Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Truly, Madly, Deeply » Eight

Truly, Madly, Deeply

2 feb 2013 - 0:50

1371

3

313



Eight

De wekker ging. Ik voelde mijn hoofd bonken. Ik kon blijkbaar niet zo goed tegen de combinatie alcohol en weinig slaap als ik dacht. Ik kreunde terwijl ik op de snooze knop drukte. Vijf minuten later ging de wekker weer en ik besefte dat ik er niet meer onderuit kon. Ik pakte mijn mobiel en zag dat ik twee smsjes had. Een van mijn vader die zei dat hij morgenochtend thuis kwam, en een van Niall die zei dat het hem speet dat hij zo opdringerig was en dat hij nu al uit keek naar vrijdag. Ik glimlachte toen ik het las. Ik rolde mijn bed uit en liep naar de keuken, ik zette het koffiezetapparaat aan en ik keek uit het raam. Toen de koffie klaar was ging ik op het balkon zitten en stak een sigaret op. Ik genoot op dit moment zo intens van het leven, op de hoofdpijn na. Al zag ik er wel tegenop om zo naar school te gaan. De frisse lucht deed me wel goed en ik keek over het ontwakende Londen uit. Ik drukte mijn sigaret uit en liep naar binnen. Ik maakte me klaar om naar school te gaan en toen ik op de lift wachtte stapte Alison uit. Ik glimlachte naar haar maar we zeiden verder niks tegen elkaar. We wisten beiden niet zo goed hoe we met elkaar om moesten gaan. Ik liep door de lobby naar beneden, Henri zat er niet dus ik liep snel door naar buiten.

"Lily, golddigger," fluisterde een boze stem in mijn oor terwijl ik bij mijn kluisje stond, mijn boeken erin te proppen. Ik keek op en zag Charles staan. Hij keek me vol afkeuring aan.
"Ook goedemorgen," zei ik en ik wendde mijn blik weer af.
"Je bent echt nog erger dan ik dacht, slet," snauwde hij. Ik draaide me woest om.
"Charles, rot op. Je weet helemaal niks. Laat me gewoon met rust, ik moet je niet!" snauwde ik, harder dan ik hoopte. Mensen in de gang keken me aan en ik lachte ongemakkelijk naar ze.
"Best, maar weet je aan begint. Denk je dat die mensen te vertrouwen zijn? Maar dat maakt jou toch niks uit. Je neukt toch alleen met hem zodat je ook een beetje bekendheid krijgt he." Hij draaide zich om en liep weg. Ik staarde hem na en ik voelde dat het best pijn deed wat hij net zei. Ik kon er echter niet lang om treuren omdat ik een telefoon in mijn gezicht geduwd kreeg. Ik pakte de mobiel uit Julia's hand die ongeduldig stond te wachten. Ik keek naar de pagina die ze geopend had op haar mobiel. Ik zag een foto van Niall die mijn appartement verliet, zijn haar zat wild en hij keek verschrikt de camera in, hij had ook rode wangen van de alcohol. Ik las wat eronder stond. Er stonden allerlei speculaties en een foto van Niall en mij toen we de O2 binnen liepen, hand in hand. Ik zuchtte en gaf de mobiel terug aan Julia.
"We hebben gezoend, meer niet," zei ik en draaide me weer tot mijn kluisje.
"Zo ziet het er niet uit, hij heeft sex-hair!" fluisterde ze op scherpe toon. Ik haalde mijn schouders op en begon uit te leggen wat er was gebeurd.
"Trek je niks aan van al die gemene berichtjes, die mensen zijn allemaal jaloers," zei Julia. Ik knikte. Ik zat er ook niet echt heel erg mee, maar ik bleef het vervelend vinden. We liepen door de gang naar de les, Julia vertelde mij over haar filmavond met Ben, de jongen waar ik ook een keer mee had gezoend en waar we allebei goede vrienden mee waren.
"Ik denk dat ik hem best leuk begin te vinden," fluisterde ze.
"Ik ook," fluisterde ik terug. Ze keek me verward aan. Ik zat bij mijn gedachten bij Niall. Toen Julia het door had schoot ze in de lach.
"Je past wel op he, met hem? Ik bedoel hij is wel een popster, wie weet wat ie allemaal uitvreet met fans en andere meisjes," zei ze opeens doodserieus. Ik slikte en knikte. Ze lachte me geruststellend toe.

