Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Justin Bieber » if i was your boyfriend » wedstrijd

if i was your boyfriend

10 feb 2013 - 0:17

802

0

308



wedstrijd

Het is zaterdag ochtend als Patty wakker wordt. Ze doet voorzichtig haar ogen open en pakt haar mobiel onder haar kussen vandaan. half 11!? Patty had al lang klaar moeten zijn... ze zou vandaag met haar vriendin Janna naar de stad te winkelen. Patty kijkt snel op whatsapp en janna is online dus ze is nog thuis.
Patty typt zo snel ze kan dat Janna hier om half 1 moet komen omdat ze zich verslapen heeft. Al snel krijgt ze een berichtje terug ' is goed, ik moet ook nog van alles doen' mooi zo denkt Patty. Normaal als Patty wakker wordt op zaterdag kijkt ze eerst op haar pc om te kijken of er al wat nieuws is over Justin Bieber.
Maar daar heeft ze nu heel even geen tijd voor. Voor de zekerheid doet ze de computer wel vast aan. Als de computer is opgestart loopt Patty richting de badkamer en trekt haar pyjama uit. Ze doet de douche aan en borstelt nog snel haar haren. Patty stapt onder de douche en is zich haastig aan het wassen. Als ze klaar is met douchen en zich helemaal heeft afgedroogt, trekt ze een la open en haalt ze er ondergoed uit. Als ze dat ook aan heeft loopt ze de badkamer uit en loopt haar inloopkast in. Wat kan ze even aan doen.... Hmmm. Ze loopt in haar kast te neuzen als ze op eens een shirtje van haar zus in de kast ziet liggen. Haar zus is vandaag toch niet thuis. Ze trekt het shirtje aan en trekt er een lichte skinny jeans bij aan. Ze loopt terug naar haar kamer en typt in google ' justinnews' in. Snel loopt ze terug de inloopkast in om sokken te pakken. Waauw alleen nog maar knalgele sokken met paarse stippen... FIJN.. Patty is haar kamer weer in gelopen en zit op haar bed. Ze pakt haar mobiel van haar bed en kijkt weer op whapp. Geen bericht van Janna. Patty loopt naar beneden en grijpt snel twee krekkers uit de kast. Ze pakt uit de koelkast de boter en de bterhamworst en gooit het op haar krekker. Ze heeft al een hap van een krekker genomen, als ze nog een hap wil nemen, hoort ze haar mobiel. Patty haalt haar mobiel uit haar zak en neemt op 'hai met Patty' ze belt met haar vriendin Janna. ze zegt 'kijk op justinnews!! Janna is geen fan van Justin maar helpt Patty graag met de nieuwste niuwtjes van Justin. Patty rent met haar krekker de trap op. Als zein haar kamer aan komt is ze helemaal buiten adem. Ze gaat even op haar bed zitten. Als ze weer normaal ademt kijkt ze op justinnews. OMG een wedstrijd!!!!!
er staat : 'dear justin fans, there is a contest for people who would like to meet Justin Bieber. Send a letter to his fan adress and make sure you putt you adress underneat the letter, if you win you'll get a letter back, and then you see when and where you meat Justin' Patty wordt helemaal gek als ze het helemaal heeft gelezen. Snel belt ze Janna terug. Als Janna op neemt begint Patty meteen te schreeuwen. Janna lacht en zegt 'kan ik binnen komen' ? Patty kijkt uit het raam en Janna haar fiets staat al voor het huis. Patty loopt weer naar beneden en doet de deur van het slot en laat Janna binnen. Janna komt binnen en zegt 'waar wacht je op? stuur hem die brief'! Patty aarzelt, maar pakt toch een briefje uit de kast en haalt ergens een pen vandaan. Ze begint met schrijven. 'dear Justin❤. I really LOVE YOU! but i just can't say i'm your biggest fan because you will neven now. But i am a big fan that's what i can tell you. And i hope you will tead this letter and i Am the winner of the contest. Xx a big fan of you Patty. Patty haalt een envelop te voorschijn en doet de brief erin. Janna zegt 'nou dan kunnen we u ook wel gaan. Ze moeten nu wel echt gaan want Janna zou om vijf uur bij Hannah zijn en dan zou de vader van Patty haar uit de stad komen ophalen. Patty pakt der portemonee van de tafel en stopt em in haar tas de envelop legt ze ook in haar tas. Ze lopen samen de gang in en patty trekt haar all stars sneakers aan en haar jas. Ze lopen naar buiten en stappen op de fiets.
Onderweg praten ze nog over waar ze allemaal heen gaan. Ze fietsen langs allemaal huizen en ook langs het postbureau. SHIT! roept Patty. 'ik ben vergeten die brief weg te sturen' Janna reageert heel rustig en zegt 'relax, je gaat ook nog naar huis hea? Patty knikt en fietst weer rustig door.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.