Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Truly, Madly, Deeply » Twelve

Truly, Madly, Deeply

2 feb 2013 - 23:36

1329

5

414



Twelve

Ik was zenuwachtig, mijn vader had nog nooit een jongen ontmoet. Alles ging zo anders met Niall, zo snel. Ik zat met mijn haar te spelen en liep door de gang terwijl mijn vader rustig koffie zat te drinken.
"Zenuwachtig?" vroeg hij met een grijns, ik gaf hem een woeste blik.
"Wees aardig," zei ik, hij haalde zijn schouders op en lachte. Ik hoorde de telefoon, ik nam op.
"Er komt een jongen aan," zei Henri door de telefoon, ik zei niks en hing weer op. Ik hoorde bijna direct de lift opengaan en zag Niall eruit stappen.
"Hee," zei ik en gaf hem vluchtig een kus terwijl ik hem meetrok naar de keuken. Mijn vader keek op van de krant en nam Niall in zich op. Ik zag mijn vader opstaan en Niall liep naar hem toe, ze schudden elkaar stevig de hand en keekn elkaar aan. Het leken wel twee alfa mannetjes, ik zuchtte zenuwachtig terwijl mijn vader vroeg hoe het ging. Niall begon vrolijk te praten, hij was totaal niet verlegen ofzo. Niall ging naast mijn vader zitten en voor ik het wist hadden ze het over, voetbal. Ik zuchtte, ik kon nu net zo goed weggaan. Na een halfuur ging het gesprek over Nialls' beroep, mijn vaders beroep en auto's. Een uur later hadden ze er een biertje bij gepakt en ik lag languit op de bank en hoorde ze vanuit de keuken lachen en praten. Ik hoopte niet dat mijn vader zijn foute grapjes aan het vertellen was. Toen het inmiddels half vier was kwam Niall de woonkamer in gelopen.
"Je hebt echt een leuke vader," zei hij terwijl hij naast mij op de bank plofte. Ik keek hem lachend aan.
"Hij mag jou ook wel volgens mij." Niall begon te stralen, hij vond het blijkbaar fijn dat hij een goede indruk op mijn vader had gemaakt, en ik dacht er net zo over.
"Lils, ik vroeg me af, heb je zin om vanavond en morgen met mij en de jongens mee te gaan naar de country side van Londen?" vroeg hij twijfelend. Ik keek hem aan.
"Je vader vond het niet erg," zei hij er snel achteraan. Ik twijfelde even, waarom wist ik niet maar toen knikte ik enthousiast.
"Kom, dan gaan we nu je tassen inpakken," zei Niall terwijl hij me overeind trok. We liepen naar mijn slaapkamer en ik pakte een weekendtas uit mijn kast en gooide die op bed. Niall sprong op mijn bed en keek toe hoe ik in mijn kast verdween en er weer uit kwam om iets in mijn tas te gooien. Op een gegeven moment kwam hij achter me aan, ik stond al een tijdje te twijfelen over welke blouse ik mee zou nemen. Ik voelde zijn handen om mijn middel.
"Ik breng hier best veel tijd door," zei ik. Ik had geen idee waarom ik het zei, maar het praten met Niall voelde zo vertrouwd. Hij rook aan mijn haar en vroeg waarom.
"Hier voel ik me veilig." Ik pakte zijn hand en trok hem mee naar het stukje waar ik mijn moeders kledingstukken had liggen en ik wees ernaar.
"Mamma's kleren, ze ruiken nog naar haar." Ik voelde weer tranen opkomen maar slikte die snel weg. Niall zei niks maar keek naar mij en naar het hoopje kleding, hij liet mijn hand los en trok me tegen zich aan.
"Voortaan ben je altijd veilig, ik ben bij je." Hij streelde door mijn haar en hield me stevig vast. Ik zei niks en maakte me na een minuut los uit onze omhelzing.
"Welke blouse?" vroeg ik, om over wat anders te beginnen. Hij wees de rechter aan en liep achter me aan mijn kamer in. Ik deed mijn tas dicht toen ik alles erin had en we liepen naar de keuken. We zeiden mijn vader gedag, namen Nialls jas mee en gingen toen met de lift naar beneden. We stapten in de auto en Niall kroop achter het stuur. Dit was de eerste keer dat hij reed, ik wist niet wat ik kon verwachten. Tot mijn grote verbazing was hij een bijzonder goede bestuurder. Al snel waren we de drukte van Londen ontsnapt en reden we langs dorpjes en weilanden.
"Louis komt met Eleanor, Harry en Liam zijn er ook. Zayn is met Perrie bij haar familie in verband met een verjaardag ofzo," informeerde Niall me. Ik vond het fijn dat Eleanor er ook was, dat betekende dat ik niet het enige meisje was in een huis vol met jongens.
We stopte onderweg twee keer om wat te eten te halen voor Niall en zodat ik kon plassen. Uiteindelijk waren we er, ik zag dat de andere jongens er al waren want er stonden al twee auto's. We stapten uit en Niall pakte onze tassen. Ik keek naar de cottage, het was best groot, maar niet reusachtig, er waren geen andere huizen in de buurt en het had een enorme tuin.
"Ik kan de mijne wel dragen," zei ik toen Niall ook mijn tas pakte. Niall zorgde ervoor dat ik de kans niet kreeg om mijn tas te pakken en ik rende achter hem aan. Toen we binnen kwamen zag ik Eleanor aan de keukentafel zitten met een kop koffie en een magazine. Ze keek op toen we binnen kwamen en lachte hartelijk naar ons. Ze sprong op en begroette ons.
"Louis en Harry zijn aan het voetballen en Liam belt met Danielle," vertelde ze en ze gebaarde naar de grote tuin. Ik keek om me heen, vanbinnen was het heel modern, maar wel erg gezellig met veel hout. Er stond een grote eettafel in het midden met een kroonluchter erboven.
"Wat een leuk huis, hoe komen jullie hierbij?" vroeg ik aan Eleanor toen Niall naar boven was gegaan met onze tassen.
"Van mijn grootouders," zei Eleanor met een brede lach. "We komen hier best vaak, zodat de jongens even kunnen ontspannen, weg van alle drukte." Ik knikte begrijpend. Het was hier heerlijk rustgevend.
"Lily! Wat leuk dat je mee bent gekomen!" Ik draaide me om, ik zag Louis en Harry door de grote schuifpui naar binnen lopen, Louis had een lekke bal vast en Harry had een haarbandje in. Ik lachte en begroette ze vrolijk.
Harry kwam naast me zitten met een groot glas ranja en klokte dat in een keer achterover. Nog voordat Eleanor of ik de kans kreeg om te vragen wat er met die lekke bal aan de hand was vertelde Louis al een of ander komisch verhaal over koeien en prikkeldraad en hun voetbal.
"Hee, Lily, wat leuk!" Ik werd onderbroken in mijn lach en ik draaide me om. Ik zag Liam de trap af komen en ik zwaaide vrolijk.
"Ook leuk jou weer te zien," zei ik en hij gaf me een knuffel.
"Ik ga even douchen," zei Harry en hij stond op, Liam ging direct naast me zitten en begon me vrolijk te vragen hoe het met me ging. Na een kwartier besloot ik Niall op te gaan zoeken, hij was al zo lang boven. Ik excuseerde me en stond op. Ik liep naar boven, ik had geen idee welke kamer ik moest hebben dus begon aan het begin van de gang even te twijfelen. Toen vloog de badkamer deur open en Harry kwam naar buiten. Naakt. Ik slaakte een harde gil en sloeg mijn handen voor mijn ogen. Ik hoorde Harry lachen en Niall vloog een deur uit.
"Lily! Wat is er aan de hand?" vroeg hij bezorgd. Ik wees met mijn ogen dicht en een hand voor mijn ogen naar Harry. Niall schoot ook in de lach.
"Wen er maar aan, hij loopt graag naakt rond." Hij pakte mijn schouders en probeerde me om de naakte Harry heen te leiden, die het allemaal wel grappig vond. Hij pakte mijn hand en legde die op zijn naakte borst en begon nog harder te lachen. Niall haalde snel mijn hand weg en keek Harry boos aan, ik zag Harry niet want ik durfde niet zijn kant op te kijken.
"Niet doen," siste Niall en Harry stopte met lachen. Dat was even ongemakkelijk.