Toen ik naar huis liep besloot ik een kop koffie voor Henri mee te nemen. Ik haalde bij de Starbucks twee koffie en liep toen verder. Ik weet niet of ik het me verbeeldde maar soms voelde het alsof mensen me aanstaarden. Ik liep het complex in en zag Henri zitten. Ik zwaaide en liep met de koffie naar zijn balie toe.
"Alsjeblieft," zei ik. Hij keek me dankbaar aan en begon vrolijk te babbelen. Toen ik vijftien was ging mijn vader steeds vaker langer weg. Ik ging dat na school altijd met Henri praten.
"Wie was die jongen?" vroeg hij toen plotseling. Ik voelde het bloed naar mijn wangen stromen. Waarom kon ik niet over Niall praten zonder rood te worden? Het begon vervelend te worden.
"Gewoon, een jongen," zei ik. Henri keek me aan en begon te lachen. Voor hem was het wel duidelijk. Na een halfuurtje besloot ik naar boven te gaan. Scooby kwam me vrolijk tegemoet en ik aaide hem even. Ik liep toen door naar het balkon en stak een sigaret op. Terwijl ik van het uitzicht genoot hoorde ik mijn mobiel piepen. Ik viste hem uit mijn zak, ik had mijn jas nog aan, en keek. Het was een berichtje van Niall, ik begon al breed te grijnzen voordat ik hem geopend had.
'Net klaar met een interview! Straks nog een signeersessie en dan door naar het vliegveld. Kijk uit naar vrijdag x'
Mijn hart smolt een klein beetje bij de laatste zin. Hij moest eens weten hoe erg ik naar vrijdag uitkeek. Ik raapte mezelf weer bij elkaar en bedacht dat ik voorzichtig moest zijn.
'Sterkte zo meteen! Fijne reis alvast voor vanavond. Heb ook zin in vrijdag. Doe voorzichtig x' stuurde ik terug.
Ik ben nooit echt een sms type geweest, en Niall had het veel te druk om me constant berichtjes te sturen, dus dat kwam wel goed uit. Ik drukte mijn sigaret uit en wilde naar binnen lopen en mijn huiswerk doen. Net toen ik aan de bar in de keuken zat kreeg ik een smsje van Julia.
'Kijk op tumblr!'
Ik haalde mijn wenkbrauwen op en zuchtend pakte ik mijn laptop erbij. Ik klapte hem open en ging naar tumblr. Een site die Julia en ik zaterdag ontdekt hadden terwijl we Niall gingen stalken. Ik typte bij zoeken mijn eigen naam in. Ik zag tot mijn grote verbazing foto's van mezelf. Van vandaag, toen ik in de Starbucks stond, en toen ik over straat liep. Ik zag ook berichtjes over mezelf, over hoe leuk Niall en ik waren, over hoe lelijk ik was, over hoe mooi ik was, flawless, slut, ik moest van Niall afblijven, another Starbucks addict; i bet she'll be best friends with eleanor. Net als op twitter. Ik verbaasde over het feit dat ze er al zo snel achter waren gekomen wie ik was. Ik zuchtte en klapte de laptop snel dicht en pakte mijn mobiel. Ik scrollde weer door mijn mentions en zag dat er aardig wat berichtjes bij waren gekomen, en ook volgers. Ik las ze niet eens en besloot maar weer een keer een tweetje op te stellen. Iets dat ik al weken niet had gedaan.
'Homework, uuugh' postte ik, en ik kreeg al snel reacties. Ik deed mijn mobiel weer weg en besloot me nu echt te focussen op mijn wiskunde opdrachten.
Toen ik vijf opgaven had gemaakt, kwam Alison binnen, met twee grote boodschappen tassen.
"Je bent er al weer," zei ze toen ze me zag zitten. Ik knikte. Ze zette de twee volle tassen naast mijn huiswerk neer en ze begon met uitpakken.
"Je vader komt morgenochtend weer," zei ze terwijl ze dingen uit de tassen begon te halen.
"Weet ik," zei ik kortaf. Ik had geen zin in een gesprek met haar. Ik weet niet waarom ik haar niet mocht. Iets stond me niet aan, al vanaf het begin toen mijn vader haar aan me voorstelde. Ik vertrouwde haar, en haar goede bedoelingen, niet. Toen ze maar door bleef praten deed ik mijn boeken dicht en liep naar mijn kamer terwijl ze midden in een zin was. Ik hoorde haar abrupt zwijgen en ik moest lachen in mezelf.


Reacties:


1Diloveniall
1Diloveniall zei op 2 feb 2013 - 16:28:
Jou verhaal is zo verschrikkelijk goed geschreven.
Geen overhaaste liefde. Gewoon mooi opgebouwd.
I love it

+ik volg, mag ik meldingen bij de volgende hoofdstukken?


fallinlove
fallinlove zei op 2 feb 2013 - 15:35:
Omg!!!!! I love this story! It's romantic and dramatic!!!! AmaZAYN!!!


1Dlover
1Dlover zei op 2 feb 2013 - 12:16:
Meeting?
Love it!