Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Truly, Madly, Deeply » Nineteen

Truly, Madly, Deeply

5 feb 2013 - 20:03

1554

3

368



Nineteen

Ik zag Niall bij de meisjes weg lopen, hij kwam naar mij toe gewankeld.
"Hallo allermooiste meisje," zei hij met dubbele tong en zijn Ierse accent werd hierdoor verdubbeld waardoor ik hem nauwelijks nog kon verstaan. Hij sloeg zijn armen om mijn middel en legde zijn hoofd op mijn schouder terwijl hij me kusjes in me nek en op mijn wang gaf.
"Niall, je stinkt." Ik schudde hem van me af want die alcohol lucht was niet te verdragen. Ik stond op en liep naar het balkon, Niall begreep het niet zo snel en liet zich op mijn kruk vallen. Eleanor keek me na en ik lachte naar haar. Ik deed de balkondeur achter me dicht en zocht naar mijn sigaretten.
"Hee," zei opeens iemand. Ik schrok me dood, ik dacht dat ik alleen was. Toen ik opzij keek zag ik Harry staan.
"Ook behoefte aan frisse lucht?" vroeg hij. Ik knikte en stak mijn sigaret aan die ik ondertussen uit mijn tas had gevist.
"Het gaat goed tussen jou en Niall, of niet?" vroeg hij terwijl hij naast me kwam staan.
"Ja, alleen nu is hij helemaal bezopen," zei ik en nam een trekje. Ik keek Harry aan die voor zich uit staarde. Toen hij zijn hoofd draaide en scheef lachte zag ik de deukjes in zijn wangen ontstaan, ik vond hem zo schattig dat ik door zijn krullen wilde aaien. Toen ik naar zijn ogen keek zag ik dat die op half zeven stonden.
"Jij bent ook dronken he?" vroeg ik zuchtend, Harry haalde zijn schouders op.
"Ben nog moe, en een paar biertjes komen dan hard aan," verklaarde hij. Ik wist dat hij gelijk had en haalde mijn schouders op. Ik nam een slokje van mijn biertje en keek weer voor me uit, ik kon heel Londen zien. We stonden even zwijgend naast elkaar, uit mijn ooghoeken zag ik dat Harry me nog steeds aanstaarde.
"Wat?" vroeg ik lichtelijk geïrriteerd. Hij lachte en haalde zijn schouders op.
"Mag ik niet kijken? Je ziet er goed uit vanavond," zei hij met een ondeugende lach. Ik voelde me een beetje opgelaten en keek naar mijn sigaret, die was nog maar op de helft dus ik moest nog even. Weer keek ik Harry aan, hij staarde me nog steeds aan. Ik wist niet wat ik moest zeggen en ik zag hem een stapje dichterbij komen. Ik wist even niet wat ik moest doen, wilde hij me nou zoenen? Ik raakte lichtelijk in paniek, toen Harry heel dichtbij was met zijn mond stopte hij.
"Pas maar op," fluisterde hij en hij lachte terwijl hij zijn voorhoofd tegen die van mij aanlegde. Ik voelde me even verlamd. Ik zuchtte, en terwijl ik nadacht hoe ik hem zo subtiel mogelijk kon afwijzen hoorde ik de deur opengaan. Ik sprong geschrokken achteruit net als Harry, we keken opzij en we zagen Louis staan. Hij keek van Harry naar mij en van mij naar Harry met zijn mond open.
"I'm sorry, am I interrupting something?" vroeg hij toen doodserieus. Ik keek naar Harry en naar Louis, die boze blikken uitwisselden.
"Kom mee," zei Louis en hij wenkte Harry, hij keek mij nog even afkeurend aan en trok toen Harry mee naar binnen. Ik stond alleen op het balkon, geen idee wat me net was overkomen.
"Hier ben je!" Niall kwam vrolijk aangewankeld met een biertje in zijn hand.
"Mag ik een sigaret?" vroeg hij toen met puppy-ogen. Ik keek hem aan en schudde mijn hoofd.
"Daar heb je morgen spijt van," zei ik en trapte mijn sigaret uit terwijl ik langs hem heen probeerde te lopen.
"Waarom zien Harry en Louis er zo agressief uit?" vroeg hij toen. Ik voelde mijn maag samenknijpen en liep langs Niall heen op zoek naar Harry en Louis. In een hoekje stonden ze hevig te discussiëren.
"Ik heb niks gedaan!" Hoorde ik Harry schreeuwen.
"Ja, omdat ik tussenbeide kwam!" Louis leek ineens nuchter. Ik keek Eleanor aan en ze zat Louis in zich op te nemen. Ik besloot naar Louis en Harry toe te lopen.
"Luister Louis, er is niks gebeurd, Harry maakte gewoon een grapje. Ik kan het super goed met hem vinden," zei ik terwijl de jongens mij aankeken.
"Luister, Lily," zei Louis terwijl hij met mij wegliep van Harry.
"Niall is echt gek op jou, en dit is niet de eerste keer dat Harry een meisje zou zoenen die van een vriend van hem is. Alleen de vorige keer was het niet zo serieus zoals tussen jou en Niall. Pas alsjeblieft op, ik weet dat je het niet zou doen maar met een beetje alcohol in het spel," zei Louis doodserieus en hij trok zijn wenkbrauwen op. Ik knikte. Louis sloeg een arm om me heen en gaf me een knuffel. Ik knuffelde hem terug en ik zag over Louis' schouder Niall kijken.
