Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Truly, Madly, Deeply » Sixteen

Truly, Madly, Deeply

3 feb 2013 - 23:12

1176

5

371



Sixteen

Niall en ik liepen via de VIP-ingang naar binnen. Ik zag Harry en Louis al staan. Ik liep op ze af. Ik wist niet zo goed hoe ik me moest gedragen dus ik besloot maar mijn excuses aan te bieden voor het feit dat ik voor zoveel overlast had gezorgd. Ze zeiden dat ik me niet druk moest maken en dat ze het al bijna weer vergeten waren, gelukkig. Tien minuten laten kwamen Zayn en Liam, met Danielle aan zijn zijde ook binnen. Ik begroette ze, en toen de jongens naar de kleedkamer gingen om opgemaakt te worden werden Danielle en ik begeleid naar een kleine kantine. We pakten wat drinken en mochten van achter de schermen toekijken hoe het ging met de jongens. Het was een of andere talkshow die ik niet kende, want ik keek nooit naar dat soort programma's.
"Weet je, Niall en jij zijn echt leuk samen. Hij straalt helemaal als je bij hem bent," zei Danielle opeens en ze lachte, ik keek haar aan en begon zelf ook te grijnzen.
"Dank je wel," zei ik en ze knikte. Ze vertelde dat Liam altijd best beschermend over Niall was maar hij had mij blijkbaar helemaal goedgekeurd. Ik vond het erg leuk om te horen, vanzelfsprekend. De jongens kwamen na twintig minuten weer tevoorschijn.
"Hi gorgeous," zei Niall en hij drukte een kus op mijn wang. Ze gingen eerst nog een keer repeteren voor de opnames begonnen. Niall vertelde dat ze 'Kiss you' gingen zingen. We keken vanachter mee, als ik naar Danielle keek zag ik haar ligt mee bewegen met de muziek, vooral als Liam zong begon ze te stralen. Toen de jongens klaar waren besloot ik nog een Fristi te pakken, Danielle moest lachen om het feit dat ik nog steeds dat drankje dronk.
De jongens kregen even commentaar op hun optreden en kwamen toen weer naar achter.
"Hmm, lekker," zei Harry en hij pakte mijn Fristi af, ik zuchtte en pakte een nieuwe. Over vijf minuten begon de show en over een halfuur was het de beurt aan de jongens om te zingen. Danielle en ik mochten in het publiek gaan zitten maar we besloten om achter te blijven, zodat we na het optreden direct met onze vriendjes mee konden.
Na het optreden besloten Liam, Danielle, Niall en ik direct weg te gaan, de rest bleef nog tot na de show. We liepen naar buiten, waar zich aardig wat fans hadden verzameld. Ze begonnen allemaal waanzinnig hard te gillen toen Niall en Liam buiten kwamen. Danielle en ik bleven op een afstandje kijken hoe ze de fans begroetten, een paar foto's maakten en handtekeningen uitdeelden. Ook hoorde ik af en toe de naam van Danielle of mij en ook van ons werden er foto's gemaakt. Ik wist niet zo goed hoe ik moest reageren dus ik zwaaide maar dom wat zoals Danielle deed. Na twintig minuten besloten de jongens dat het goed was zo en we gingen weg. Ik gaf Liam en Danielle een knuffel en we stapten in andere auto's.
"Dat was leuk," zei Niall. Ik wist dat Niall van elk optreden genoot en elke fan leuk vond, hij geloofde soms nog steeds niet dat dit hem allemaal overkwam.
"Ja, je deed het echt goed," zei ik en ik drukte een kus op zijn wang. Hij sloeg een arm om me heen en gaf me een kus op mijn mond.
"Jij was er weer he, geluksbrenger," zei hij met een dikke knipoog, ik moest lachen. We werden afgezet bij Nialls huis. Het was meer een appartement, we gingen naar binnen, de lobby was nog beter beveiligd dan die van mij, begrijpelijk. We stapten in de lift en gingen helemaal naar boven, het penthouse. Toen de deuren opengingen viel mijn mond open van verbazing.
Het was zo groot, zo mooi. Niall moest lachen om mijn gezicht en pakte mijn hand vast.
"Ik geef je een rondleiding," zei hij en hij sleurde me mee. Hij liet me alle kamers zien, twee woonkamers, drie slaapkamers, twee badkamers, een bioscoop en de keuken. De ene woonkamer stond vol met computerspelletjes en een biljarttafel, een slaapkamer was een logeerkamer en eentje was omgetoverd tot zijn muziekparadijs met allemaal instrumenten.
"And this..... is where the magic happens," zei Niall grijnzend terwijl hij mijn zijn slaapkamer liet zien. Ik was echt ondersteboven van het huis. We besloten om in de nieuwe keuken wat te drinken en wat te eten, we hadden namelijk nog geen avondeten gehad. We bestelde pizza en hij pakte twee biertjes. Niall vertelde dat het huis eerst van een kennis van hem was geweest en dat hij het had overgekocht toen die kennis besloot te trouwen. Midden in ons gesprek werden we opgeschrikt door de pizzakoerier.
We aten onze pizza's en toen we die op hadden zag ik dat het al elf uur was.
"Niall, kun je beneden vragen of ze een taxi kunnen regelen? Ik ga naar huis," zei ik, een gaap onderdrukkend. Die levensstijl van Niall zorgde er nu al voor dat ik te weinig slaap kreeg. Hij knikte en ging toen met me mee naar beneden.
"Ik heb de tickets naar LA geboekt," zei Niall in de lift, ik keek hem vragend aan.
"LA?" herhaalde ik, nu keek hij mij aan alsof ik dom was.
"Ja, daar is die awardshow!" zei hij.
"Dat het je er niet bij verteld!"
"Sorry, vergeten. Maar je gaat wel mee toch? Ik heb alles al geregeld en jij bent mijn geluksbrenger."
"Ik zal het eerst met mijn vader moeten overleggen."
"Die vindt dat vast wel goed, ik ben er toch bij." Niall kuste mijn voorhoofd en ik zuchtte, toen gingen de liftdeuren open.
Ik stapte in de taxi en hij gaf me nog snel een kus en deed de deur dicht. We zwaaiden en toen liep hij weer naar binnen terwijl ik wegreed.