Reacties:


tamarastyles
tamarastyles zei op 9 juli 2013 - 8:37:
hahaha, dat is alles wat ik op dit moment kan zeggen
hoewel ik een een real directioner ben gaat zelfs dit mij iets te ver!
met een handdoek ofzo (zoals 1Dloveniall ook zegt) zou nog wel kunnen.
dan zou ik hem vrolijk begroeten en vragen waar niall is.
maar op deze manier is het wel leuker! ik kan niet wachten om
het volgende hoofdstuk te lezen en te weten te komen hoe de rest hierop
reageert!


ZoeyRedbird
ZoeyRedbird zei op 6 feb 2013 - 19:26:
ik ben waarschijnlijk niet de enige die het niet erg zou vinden als Harry in zijn blote niks niet rond zou hobbelen in mijn woonkamer

ik kan er wel aan wennen denk ik!! hahaa


fallinlove
fallinlove zei op 3 feb 2013 - 20:11:
Hahahaha HAZZA!
Ik ga snel verder lezen


NiallLover
NiallLover zei op 3 feb 2013 - 15:06:
Hahaahh Harry toch Ga snel verder !


1Diloveniall
1Diloveniall zei op 2 feb 2013 - 23:55:
Hahahahaha. Sexy Harryyy? ^^

Als hij nou zo'n handdoek omgeknoopt had, zeker geen verkeerd uitzicht!

Snel verder