Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Truly, Madly, Deeply » Thirteen

Truly, Madly, Deeply

3 feb 2013 - 17:47

1408

5

302



Thirteen

Niall leidde me naar onze kamer, we zeiden niks meer over het ongemakkelijke akkefietje.
"Vind je het erg om een bed met mij te delen? Ik wil anders ook wel bij Haz in bed kruipen." Ik keek Niall vragend aan.
"Haz? Moet ik me zorgen maken?" vroeg ik. Niall lachte.
"Harry," zei hij. Ik schudde mijn hoofd. Ik kon best wel een nachtje in een bed slapen samen met Niall, hij moest zich alleen niks in zijn hoofd halen.
"Zo lang je niet snurkt, en mij 's ochtends niet belachelijk maakt want ik zie er dan uit als een wandelende horrorfilm," zei ik glimlachend. Niall lachte ook en trapte met zijn voet de deur dicht en kwam op me afgelopen.
"Ik kan niks beloven," zei hij en hij duwde me op het bed en kwam boven op me liggen. Ik giechelde en hij zoende me.
"Probeer wat van elkaar over te laten." Ik schrok op, ik zag Louis en Harry grijnzend in de deur staan en ik voelde mijn wangen rood worden. Niall rolde van me af en keek ze geïrriteerd aan.
"Haz gaat koken en ik ga met Liam hout halen om vanavond een kampvuur te maken," zei Louis en hij grijnsde nog steeds breed.
"Ga je mee?" vroeg hij. Niall knikte en stond op, toen hij weer op twee benen stond stak hij zijn hand naar mij uit om me overeind te halen en we liepen de kamer uit. Niall liep voor mij naast Harry en ik zag hoe Harry hem op zijn kont sloeg. Ik giechelde, ze waren het voorval gelukkig alweer vergeten. Toen ik beneden kwam zag ik dat Liam zijn jas al aanhad. Ik ging naast Eleanor zitten, die met haar mobiel aan het spelen was en zei de jongens gedag. Harry ging in de keuken rommelen.
"Moet ik ergens mee helpen?" vroeg ik hem, hij keek me even denkend aan en toen knikte hij. Hij zette een schaal voor me neer en gaf me meel, eieren en boter. Of ik het deeg even wilde maken voor de pizza, ik haalde mijn schouders op. Ik had vaak genoeg voor mezelf gekookt dus dit moest lukken. Terwijl hij groente aan het wassen en het snijden was probeerde ik alles in de kom te gooien, niet zo'n goed idee. De meel plofte er zo hard in dat er allemaal stof omhoog vloog, over Eleanor en mij heen. Ik hoorde haar gillen terwijl ik nog verbaasd met het lege pak zat. Harry draaide zich geschrokken om en barstte toen ik lachen uit. Ik wist niet waar ik moest kijken. Toen ik weer opkeek zag ik Harry met zijn mobiel staan, hij had een foto gemaakt.
"Moeilijk of niet?" brulde hij van het lachen.
"Sorry El! Ik help je," zei ik toen ik zag dat Eleanor haar gezicht probeerde schoon te vegen. Ze schudde lachend haar hoofd.
"Komt wel goed!" zei ze terwijl ze een handdoek nat maakte. Toen ze haar ogen had schoon gemaakt liep ze op mij af en hielp ze mij.
"Crap, mijn haar," zei ik toen ik eraan voelde, het zat helemaal onder. Ondertussen had Harry de mix van mij gepakt en begon het zelf te maken. Ik ging weer aan tafel zitten en probeerde die een beetje schoon te maken met een nat doekje. Toen alles weer een beetje hersteld was pakte ik mijn mobiel, Harry liet me vast niet meer helpen en Eleanor was gaan douchen. Ik scrollde door Twitter en zag tot mijn grote schrik dat Harry de foto had geplaatst. Ik opende hem.
'Cooking for the boys.....' stond erbij. Op de foto zag je mijn verbaasde gezicht en Eleanor die gilde, we waren bijna onherkenbaar omdat we helemaal wit waren. Ik zag dat duizenden mensen erop gereageerd hadden, en ook naar mij berichtjes stuurden.
"Harry, nu weet iedereen dat ik met jullie het weekend doorbreng," zei ik twijfelend. Harry haalde zijn schouders op.
"Is toch geen geheim," zei hij breed grijnzend. Ach, het maakte mij ook niet zoveel uit.
Toen Niall, Louis en Liam weer terug kwamen werd ik daar ook even belachelijk door gemaakt. Ik besloot ze te ontvluchten en ook maar even te gaan douchen.
Toen ik uit de douche kwam rook ik de heerlijk geur van pizza die zich door het huis had verspreidt. Ik hees me snel in een spijkerbroek en een oversized gebreide trui en liep met mijn natte haar op mijn rug naar beneden. Niall grijnsde breed naar me, hij zat al aan tafel te wachten. Ik ging naast hem zitten en hij legde zijn hand op mijn knie en draaide zich naar me toe.
