Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Truly, Madly, Deeply » Nine

Truly, Madly, Deeply

3 feb 2013 - 17:53

1227

3

388



Nine

De volgende dag was nog erger. Steeds meer mensen hadden gehoord over mijn contact met Niall. Steeds meer meisjes kwamen op school op me af om me dingen te vragen of gemene dingen te zeggen. Gelukkig was Julia er die me er letterlijk en figuurlijk doorheen sleurde.
"Wat een gezeik," zei ik. Julia knikte, we praatten er verder niet veel over. Ze was opvallend stil.
"Is er wat?" vroeg ik. Julia keek me verschrokken aan en schudde haar hoofd.
"Naja, eigenlijk, ik ben One Direction een beetje gaan stalken." Begon ze. Ik trok mijn wenkbrauwen vragend op en ze vertelde verder.
"Ik ben erachter gekomen dat Niall een crush heeft op Demi Lovato, die zangeres. Al best lang, ook." Ze pauzeerde even en nam mijn gezicht in haar op. Ik voelde mijn maag omdraaien, maar liet het niet merken.
"Vanochtend keek ik weer op de computer, en ik zag foto's. Ze waren gisteravond blijkbaar uitgegaan. Zij was ook in Dublin. Ze liepen uit een club, hand in hand," vervolgde ze langzaam. Ik voelde mijn maag nu de andere kant opdraaien en beet op mijn onderlip. Ik draaide me van haar af en zei niks.
"Ik weet of het wat betekende! Ze zijn alleen vrienden zeggen ze." Ik reageerde nog steeds niet en ik voelde haar arm twijfelend boven mijn schouder hangen, waarschijnlijk twijfelde ze of ze me moest aanraken. Dat deed ze uiteindelijk gelukkig niet. Ik had niet verwacht dat ik het zo erg zou vinden, ik wist wel dat ik een keer zoiets zou horen. Gelukkig was het nu en was ik nog niet verder gegaan met hem en deed het ook minder pijn.
"Lils, weetje, Niall is vast een leuke jongen. Maar ik denk dat je misschien beter voor een normaal iemand kunt gaan. Nu al dat gezeur, dat is geen goed teken. Hij is hartstikke bekend dus je wordt dan ook niet met rust gelaten. Het lijkt me beter," zei Julia achter me. Ik draaide me weer naar haar om en knikte. Ik had mezelf weer bij elkaar geraapt en samen liepen we naar ons lokaal, zonder er verder nog over te spreken. De rest van de dag zei ik niet veel en dacht de hele tijd aan Niall. Ik had nooit verwacht dat ik het zo erg zou vinden, hoe lang kende ik hem nou al? Hij had duidelijk een verkeerde impact en ik moest hem maar vergeten. Dat leek me het beste.
Toen ik terug naar huis liep zat ik er nog steeds mee in mijn maag maar ik dacht er al een stuk minder aan, vooral toen ik thuis kwam ik mijn vader zag telefoneren in de hal. Hij zwaaide naar me en gebaarde dat hij er zo aan kwam.
Ik gooide mijn tas onder de kapstok en trapte mijn schoenen uit. Toen ik opkeek had hij opgehangen en kwam op me afgelopen.
"Lils!" riep hij met zijn armen open. Ik rende op hem af en gaf hem een knuffel, iets wat ik echt nodig had.
"Zo, jij hebt me gemist," zei mijn vader grinnikend. Normaal begroette ik hem nooit zo. Ik liet los en knikte. We liepen naar de keuken en begonnen te praten over zijn zakenreis. Hij was naar Marrakech geweest en vertelde me hoe mooi het daar was en we de volgende keer samen gingen. Ik verheugde me er nu al op.
Rond zes uur stond mijn vader op en begon met koken. Alison was vanochtend alleen geweest, hij wilde vanmiddag tijd met mij en daar was ik blij om. Terwijl hij een pasta aan het klaarmaken was pakte ik mijn laptop. Ik kon het toch niet laten om Niall even te stalken. Ik zag dat ik al bijna vergeten was door het voorval met Demi, ik zuchtte en beet op mijn lip toen ik een paar foto's van hem en Demi zag. Binnen in de club hadden close staan praten en waren later hand in hand naar buiten gegaan, weg naar het hotel en wie weet wat ze daar allemaal hadden gedaan. Ik zuchtte en klapte de laptop dicht. Ik keek op mijn mobiel en zag een smsje van Niall. Mijn hart sloeg een slag over toen ik hem opende.
'Hoe was je dag? Hoe gaat het op school? Ik ben gisteren uit geweest, was wel oke maar jij was er niet x'
Bij dat laatste slikte ik even en ik besloot niet te reageren.
Ik at samen met mijn vader de pasta terwijl hij grapjes maakte en ik moest lachen. Ik had een hele goede band met hem, we zagen elkaar gewoon te weinig. Ik moest op een gegeven moment zo hard lachen dat ik bijna stikte in mijn pasta en hij sprong verschrikt op en gaf me een glas water. Toen ik weer rustig kon ademen schoten we weer in de lach, dit gebeurde wel vaker.

