Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Truly, Madly, Deeply » Eleven

Truly, Madly, Deeply

2 feb 2013 - 20:41

973

4

381



Eleven

De film was afgelopen, Niall en ik hadden de hele film lopen zoenen en grappen gemaakt, dus veel hadden we er niet van meegekregen. Ik keek op mijn horloge, het was half negen.
"Ik denk dat ik ga," zei ik terwijl ik kusjes op zijn mond plantte.
"Je mag blijven slapen," zei Niall terwijl hij zijn armen op mijn rug had liggen omdat ik op hem lag, ik lachte.
"Heb hier geen spullen, jammer jongen." Ik drukte een kusje op zijn neus en hij trok een sip gezicht.
"Ik loop met je mee," zei hij. Ik keek naar buiten, het was al donker. Ik zuchtte.
"Ik heb geen jas," mompelde ik in mezelf, en boos keek ik naar Niall, dat was zijn schuld. Hij keek terug, blijkbaar had hij verstaan wat ik zei want hij liep naar de slaapkamer en kwam terug met een dikke warme mannen jas.
"Leen die van mij," zei hij, ik twijfelde even maar pakte hem toen toch maar aan.
"Roddels zijn er nou toch al genoeg," zei hij en hij drukte een kus op mijn lippen. Ik lachte en deed zijn jas aan, die was veel te groot maar wel lekker warm. Hij sloeg een arm om me heen en trok me nog even tegen zich aan waardoor ik balanceerde op een been, gelukkig zorgde hij ervoor dat ik niet omviel. We liepen de hotelkamer uit en ik deed mijn haar in een staart, het zat helemaal wild doordat Niall er telkens met zijn handen doorheen was gegaan. Hij drukte op het lift knopje en we wachtte tot de lift kwam.
"Weet je, Lil, ik heb over drie weken een award uitreiking, Eleanor, Danielle en Perrie gaan ook, ik vroeg me af of je misschien met mij mee wilde," stamelde hij en hij staarde naar de grond. Ik gaapte hem met open mond aan en zag zijn wangen rood kleuren toen hij me vragend aan keek.
"Maar dan denkt iedereen dat we een relatie hebben," stamelde ik. Ik had geen idee hoe ik moest reageren.
"Dat denkt iedereen dan toch al, en ik heb het zo leuk met je. Ik wil zo'n moment graag met jou delen," zei hij. Ik keek hem aan, helemaal verbijsterd.
"Niall, gaan we niet wat te snel dan," zei ik langzaam. Hij keek me weer aan en haalde zijn schouders op.
"Het lijkt me geweldig," zei ik snel, voordat hij dacht dat ik niet mee wilde. Ik begon alleen te twijfelen of het wel zo verstandig was. Ik kende hem nog niet zo lang en hij wilde me nu al meesleuren over de rode loper. Ik was bang dat we te snel gingen en dat alles daardoor fout zou lopen, want hoe vervelend ik het ook vond om toe te geven, ik wist dat ik gevoelens voor hem kreeg. Ik was alleen bang gekwetst te worden, een relatie met een celebrity is niet niks. Het geluid van de lift haalde me uit mijn gedachten en we stapten in.
"Gelukkig," zei Niall en hij trok me weer naar zich toe en we zoenden tot de lift op de begane grond was. Dit keer zei Niall niks en hij liep wel met me mee naar buiten tot we een taxi hadden. De gillende meisjes werden helemaal wild. Ik zag overal flitsen en sommigen riepen mijn naam. Niall deed de deur van de taxi voor me open en toen ik in wilde stappen wenste hij me alvast welterusten. Ik glimlachte naar hem en stapte in, de taxi reed weg en ik zag Niall weer naar binnen lopen. Ik zuchtte en keek naar de taxi chauffeur via de spiegel, die was zachtjes aan het meezingen met de radio.
Ik pakte mijn mobiel en keek op twitter. De mentions werden steeds meer, en het aantal volgers groeide ook fors. Ik zag dat Niall mij nu ook volgde en ik lachte in mezelf. Ik besloot hem ook te volgen en een tweetje op te stellen.
'So tired, cravin' some sleep'
Ik staarde er even naar en zag toen dat Niall erop reageerde.
'You are so lazy...'
Ik moest hardop lachen en deed mijn mobiel weer weg. Toen we er waren bedankte ik de taxi chauffeur en betaalde hem. Ik liep door de lobby, zwaaide naar Henri en ging met de lift omhoog.
"Hooooi paaap!" riep ik in het Nederlands. Ik liep naar de keuken en zag mijn vader daar achter de laptop zitten.
"Waar was je?" vroeg hij met een lach. Ik zuchtte, ik besloot het hem toch maar gewoon te vertellen, vroeg of laat kwam hij er toch achter.
"Ik ben denk ik verliefd," begon ik, ik zag zijn nieuwsgierige uitdrukking. Ik haalde diep adem en begon te vertellen. Ik zag dat hij zijn ogen samen kneep toen ik zei dat Niall in een boyband zat. Hij vertrouwde het duidelijk niet, maar ik zei direct dat hij zich geen zorgen hoefde te maken. Ik pakte mijn mobiel en liet op tumblr foto's zien van net, toen ik met zijn jas de taxi instapte. Mijn vader haalde diep adem. Zijn reactie viel me nog mee, ik was bang geweest om hem te vertellen dat ik iets kreeg met een jongen die door miljoenen meisjes achterna gezeten werd.
"Ik wil hem graag ontmoeten," zei hij toen. Ik keek hem aan en ik knikte.
"Ik zal het er met hem over hebben," zei ik. Ik besloot naar mijn kamer te gaan en een douche te nemen.
Toen ik uit de douche kwam smste ik Niall.
'Ik heb mijn vader over jou verteld. Hij wil je ontmoeten, sorry. X'
Ik kreeg al snel een reactie terug.
'Heel begrijpelijk! Ik ben om twee uur een paar uurtjes vrij, zal ik langskomen? X'
Ik riep mijn vader, die zei dat het hem een prima plan leek. Ik smste terug dat het goed was en ging ik bed liggen. Ik scrollde door mijn contacten en belde Julia. Ik moest natuurlijk alles vertellen, dat ging nog wel even duren.


Reacties:


tamarastyles
tamarastyles zei op 8 juli 2013 - 21:44:
als ze het te snel vind gaan moet ze dat gewoon zeggen!


fallinlove
fallinlove zei op 3 feb 2013 - 20:06:
Ik ga snel verder lezen!


1Diloveniall
1Diloveniall zei op 2 feb 2013 - 23:37:
Echt gewoon een perfecte liefde die jij maakt!
Ze bouwen het op, maar het gaat niet 1x gezien, meteen verliefd, en dan toch al met voorverschijnselen ^^
Echt super!

Snel verder


1Dlover
1Dlover zei op 2 feb 2013 - 23:05:
Ik heb drie woorden,
Ge wel dig!
Meeting?