Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Specially in love » Chapter 5 - Sleepless nights

Specially in love

5 feb 2013 - 19:44

539

3

325



Chapter 5 - Sleepless nights

Er waren vier dagen voorbij gegaan nadat Liam mij had gekust. Elke avond daarna herbeleefde ik dat moment weer toen hij mij kuste. Het waren geen dromen, ik was klaar wakker.
En elke keer voelde ik nog diep in mijn gedachten zijn lippen op de mijne. Mijn vingers gingen dan over mijn lippen, ze sidderden toen ik ze aanraakten. Liam had onbewust een deel van mijn leven uitgemaakt. Maar ik was verstandig en liet het achter mij. Ik moest mij op andere dingen concentreren zoals mijn studie. Dat was veel belangrijker dan een of andere jongen zoals mij was aangeleerd.
Maar op dit moment wist ik het even niet meer en had het dus aan de kant geschoven.
Langzaam keek ik opzij op mijn wekker die op mijn nachtkastje stond. Het was 5 voor half 6. Over een uur en vijf minuten zou mijn wekker voor school gaan en ik had nog niet al mijn huiswerk af. Helaas voor mij was het wiskunde dat ik nog moest maken.
Ik doe de lamp aan die op mijn nachtkastje naast mijn wekker staat. Het zachte schijnsel van de lamp schijnt door de kamer.
Als ik mijn boek opensla zucht ik diep. Ik pak mijn potlood en begin aan de eerste opdracht.
'Als een trein 500 meter lang is en bestaat uit 10 coupé's. Uit hoeveel kubeke meter bestaat deze trein dan?'mompel ik zachtjes.
Ik laat mijn hersenen al te vroeg denken waardoor huiswerk maken niet lukt. Als ik uit mijn bed stap en mijn wiskunde boeken weer in mijn tas stop loop ik naar beneden waar ik veel vroeger dan normaal aan het ontbijt begin.
Nadat ik een kom muesli met yoghurt had gemaakt deed ik de tv aan en ging op de bank zitten. Er was echt haast niks op tv zo vroeg in de morgen. Toen ik de tv op mtv zette was er een concert van One Direction aan de gang. Snel zapte ik verder en ging maar gewoon een of andere oude film kijken.
Toen ik mijn muesli ophad zapte ik nog wat en kwam bij een talkshow terecht.
'Dit is de laatste dag dat One Direction nog hier in Londen is voordat ze op tour gaan over heel de wereld. Zeg eens jongens, hoe lang duurt die tour?'vroeg de vrouw.
'Een half jaar lang.'antwoorde Louis.
De camera had zich op One Direction gericht en ik zag dat Liam er verslagen bij zat.
Zuchtend deed ik de tv uit, kleedde mezelf aan en poetste mijn tanden. Op de klok zag ik dat het al tijd was om naar school te gaan. Ik deed een klein tasje met mijn mobiel, portomonee en sleutels in mijn tas. Voor het geval dat er wat uitviel en we naar de stad zouden gaan.
En toen ging ik naar school. De eerste vier uur lang zouden we voor de lessen geen boeken nodig hebben.
Eenmaal op school deed ik mijn tas met boeken in mijn locker maar hield mijn tasje en jas bij mij voordat we met de klas buiten een of andere opdracht zouden moeten maken.
De eerste twee uur kwam ik met gemak door omdat we aan het werk werden gezet met een opdracht die de eerste twee uren van de les in beslag namen.


Reacties:


Significant
Significant zei op 6 feb 2013 - 22:18:
Oke! Ik ga verder lezen! Excitedd! xox


1Dlover
1Dlover zei op 4 feb 2013 - 21:44:
super!


dreamangel zei op 4 feb 2013 - 21:37:
snel verder