julia smst me dat ze foto's heeft gezien, ofzo," zei ik zonder van mijn mobiel op te kijken, want ik kreeg direct daarna weer een berichtje, dit keer met een bijlage, van Julia. Ik opende hem en zag een foto van Niall en mij hand in hand terwijl we bij de O2 naar binnen liepen. Ik schoof hem voor aan Niall en zijn mond maakte een O-vorm. We zaten allebei stil tegenover elkaar.
"Zit mijn haar er echt zo uit van achter?" vroeg ik toen een beetje ongemakkelijk om de stilte te verbreken. Niall schoot in de lach.
Ik pakte mijn mobiel weer en opende twitter. Ik zag dat ik er zo'n 100 volgers bij had gekregen en ik zag ook dat ik heel wat mentions had. Ik scrollde erdoor heen en ik voelde mijn maag samen knijpen.
'Je bent lelijk, laat Niall met rust' 'Heb je gezien wat ze aanhad? Wat een slet' 'Ben jij de nieuwe vriendin van Niall, jullie zijn echt een knap stel' 'Ik wacht haar morgen op'
De onaardige berichtjes hadden een grote meerderheid en ik moest even slikken. Niall pakte mijn mobiel af en keek naar mijn scherm. Hij keek op de deed mijn mobiel uit.
"Niet naar luisteren. Je bent het mooiste meisje dat ik ken," zei hij. Deze woorden zorgden ervoor dat ik weer moest lachen, dit betekende veel meer dan die gemene berichtjes van onbekenden. Ik besloot er verder niet meer over te praten en Niall snapte de hint toen ik vroeg naar zijn plannen voor morgen.
"Ik heb een paar signeersessies in Londen en we vliegen morgenavond naar Dublin, maar vrijdag komen we weer terug om onze videoclip op te nemen," zei hij. Ik keek een beetje bedroefd.
"Maar vrijdag gaan wij weer wat doen," zei hij terwijl hij een slok van z'n bier nam, ik kreeg weer een glimlach. We hadden het verder over zijn familie die hij ging bezoeken als hij overmorgen weer in Ierland was, en over mijn vader die ik verdacht van een relatie met de huishoudster. Iets dat ik zelfs niet tegen Julia had verteld. Maar praten ging zo gemakkelijk met Niall, hij was oprecht geïnteresseerd. Het ging zelfs zo makkelijk dat toen ik op de klok keek, we beide zes biertjes verder waren, het als drie uur was. Ik schrok.
"Oh God, het is al drie uur," zei ik geschrokken en Niall keek stomverbaasd.
"No way, ik denk dat het dan maar tijd is dat ik ga," zei hij. Ik knikte en hij stond op. Ik wilde ook op staan, maar toen ik van de barkruk afsprong voelde ik de alcohol ineens heel goed. Niall zeg me wankelen en ving me nog net op tijd op.
"Jij bent echt zo onhandig, dit is al bijna de derde keer dat ik je van de grond moet oprapen," grapte hij. Ik lachte schaapachtig, ik wist dat hij gelijk had. We liepen samen naar de voordeur.
"Je hoeft niet mee naar beneden hoor," zei hij toen hij zag dat ik mijn schoenen aan wilde doen. Ik zuchtte opgelucht, daar had ik eigenlijk vrij weinig zin in.
"Ik heb me echt goed vermaakt," zei Niall terwijl hij zijn handen op mijn middel legde.
"Hmm, ik vond het wel oke," zei ik speels. Niall kwam met een glimlach dichterbij met zijn hoofd en plantte zijn lippen op die van mij. Onze tongen speelden even met elkaar en toen trok hij weg.
"En nu dan?" vroeg hij toen. Ik haalde mijn schouders op. Niall boog weer naar voren en zoende me weer. Dit keer wat gepassioneerder. Ik voelde zijn handen over mijn rug naar mijn billen toe glijden en ik liet ze gaan. Ik ging op mijn tenen staan zodat ik er beter bij kon en liet mijn handen door zijn haar glijden. Ik voelde dat Niall een stap naar de muur toe zette en ik voelde mijn rug tegen de muur aan knallen. De zoen werd steeds opdringeriger en heftiger. Ik voelde hoe Niall me optilde tegen de muur en ik sloeg mijn benen om hem heen. Ik merkte hoe hij een hand van mijn rug naar mijn been verplaatste en langzaam omhoog ging, onder mijn blouse. Ik voelde hoe Niall zich steeds dichter tegen me aan drukte en dat mijn handen zijn haar vastgrepen. Onze zoen werd ook steeds ruiger. Toen ik merkte waar ik mee bezig was duwde ik hem weg.
Niall hijgde een beetje en keek me vragend aan.
"Sorry," zei ik, proberend zijn blik te vermijden en niet naar zijn broek te kijken.
"Ik dacht dat we vanavond even onvergetelijk zouden maken," zei hij met een ondeugende lach.
"Niet deze avond, sorry Niall. Ik wil niks overhaasten en zo lang ken ik je ook nog niet. Wie weet wat jij in Dublin allemaal uitspookt," zei ik. Het floepte er al uit voor ik er erg in had, ik klonk nu al als een jaloers vriendinnetje en we hadden nog niet eens echt wat. Maar Niall was een popster, misschien deed hij dit wel bij meer meisjes, wist ik veel.
"Nee het spijt mij, ik liet me meeslepen. En je hoeft je geen zorgen te maken over Dublin, ik kan mijn gedachten maar moeilijk bij jou weghouden," zei hij en hij gaf mij een glimlach.
"Slaap lekker," zei ik en ik ging op mijn tenen staan en gaf hem een kus op z'n mond. Hij lachte en knikte.
"Ik sms je nog." Hij stapte in de lift, zwaaide nog even en toen gingen de deuren dicht. Toen hij weg was liet ik een diepe zucht ontsnappen. Daar was het bijna helemaal mis gegaan met hem. Ik keek op de klok. Half vier al. Ik zuchtte en besloot op het balkon nog even een sigaretje voor het slapen gaan te roken. Mijn lichaam snakte naar mijn bed, maar dat ene kwartiertje maakte nu toch niks meer uit. Ik was morgen toch wel kapot, en ik moest iedereen onder ogen komen. Ik zuchtte.


Reacties:


tamarastyles
tamarastyles zei op 4 juli 2013 - 14:24:
Ik dacht de hele tijd: en nu komt er iemand binnen!
Maar dat is niet gebeurt jammer


liefsamy zei op 10 feb 2013 - 18:19:
Ik vind het roken helemaal niet bij haar passen. Maar wel een heel leuk verhaal verder, nu al!!


fallinlove
fallinlove zei op 2 feb 2013 - 15:28:
Wow!!! Overwachts!!!!