Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Justin Bieber » if i was your boyfriend » Lucky Bitch

if i was your boyfriend

20 april 2013 - 0:34

881

0

323



Lucky Bitch

Als Patty en Janna aankomen in drachten gaan ze eerst naar de hema om een broodje te eten. Als ze het broodje op hebben lopen ze nog even door de hema heen. Patty heeft nog nieuwe mascara nodig. Ze pakt snel een mascara en betaalt het en ze gaan weer naar buiten. Nu gaan ze naar de H en M. Patty en Janna's favo winkel! Patty weet al wat ze daar gaat kopen. Ze loopt naar een rek waar allemaal jurkjes hangen. Ze pakt een licht blauw jurkje van het rek en een hoedje die er perfect bij past. Janna heeft een kort broekje en een hemdje met bloemetjes print. Samen lopen ze naar de kleed hokjes en samen gaan ze ook passen. Patty heeft het jurkje aan getrokken en het hoedje opgezet,en Janna heeft haar kleren ook aan. Patty is heel positief over Janna haar outfit maar minder over die van haar zelf. Ze vind het jurkje niet mooi passen. Patty loopt terug de winkel in en pakt een ander setje. een high wasted broekje en het zelfde hemdje als die van Janna. Ze loopt het pas hokje weer in en trekt de kleren aan. Patty vind de kleren die ze aan heeft mooi, maar als ze naar de prijs van het broekje kijkt verandert haar blije gezicht een vervelend gezicht. Het broekje is 30 euro!! 'denk maar dat ik dat voor een broekje ga betalen' zegt Patty. Janna heeft een gewoon simpel broekje gepakt dus die is maar 5 euro, en het hempje is 3,50. Janna haalt haar kleding altijd bij de sale weg.... Janna is wel tevreden zo en trekt haar eigen kleding weer aan. Patty is ook wel tevreden, met alleen het hemdje. Patty trekt haar eigen kleding ook weer aan. Janna is al onderwg naar de kassa, Patty rent door de winkel heen om weer bij Janna te staan. De kleren die patty niet hoeft hangt ze aan een rekje vlak bij de kassa. Als ze allebei betaald hebben lopen ze naar buiten toe. 'waar gaan we nu heen?' vraagt Janna. 'eehm naar de van Haaren ofzo, ik heb nog schoenen nodig' zegt Patty. Janna knikt en ze lopen naar de winkel. Als ze binnen komen staat er een kartonnen Justin Bieber bij de vrouwen schoenen, Er hangt een bordje boven waar op staat: Justin Bieber komt in Nederland!! Alsof ze dat nog niet wisten ofzo. Patty loopt naar de hakken, ze heeft meteen de goeie maat gepakt en trekt ze aan. Ze passen! Patty doet ze weer uit en stopt ze terug in de schoenendoos, die ga ik kopen denkt ze. Janna zit bij de gympen te kijken, ze is niet zo'n hakken typje. Janna heeft ook schoenen uitgekozen, Ze lopen naar de kassa. Het is wel weer eens tijd voor iets lekkers vind janna. Patty is het er mee eens en ze kopen een ijsje. Ze zitten bij een tafeltje hen ijsje te eten. Jana wordt gebeld en neemt op, het is hannah. Na een tijdje hangt Janna weer op en zegt 'is het erg als ik wat vroeger naar hannah toe ga als geplant?' Patty vind het niet erg. Patty belt haar vader op of hij na een kwartiertje naar drachten wil rijden. als haar vader heeft geantwoord hangt ze op en eten ze rustig hen ijsje verder op.
Ze zitten op een aarsig rustig plekje, tegenover is een klein steegje. Na 5 minuten hebben ze het ijsje op en wordt het op eens heel druk bij het plekje.
Patty en Janna horen allemaal gillende meisjes. Ze trekken zich er niets van aan en Janna pakt der fiets en geeft Patty een knuffel. Janna fietst weg.. Nu moet Patty nog even tien minuutjes wachten.Nu ze toch moet wachte wil ze ook wel even kijken wat er is. Als ze opstaat en de hoek om wil lopen rent er iemand tegen haar aan. De jongen blijft even staan en zegt sorry. De jongen die haar vast hielt was Justin Bieber!! De gillende fans komen dichter bij. Patty grijpt haar kans en trekt Justin Biber mee het steegje in. Justin Bieber kijkt een beetje arrogant maar als hij ziet dat alle fans hem voorbij lopen kijkt hij opgelucht. Na een paar seconden komen zijn bodygards er ook aan, Justin Bieber roept ze bij hem. De body gards denken dat Patty ook een gillende fan is en willen haar weg sturen. Justin Bieber laat de bodygards stoppen en zegt dat ze oke is. Ze blijven in het steegje staan tot dat alle fans niet meer verstaan baar zijn. Justin Bieber zegt tegen Patty dat hij haar niet zo maar laat gaan, hij zou nu wel tussen die gillende fans kunnen staan. Justin Bieber vraagt aan Patty of ze de rest van de dag met hen mee gaat, daar zegt ze natuurlijk geen nee op. Justin Bieber zegt 'ik ben blij dat ik iemand tegen kom n=die me niet zo maar bespringt. Patty lacht en zegt 'zo ben ik niet, maar ik moet even naar mijn vader bellen of hij me later wil op halen' Justin knikt en zegt 'wij willen je ook wel thuis brengen' Patty belt naar haar bvader en zegt dat hij haar niet meer hoeft op te halen en dat ze zelf dus huis komt.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.