Thuis begroette ik mijn vader, vertelde hem wat ik vandaag zo ongeveer gedaan had. Hij keek me aan alsof ik gek was, hij moest duidelijk wennen aan de andere dingen die ik ineens ging doen. Toen ik over LA begon deed hij in het begin nogal moeilijk, maar ik zei dat het erbij hoorde en uiteindelijk gaf hij toestemming. Ik had zelf ook nog niet door hoe apart mijn leven ineens was geworden, wel geniete ik er iedere seconde van.
"Verwaarloos je school niet?" vroeg mijn vader nog even en ik schudde mijn hoofd.
In bed keek ik op mijn mobiel. Twitter ontplofte bijna, net als mijn sms-inbox. Ik smste alleen Julia en de rest besloot ik morgen te lezen. Ik keek op tumblr en zag allemaal foto's van Niall en mij. De foto's die we zelf op twitter hadden gezet, foto's dat we hand in hand liepen of dat hij zijn arm om mijn schouder had geslagen, de foto dat ik een kus kreeg bij het stoplicht en foto's van Danielle en ik die aan het wachten waren en Niall en ik die in de auto stapte van vanavond. Ik zuchtte, het was een drukke, hectische dag, maar wel een van de beste uit mijn leven tot nu toe, en het was nog maar net begonnen tussen Niall en mij.


Reacties:


tamarastyles
tamarastyles zei op 9 juli 2013 - 9:11:
ik heb het gevoel dat er nog een keer iets gebeurt in LA


ZoeyRedbird
ZoeyRedbird zei op 6 feb 2013 - 19:33:
o god
dat foto achtig ietsje van Niall
o god o god o god
wil je me doodhebben soms??? dat foto achtig ietsje is UBER SEXY!!!
zo, en nu ga ik lezen


1Diloveniall
1Diloveniall zei op 4 feb 2013 - 19:02:
Zo schattig, en dan gewoon echte liefde. Niet dat ze de hele dag aan elkaar geplakt zitten.
Jij bent echt mijn liefdesheld


NiallLover
NiallLover zei op 4 feb 2013 - 18:50:
Verduuuurrrr !!!


fallinlove
fallinlove zei op 4 feb 2013 - 14:22:
WHHAAAA!!! Dit is geweldig!!!!!