Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » ~Worthless, Used, Forgotten -Gepauseerd wegens WB. » ~00

~Worthless, Used, Forgotten -Gepauseerd wegens WB.

21 feb 2013 - 19:25

325

2

261



~00

~00

One breath, one step, one life, one heart


Zachtjes valt de regen op mijn al koude huid. Het water stroomde zachtjes in de bloederige wonden, het voelde goed. Dit was de straf die ik verdiende, had ik maar niet moeten wegglopen. Niet dat het daar zoveel beter was... Misschien was het thuis zelfs wel erger, daar werd ik elke dag geslagen. Nu waren gewoon een groepje hangjongeren die een 'pleziertje' van mij konden krijgen. Ook vonden ze het een goed idee om er ook een paar messteken bij te doen. Zachtjes sloot ik mijn ogen, ik had er geen zin meer in. Hoe groot was de kans dat mijn leven nog rooskleurig kon werd?

''Zayn!'' hoorde ik een diepe stem ergens vaag in de verte roepen. ''Er ligt hier iemand.''Hoorde ik dezelfde stem nogmaals zeggen. Een stilte ''Bloed...'' Kreeg een andere stem met moeite over zijn lippen. Hadden ze het over mij? Ze wilde me toch niet helpen!? Nee... Alsjeblieft niet! ''Niall, bel een ambulance!'' schreeuwde de tweede stem dwingend. ''Ik kijk of ze nog een hartslag heeft!'' voegde de stem er zachtjes achteraan. ''O-okay.'' Antwoordde de andere stem terug, deze keer klonk het accent erg dik. Voetstappen kwamen dichterbij. Een hand greep mijn pols, gevolgd door mijn nek. '' NIALL OPSCHIETEN!'' schreeuwde de stem plotseling naast me. Meer scheldwoorden vulde de al wanhopige sfeer. ''Ja, ze kunnen elk moment komen!'' riep de stem met het, Ierse?, accent terug.

Het duurde niet lang voordat een sirene steeds dichter in onze buurt kwam. Twee armen tilde me voorzichtig op, alhoewel dat de steken bij mijn wonden niet tegenhielt. ''auwwh.'' Kreunde ik zachtjes als reactie. ''Sht, alles komt goed.'' Vertelde een stem me geruststellend. Ik wist wel beter. Het was onmogelijk om al mijn problemen goed te laten komen. Ik was maar één stap verwijderd van de dood, maar natuurlijk moesten ze het weer verpesten. Mijn ongeluk, of geluk, was ondragelijk.


A/N~ Dit speelt zich af in Engeland.


Reacties:


fallinlove
fallinlove zei op 9 feb 2013 - 20:16:
WOW, Ik ga door lezen en dit verhaal echt zoooo volgen


1Dlover
1Dlover zei op 9 feb 2013 - 14:36:
Oh my god, ik heb kippenvel zoooo goed!