"Je bent mooi zo, zonder make up," zei hij en hij drukte een kusje op mijn voorhoofd en kneep in mijn knie. Ik lachte en sloeg speels tegen zijn zij aan.
Toen Harry de pizza op tafel zette liet hij mijn knie direct los en schepte een groot stuk voor zichzelf op.
"Ladies first geldt hier niet?" vroeg ik met opgetrokken wenkbrauwen.
"Zodra Niall eten heeft gelden er geen regels meer," zei Liam lachend. Niall knikte terwijl hij zijn mond vol had. Ik moest lachen en schepte zelf ook een stuk op. Toen ik een hap nam moest ik toegeven dat Harry heel goed kon koken, het was heerlijk.
Na het eten, toen iedereen aan het uitbuiken was pakte Louis een paar Corona's uit de koelkast.
"Kom, we gaan naar buiten," zei hij terwijl hij iedereen een flesje gaf. We liepen met z'n allen naar buiten, Louis sloeg zijn arm om Eleanor heen en fluisterde wat in haar oor waar ze om moest giechelen. Liam probeerde samen met Niall het vuur aan te steken, iets dat niet heel soepel ging. Harry kwam naast me staan.
"Hij vindt je echt leuk. Geloof me. Vergeet dat niet." Ik keek op, Harry staarde naar het beginnende vuur en nam een slok van zijn biertje. Ik wist niet wat ik moest zeggen dus ik keek hem maar een beetje dom aan. Wat bedoelde hij met, vergeet dat niet?
"Waarom zou ik dat vergeten?" vroeg ik sceptisch. Harry zuchtte en nam nog een slok, toen draaide hij zich naar me om.
"Ik denk dat je hier met hem over moet praten. Ik zeg dit omdat ik wil dat je het direct weet, en er niet later achter komt als jullie allebei helemaal hoteldebotel zijn. Ik wil niet dat hij gekwetst wordt, ooit kom je er toch achter." Hij zuchtte nog een keer. Ik had geen idee waar hij het over had. Ik bleef hem aankijken maar hij draaide zich weer naar het vuur toe. Ik hoorde Nialls lach omdat Louis hem wat grappigs vertelde. Ik zag hoe Harry zich omdraaide en naar hen toeliep. Ik stond in mijn eentje. Allerlei gedachten kwamen in me op. Had Niall wel wat gedaan met Demi? Ik voelde me ineens zo dom dat ik hem zo makkelijk had geloofd.
"He, waar denk je aan?" Ik werd uit mijn gedachten opgeschrikt door Eleanor die naast me kwam staan.
"Harry vertelde me zojuist dat er iets is, met Niall en mij wat ik niet weet, maar hij wil niet zeggen wat," zei ik terwijl ik haar hopeloos aankeek. Ik zag haar gezichtsuitdrukking veranderen. Ze keek nu niet meer bezorgd maar verschrikt, ze wist iets.
"Ik denk dat je daar met Niall over moet praten," zei ze langzaam. Ik keek naar de andere kant van het vuur, waar de jongens aan het praten waren. Louis vertelde een verhaal en gebruikte daar zijn handen uitgebreid bij waardoor hij Liam voor zijn hoofd sloeg, ik hoorde Nialls lach. Op een gegeven moment zocht Niall mijn blik, ik staarde hem nog steeds aan, en toen hij die gevonden had lachte en zwaaide hij vrolijk. Mijn mond forceerde een glimlach en hij wendde zich weer tot de jongens. Ik voelde Eleanor zwijgend naast me staan en ik nam nog een slok bier.
Ik had al drie flesjes op toen Niall naast me kwam staan en een arm om me heen gooide. Hij wilde een kus op mijn wang drukken maar die ontweek ik.
"Hee, wat is er?" vroeg hij bezorgd. Ik draaide me om zodat zijn arm van mijn schouder af viel en keek hem aan.
"Niall, Harry zei dat je me wat moest vertellen." Ik voelde lichte tranen opkomen in mijn ogen. Ik zag zijn ogen groot worden en hij keek geschrokken, toen zag ik zijn ogen Harry zoeken. Ik duwde hem zacht.
"Niet boos worden op Harry, vertel me wat er is." Zijn ogen focusten zich weer op mij, ik zag hem twijfelen en toen deed hij zijn mond open.


Reacties:


tamarastyles
tamarastyles zei op 9 juli 2013 - 8:46:
cliffhanger! gelukkig kan ik meteen doorlezen
ik wil weten wat niall heeft gedaan!
ik ga eens een poging wagen om er achter te komen.
niall mag niet gekwetst worden maar hij heeft wel iets gedaan..
dat is een moeilijke, oke ik geef het op er zal wel iets zijn met demi
daar was ik ook snel uit
.xxx. .tamara.


fallinlove
fallinlove zei op 3 feb 2013 - 20:18:
OMG!!!! Ik ga echt zo snel verder lezen!


NiallLover
NiallLover zei op 3 feb 2013 - 19:20:
OMG ik ga snel verduur lezen !!!


1Diloveniall
1Diloveniall zei op 3 feb 2013 - 17:04:
Wat wat wat wat wat wat wat wat wat wat wat wat wat wat wat wat wat wat?


1Dlover
1Dlover zei op 3 feb 2013 - 16:54:
Omg zo nieuwschierig snel verder
Melding?