"Godver," zei hij en hij liep op ons af.
"Afblijven! Ze is van mij!" riep Niall terwijl die ons uit elkaar trok.
"Nialler, doe rustig," suste Louis maar Niall keek ons boos aan. Ik kon er niks aan doen en schoot in de lach.
"Zullen we naar huis gaan?" vroeg ik Niall die er duidelijk niks van snapte. Ik bedankte Louis, zei doei tegen Eleanor en trok Niall met me mee. Louis en Harry waren alweer aan het ouwehoeren met elkaar en Eleanor zat ertussen in, de arme meid.
"Ik wil nog niet," zei Niall toen we bij de deur stonden. Ik zuchtte.
"Oké, dan ga ik nu naar mijn eigen huis," zei ik. Blijkbaar hoorde Niall het niet, of het interesseerde hem niet want hij liep alweer terug.
"Godver, Niall, zoek het uit," zei ik en ik draaide me om en liep Harry's huis uit. Ik besloot een taxi te nemen naar mijn eigen huis, ik had geen zin om voor een dronken Niall te zorgen. Net toen ik een taxi wilde aanhouden kreeg ik een sms.
'We hebben je hulp nodig met Niall.' Het was van Eleanor, ik zuchtte, ik was nog geen vijf minuten weg. Ik besloot weer naar boven te lopen. Toen ik weer binnenkwam zag ik Eleanor niet meer zitten. Ik liep met mijn jas aan door het huis. Ik hoorde geluid uit de badkamer komen en liep naar binnen. Ik zag Louis, Harry en Eleanor om Niall heen staan die boven de wc hing.
"Oh nee hè," zuchtte ik en ik liep naar hem toe terwijl ik mijn hand op zijn rug legde.
"Kom schat, gooi het eruit en dan gaan we zo naar huis," zei ik en drukte een kusje op zijn achterhoofd. Ik zag Harry met zijn armen over elkaar vanuit een hoek staan kijken. Na vijf minuten kwam er niet veel meer uit Niall en ik pakte zijn arm en trok hem overeind.
"Kom," zei ik terwijl ik hem ondersteunde. Eleanor pakte zijn jas en Louis gaf Niall een tik op de kont. Ik liep met hem hangend op mij naar buiten. Ik merkte dat er een paar foto's werden gemaakt voor we de taxi instapten.
In de taxi ging Niall tegen me aanliggen, hij probeerde me te zoenen maar ik drukte zijn hoofd weg.
"Ben je boos?" vroeg hij toen, ik moest lachen toen ik naar de puppy-ogen keek die hij opzette.
"Nee, je hebt zojuist Harry's badkamer onder gekotst, ik hoef jouw barfsel niet te proeven." Hij keek me even verbaasd aan maar ging toen weer rechtop zitten en knikte.
"Heb ik al gezegd hoe mooi je bent?" vroeg hij, ik knikte en drukte een kusje op zijn wang. Ik kon ook niet boos zijn op hem, hij was zo'n schatje.
"Ik ga volgend weekend naar mijn ouders, ga mee, ik wil dat je ze ontmoet. En het weekend daarna gaan we naar LA," zei hij. Ik keek hem aan, meende hij dit? Ik had geen tijd om het te vragen want hij viel in slaap op mijn schouder. Wilde hij dat ik zijn ouders ging ontmoeten? Durfde ik dat wel? Ik had nog nooit de ouders van een vriendje ontmoet. Ik zonk weg in gedachten en voor ik het wist waren we bij Nialls huis. Ik stapte uit en Niall ging slaapdronken achter me aan. Ik hield hem te staan in de lift en toen we binnenkwamen liep hij direct naar de slaapkamer. Hij liet zichzelf op bed vallen en gebaarde dat ik ernaast moest komen. Ik besloot tegen hem aan te kruipen en drukte snel een kauwgumpje in zijn mond.
"Je poetst je tanden waarschijnlijk niet maar dit compenseert het een klein beetje," zei ik lachend. Hij moest giechelen en ik haalde mijn handen door zijn haar. Hij legde zijn hand op mijn heup en drukte een kus op mijn mond. Ik sloeg mijn been om hem heen en zorgde ervoor dat hij op me kwam liggen. Ik voelde iets prikken tegen mijn dij aan terwijl hij me zoende, het ging steeds heftiger en ik voelde hoe zijn handen mijn lichaam verkenden.
"Niall, je weet wat ik vanochtend heb gezegd," zei ik terwijl ik mijn hoofd terugtrok. Hij knikte met zijn ogen dicht en begon me toen weer te zoenen. Zijn kus werd steeds opdringeriger, net zoals zijn handen.
"Niall, stop," zei ik maar hij begon me kusjes te geven in mijn nek. Ik voelde hoe hij aan een stukje huid zoog, het gaf een heerlijk gevoel en ik liet een kreuntje ontsnappen maar toen probeerde ik hem weer wegduwen maar hij luisterde niet. Ik probeerde hem met mijn benen weg te duwen maar dat lukte niet.


Reacties:


tamarastyles
tamarastyles zei op 11 juli 2013 - 11:25:
hihi ik dacht dat alle alcohol er uit was


NiallLover
NiallLover zei op 5 feb 2013 - 23:15:
Wow !? Ga verder please ! I need more!!!


fallinlove
fallinlove zei op 5 feb 2013 - 20:11:
Wow!!! Snel verder!!!!!!! Dit is zo spannend!