Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Truly, Madly, Deeply » Fifteen

Truly, Madly, Deeply

3 feb 2013 - 19:38

1627

5

367



Fifteen

Maandag. School. Ugh.
Ik wilde de wekker door de kamer gooien. Ik had nauwelijks geslapen, de hele nacht spookte Niall door mijn hoofd. Ik had hem gisteren nog even gezien toen ik bij Liam in de auto stapte en we wegreden, hij had voor het raam gestaan. We hadden elkaar aangekeken maar niet gezwaaid. Toen ik thuis kwam bleek mijn vader op een diner te zijn, voor zaken. Ik had hem dus niet gezien en dus ook niets hoeven vertellen, gelukkig.
Ik kleedde me langzaam aan en ontbeet nog langzamer. In slakken tempo liep ik naar school. Onderweg keek ik regelmatig op mijn mobiel, ik had sinds gisteren geen berichtjes meer gekregen. Wel werd ik overspoeld met tweets van onbekenden.
'On my way, another horrible week of school is waitinggggg' plaatste ik, ik kreeg direct weer reacties, die ik niet las.
Op school stond Julia me op te wachten.
"Heb je dit weekend met Niall doorgebracht?" Ze duwde haar mobiel en ik zag de foto van Eleanor en mij, daaronder een foto van Niall en mij. Ik knikte.
"Maar het is helemaal over," fluisterde ik. Julia verstond het wel en ze keek me aan, toen ze zag dat ik er wel echt mee zat gooide ze een arm over mijn schouder.
"Laten we school overslaan vandaag en ijs gaan eten," stelde ze voor. Ik moest toegeven dat ik daar best veel behoefte aan had en ik knikte. Nog voor de bel ging waren we al weer weg en liepen we door de stad. We besloten eerst te winkelen en dan ijs te halen. Julia wist precies hoe ze me vrolijk maakte, en geld uitgeven voelde zo lekker.
Ik kocht een paar blousejes en een nieuwe rok. Rond een uur of twaalf hadden we het wel gezien en besloten frozen yoghurt te eten als lunch.
"Dit hebben we verdiend," zei Julia terwijl ze een hap naar binnen werkte. Ze had het de hele dag niet over Ben gehad, of over One Direction en ik was haar daar heel dankbaar voor. Vanuit mijn ooghoek zag ik een iets jonger meisje haar mobiel optillen en ik zag een flits. Julia keek haar geschrokken aan, ze had een foto van ons gemaakt.
"Holy moly, als deze foto op internet komt zijn we het bokje," zei ze. Ze doelde op het feit dat we eigenlijk op school moeten zitten. We keken het meisje aan, die was gaan blozen omdat haar flits onverwachts afging.
"Snel weg hier," zei ik en we stonden op en liepen snel weg. We hingen nog wat rond in de stad en besloten toen om naar huis te gaan. Ik was moe van de afgelopen nachten waarin ik zo weinig had geslapen en verlangde naar mijn bed. We namen afscheid en ik liep naar huis. Ik was een uur thuis en ik zag dat er niemand was, behalve Scooby. Ik knuffelde hem en opeens hoorde ik iemand hoesten uit de woonkamer. Blijkbaar was er wel iemand. Toen ik langzaam erheen liep om te kijken wie het was, schrok ik me dood.
Niall keek me aan en glimlachte verlegen.
"Henri heeft me erin gelaten," begon hij. Ik zag dat hij een gitaar op zijn schoot had en nog voordat ik wat kon zeggen begon hij te zingen. Hij zong 'Isn't she lovely' van Stevie Wonder. Ik voelde tranen opkomen maar bleef stokstijf staan kijken. Halverwege het nummer ging ik naast hem zitten op de bank terwijl hij verder zong.

'Isn't she pretty
Truly the angel's best
Boy, I'm so happy
We have been heaven blessed
I can't believe what God has done
through us he's given life to one
But isn't she lovely made from love
'