Ik werd wakker van mijn mobiel die af ging. Ik zag dat het twaalf uur was. Mijn ogen moesten wennen aan het licht maar toen ik zag dat het Niall was die belde, was ik ineens klaarwakker. Moest ik opnemen? Ik besloot het te negeren en drukte op het rode knopje. Toen deed ik snel mijn mobiel uit voor hij me weer wakker maakte. Ik ging weer liggen maar kwam niet in slaap. Ik zuchtte, wat deed die jongen toch met mij? Dit was niet goed. Maar goed dat ik nu besloot om ermee te stoppen.
De wekker ging af en slaapdronken drukte ik hem uit. Ik had nauwelijks geslapen en de hele nacht liggen piekeren. Ik rolde mijn bed uit en deed mijn mobiel aan. Ik zag dat Niall nog twee keer had gebeld en een smsje had gestuurd.
'Slaap lekker. Hoezo zet je je mobiel uit?'
Weer besloot ik om niet te reageren. Ik nam een broodje die mijn vader had klaargemaakt, gaf hem een kus terwijl hij zijn krant las en koffie dronk en liep de deur uit. Op school werd ik nog steeds overspoeld met vragen.
"We gaan vanmiddag lekker winkelen, oke?" zei Julia en ik knikte. We liepen in de pauze naar buiten om een sigaretje te roken. Ik zag Charles verderop ook staan, hij keek me aan en wendde toen zijn blik weer af.
"Je blijft ook uit de buurt van die klootzak," zei Julia en ik knikte braaf. In mijn ooghoeken zag ik Ben op ons afkomen, ik zwaaide vrolijk en ik zag Julia blozen. Ze vond hem overduidelijk leuk dus ik besloot naar binnen te gaan en ze alleen te laten. Julia keek me dankbaar aan.
Die middag gingen we direct uit school naar het centrum, dat was niet zo ver. Ik kocht twee paar nieuwe schoenen, een broek, een blouse en een jas. Ik was verslaafd aan schoenen en jassen, de rest kwam er gewoon bij. Dit was precies even wat ik nodig had.
"Morgen gaan we na school naar de Blokhut! Weekend vieren!" zei Julia toen we afscheid namen. Ik knikte vrolijk. De Blokhut was een tent die van binnen van hout was, maar wel heel modern. Vrijdagmiddag was er altijd een speciale actie waarbij je goedkoop kon drinken. Veel scholieren gingen er na schooltijd heen.
Toen ik alleen naar huis liep keek ik op mijn mobiel. Niall begreep blijkbaar goed dat ik hem niet wilde spreken, hij had niets meer van zich laten horen. Ik besefte me dat ik vanmiddag vrij weinig aan hem had gedacht, dat kwam waarschijnlijk omdat ik zoveel lol had gemaakt met Julia.


Reacties:


tamarastyles
tamarastyles zei op 4 juli 2013 - 15:51:
niall heeft niks met demi!
ik vind het raar dat ze dat soort roddels gelooft,
ik denk dat niall ook nog een keer jaloers gaat worden
en wel op charles. ook een misverstand.
ps. ik mis ook verstand
(sorry moest even)
XXX Tamara


NiallLover
NiallLover zei op 2 feb 2013 - 19:42:
Ik lieft dit verhaal Melding ?
Niall en Lily moeten echt samen blijven


fallinlove
fallinlove zei op 2 feb 2013 - 18:25:
AWWWHH!!!
Niall en Demi *Ziet groen van misselijkheid*
Niall en Lily *Doet gek van blijdschap*