Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Specially in love » Chapter 6 - Daydream

Specially in love

6 feb 2013 - 17:06

545

5

306



Chapter 6 - Daydream

Tijdens het derde lesuur betrapte ik mezelf erop dat ik hartjes met Liam's naam erin zat te tekenen. Hoofdschuddend legde ik het blaadje onder een ander blad en begon naar het bord te kijken.
Van de uitleg kreeg ik niet veel mee. Mijn gedachten dwaalden telkens af totdat ik mezelf weer concentreerde.
Voor de zoveelste keer dwaalde ik met mijn gedachten af.

Ik lag op mijn rug in het gras maar met mijn hoofd op zijn schoot. We waren gelukkig met elkaar. Glimlachend keek ik hem aan voordat hij mij een kus op mijn voorhoofd gaf.

'Amoryn! Fijn dat je ook oplet!'mijn lerares haalde mij uit mijn dagdroom en ging weer verder met de les. Verveeld keek ik naar buiten en dacht aan het nieuws van vanmorgen en aan mijn dagdroom van net.

Ik was alleen, werd alleen oud met niemand die van mij hield. Ik zag op het nieuws hoe gelukkig de jongens van One Direction werden. Ik zag hoe Mace gelukkig was met haar man. Ze waren getrouwd en hadden twee kinderen. Een jongen en een meisje. Maar ik was alleen, helemaal alleen.

Ik schudde mijn hoofd. Zo kon het toch niet worden? Ik dacht er nog even over na maar die dagdroom was mijn doorslag. Ik moest er echt een punt achter zetten.
Snel wierp ik een blik op de klok. Het was tien voor elf, het vliegtuig van One Direction vertrok om twaalf uur. Het zou fijn zijn om de jongens nog even voor hun hulp te bedanken maar dan moest ik Liam weer onder ogen komen. Ik richtte mijn aandacht weer op de les maar het lukte niet. Ik merkte hoe mijn lichaam en hersenen verlangden naar iets wat maar een persoon mij kon geven.
Zo snel mogelijk ren ik naar de deur waar ik een verbaasde klas en een boze lerares achter laat. Terwijl ik aan het rennen ben door de gangen trek ik mijn jas aan. Mijn tas doe ik om en ren naar de straat.
Daar hou ik een taxi aan en zeg tegen de chauffeur dat ik naar het vliegveld moet. Als de taxi wegrijd kijk ik nerveus naar buiten totdat mijn mobiel afgaat. Als ik op het scherm kijk zie ik dat ik een smsje van Mace heb.

'Je school belde mij net boos op. Wat ben je aan het doen? Waar ga je heen?'stond er op het scherm.

'Weet niet wat ik aan het doen ben maar ik ga naar het vliegveld.'
antwoorde ik.

Er schoot een tinteling door mijn buik heen toen ik aan het vliegveld dacht waar Li..., nee, One Direction het vliegtuig zou pakken. Ik kon mezelf nog net op tijd verbeteren voordat ik helemaal de controle over mezelf verloor.
Toen de taxi eindelijk na een uur voor het vliegveld stopte en ik hem haastig betaalde wierp ik een blik op de klok die er buiten hing.
Het was tien voor twaalf! Zag ik tot mijn schrik. Ik had dus minder dan tien minuten om hun te vinden. Mijn hartslag begon te stijgen van de angst maar daalde weer toen ik mezelf tot orde riep. Ik hoopte dat dit keer het geluk aan mijn kant was.
Ik haalde diep adem en drong toen de menigte in. Op zoek van de jongens van One Direction.


Reacties:


Significant
Significant zei op 6 feb 2013 - 22:22:
Omgggggggg! Mwieh! :3


1Diloveniall
1Diloveniall zei op 5 feb 2013 - 22:50:
Daar stonden ze, met hun ruggen naar mij toe. 'Yo Liam, je vergeet wat' en terwijl ik dat zeg tuit ik mijn lippen. Liam komt in slowmotion op mij afgerend met zijn armen gespreid. Ik doe precies hetzelfde vanuit mijn positie.
Wanneer we bijna bij elkaar zijn spring ik op en vlieg ik zo in zijn sterke armen.
'Kusje?'

Grapje, daar had ik gewoon even zin in.
Kom maar op!


candyXbar
candyXbar zei op 5 feb 2013 - 22:17:
Snel verder schat o.o ik zou haar dwingen mee te gaan, hihi


dreamangel zei op 5 feb 2013 - 21:04:
snel vedder


1Dlover
1Dlover zei op 5 feb 2013 - 20:18:
omg snel verder!