Toen hij uiteindelijk klaar was keek hij me zwijgend aan. Ik schudde mijn hoofd.
"Niall, ik weet niet wat ik moet zeggen...' Hij keek me smekend aan.
"Laten we opnieuw beginnen," zei hij. Ik keek hem aan. Ik wist niet of ik wel verder met hem wilde en hij zag me twijfelen.
"Lily, het spijt me zo hoe het gelopen is. Maar aan de andere kant weet ik echt niet zeker of ik je anders zo mijn nummer had gegeven. Bovendien had ik niet verwacht dat ik al zo snel gevoelens voor je zou krijgen," zei hij. Ik zag dat hij het oprecht meende.
"Het spijt me dat het allemaal zo snel ging, achteraf zie ik dat ik het daardoor ook helemaal heb verpest. Maar ik wil nog steeds dat je bij mijn optredens komt kijken en ik wil je aan mijn zijde als ik naar die awardshow ga. Ik vond het helemaal niet erg dat iedereen zo snel wist dat wij wat hadden omdat ik je aan de wereld wil laten zien, ik ben zo trots als ik naast jou loop. Ik voel me dan de gelukkigste jongen op de wereld," zei hij. Ik keek hem aan, ik wist echt niet wat ik uit moest brengen. Hij zei verder niks en ik zocht naar de juiste woorden. Toen stak ik mijn hand uit, hij keek er vragend naar.
"Ik ben Lily Willems," zei ik. Ik zag een lach op zijn gezicht komen.
"Maar denk maar niet dat je ooit weer zoiets kunt flikken bij mij," zei ik er snel achteraan. Niall zette zijn gitaar op de grond en sprong op. Hij trok mij van de bank af en tilde me op en draaide rondjes.
"Niaaaaalll!!!!" riep ik terwijl ik de kamer zag draaien, maar hij liet me niet los. Ik hoorde hem lachen en langzaam begon ik ook te lachen.
"Jij spoort niet!" zei ik toen hij me uiteindelijk weer neerzette, ik was behoorlijk duizelig en hij ook zag ik.
"Kom, we gaan wat drinken om het te vieren!" riep hij en hij sprong op.
"Iedereen mag zien dat je van mij bent," zei hij grijnzend. Ik twijfelde even maar liep toen naar mijn kamer om me om te kleden, hij wilde achter me aan lopen maar ik deed de deur snel dicht.
"Nee, je mag me niet halfnaakt zien," zei ik.
"Aaah Lils, ik heb je zaterdagavond ook in bed gelegd en half uitgekleed!" riep hij aan de andere kant van de deur. Ik giechelde maar ik wilde niet dat hij me zou zien. Ik trok een zwarte skinny jeans aan, zwarte ballerina's, een nieuwe blouse die ik had gekocht en pakte mijn jas en tas.
Niall floot toen ik naar buiten kwam en ik keek hem chagrijnig aan.
"Je ziet er echt mooi uit hoor!" zei hij gemeend en ik moest lachen. We gingen met de lift naar binnen. Henri moest breed grijnzen toen hij ons zag.
We liepen naar buiten en Niall gooide zijn arm om mijn schouder en fluisterde in mijn oor hoe blij die was dat we het opnieuw gingen proberen, ik merkte dat ik straalde. Ik begreep echter niet van mezelf dat ik hem had vergeven, ik had allemaal redenen waarom ik boos op hem zou moeten blijven maar ik kon het niet. Ik had gevoelens voor die jongen gekregen, verdikkie.
Al snel herkende mensen ons en kregen we veel starende blikken, Niall trok zich er vrij weinig van aan en sleurde mij mee door de drukte op straat. Af en toe kwam er een meisje die een foto met hem wou en ik stelde aardig voor een foto te maken. Soms kwam er iemand die stiekem een foto van ons maakte. Toen we bij het stoplicht stonden te wachten drukte Niall een kus op mijn voorhoofd, hier werd ook een foto van gemaakt die ik de volgende dag nog vaak te zien zou krijgen op school.
We dronken koffie en gingen winkelen, gelukkig had ik dat 's ochtends al gedaan dus had ik niet de behoefte nog veel dingen te kopen. Ik kwam nog een mooie sjaal en trui tegen, die Niall per se wilde kopen voor me om het goed te maken en hij kocht ook een trui.
Ik kreeg een smsje toen Niall nog een broek aan het passen was.
'Whoee ik zie dat het goed gaat? Liefs, El' stond erin. Ik vroeg me af hoe ze aan mijn nummer kwam maar ik smste haar terug dat we het goed gemaakt hadden en dat we nu ons best zouden doen. Ook bedankte ik haar nog voor zaterdagavond.
Niall kwam uit de paskamer en gooide de broek op een stapel kleding dat terug moest.
"Ik had er echt een dikke kont in," zei hij heel serieus, ik moest lachen.
Met onze nieuwe aankopen liepen we terug.
"Ik moet vanavond optreden bij een talkshow, en dan ga ik naar mijn eigen huis, het is eindelijk opgeknapt," vertelde Niall. Hij had mij al verteld over zijn huis dat hij laatst had gekocht, ik had gegoogled dat het 2.2 miljoen kostte (!!!), en dat er een nieuwe keuken in kwam.
"Ga je mee? Je kan best blijven slapen," zei hij. Ik keek hem aan en knikte, alleen vertelde ik dat ik niet bleef slapen, ik gebruikte school als excuus. Eigenlijk wilde ik gewoon nog niet blijven slapen omdat ik bang was dat ik dan nog meer waarde aan hem ging hechten en dan kon het alleen nog maar meer fout gaan, ik had hem wel vergeven maar ik was het nog niet vergeten.
We haalden nog wat te drinken en Niall besloot een foto van mij te maken terwijl ik tegen mijn thee blies om het sneller af te laten koelen, ik had het niet door, tot ik die foto op twitter zag.
'Great day out with Lils ' had hij erbij gezet. Ik glimlachte en maakte een foto terwijl hij een hap van zijn appelgebak nam en plaatste die op twitter.
'Niall being hungry, as always...' zette ik erbij. Hij zag het en moest lachen.
"Gemeen," zei hij. Ik had mijn vader ook gesmst dat ik niet thuis at maar met Niall mee ging naar zijn optreden. We pakten een taxi en reden naar de studio waar hij straks een nummer moest zingen.


Reacties:


tamarastyles
tamarastyles zei op 9 juli 2013 - 9:02:
wel zielig voor julia, eerst lootst ze haar vriendin overal doorheen
en dan ziet ze op internet diezelfde dag nog dat het weer aan is.
en twitter is ZOOO handig!

nu nog even kritiek..
WAAROM ZINGT NIALL HARRY'S NUMMER?!
nee grapje, vind ik niet erg. de tekst past er goed bij!


1Diloveniall
1Diloveniall zei op 3 feb 2013 - 21:17:
OMG, I love you!
You are the best!

Je hebt Nily weer terug gebracht. Of Liall

Nog een stukje zal er niet in zitten zeker? ;P


fallinlove
fallinlove zei op 3 feb 2013 - 20:33:
AmaZAYN!!!! Ze hebben het weer goed gemaakt!!!
Snel verder!


NiallLover
NiallLover zei op 3 feb 2013 - 19:56:
Awesome het is weer goed
Niall is a good boy
Ga snel verder


1Dlover
1Dlover zei op 3 feb 2013 - 19:52:
super!
snel verder hoor!
melding?