Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Truly, Madly, Deeply » Twenty-one

Truly, Madly, Deeply

9 feb 2013 - 15:30

1380

4

336



Twenty-one

De volgende ochtend werd ik wakker in Nialls armen, ik was weer in slaap gevallen en hij had me blijkbaar niet losgelaten. Hij had zijn hoofd op mijn schouder liggen, verstopt in mijn haar. Ik zuchtte en keek op de wekker, ik moest straks weer naar school. Ik probeerde me los te maken uit zijn greep, maar het lukte niet zonder hem wakker te maken. Hij kreunde en liet zijn armen los en drukte met zijn ogen nog gesloten een kus op mijn schouder.
"Nog vijf minuten," mompelde hij.
"Blijf jij maar liggen, ik moet zo naar school," zuchtte ik terwijl ik het bed uit rolde. Ik liep naar de badkamer en hoorde Niall weer snurken. Ik maakte ontbijt voor mezelf en toen ik weg wilde gaan liep ik eerst nog even langs hem.
"Tot vrijdag," zei ik en gaf hem een kus op zijn mond. Hij sloeg zijn arm om me heen en trok me nog even het bed op.
"Ik ga je missen deze week," mompelde hij en we zoenden weer. Ik zuchtte want ik wist dat ik hem ook zou gaan missen. Ik gaf hem nog een paar kusjes en stond toen op. Hij keek vanuit zijn bed toe hoe ik wegliep, ik zwaaide nog even en deed toen de deur achter me dicht.
Toen ik buiten liep keek ik nog een keer omhoog en ik zag Niall vrolijk zwaaien achter het raam, ik lachte en zwaaide vrolijk terug. Ik vervolgde mijn weg naar school met een dikke glimlach op mijn gezicht. Ondanks wat er afgelopen weekend was gebeurd kon hij mij zo vrolijk maken. Ik voelde me warm vanbinnen als ik aan hem dacht.
Op school merkte iedereen dat ik met zo voelde, ik voelde me stralen.
"Lils wat doet die jongen met jou?" vroeg Julia toen we in de pauze een sigaretje rookten. Ik haalde mijn schouders op, ik wist het oprecht niet. Ik kreeg een smsje, weer van Niall. Hij stuurde mij al de hele dag door foto's van de jongens en hem als ze wat grappigs deden, en dat deden ze vaak. Dit keer was het een foto van Louis en Zayn die zich verkleed hadden als boerderij dieren, ik moest er hardop om lachen. Julia keek me vragen aan en toen liet ik de foto ook aan haar zien, zij moest ook lachen.
"Wanneer ontmoet ik hem nou een keer?" vroeg ze. Ik haalde mijn schouders op.
"Dit weekend gaan we naar zijn familie in Ierland, misschien kunnen we volgende week wel wat regelen," zei ik. Ze leek tevreden met dit antwoord en vroeg verder niet door.
Die middag sloot ik mezelf op in mijn kamer met een stapel huiswerk dat ik dit weekend niet had gemaakt. Ik had mijn mobiel zelfs weggelegd.
Alison kwam af en toe even om de deur kijken of ik nog wat nodig had, wat wel erg aardig van haar was. Toen ik het meeste had gedaan besloot ik mezelf te belonen met wat frisse lucht en ging Scooby uitlaten. Terwijl we door het park liepen dacht ik aan de eerste ontmoeting met Niall, toen hij me hier omhoog hielp nadat ik was gevallen door Scooby. Ik had toen nooit verwacht dat de mysterieuze jogger zo'n grote en belangrijke rol zou gaan spelen in mijn leven.
Toen ik weer thuiskwam zag ik dat Alison eten had gemaakt voor mij en weg was gegaan. Ik schepte een bord op en begon in mijn eentje te eten. Halverwege belde Niall me en ik nam op.
"Hi babe," zei hij toen ik opnam.
"Hee, hoe was je dag?" vroeg ik.
"Ja druk! We rijden nu terug naar Londen. We hebben woensdag één of ander diner en we mogen iemand meenemen, dus ik vroeg me af of je mijn date wil zijn?"
"Daar hoef ik niet eens over na te denken, natuurlijk wil ik dat!" We spraken nog even door wat ik aan moest en wat het precies was. Het was één of ander liefdadigheidsetentje waar nog wel meer bekende mensen kwamen in één van de meest luxe restaurants van Londen, ik keek er naar uit.
Die avond ging ik op tijd naar bed, ik had de afgelopen dagen niet bepaald goed geslapen. Nog steeds moest ik aardig wat huiswerk maken maar het meeste was nu wel af. Die nacht sliep ik als een roos.
De volgende dag ging ongeveer hetzelfde, school, huiswerk en op tijd naar bed, mijn vader was wel thuisgekomen dus dat was wel erg gezellig. Toen woensdag de wekker ging werd ik wakker met het etentje al in mijn achterhoofd. Ik keek er de hele dag naar uit. Ik had dinsdagavond al een jurk klaargelegd die ik ooit had gekocht, maar nooit aan had gehad. Na school rende ik zo ongeveer naar huis. Toen ik binnenkwam zag ik mijn vader en Alison praten in de keuken maar ik negeerde het en rende door naar mijn kamer. Snel sprong ik onder de douche en waste ik mijn haar. Ik sprong er weer uit en begon mijn haar te drogen. Ik hees mezelf in een panty en trok mijn jurk aan, daarna besloot ik mijn haar te doen en mezelf op te maken. Ik hoorde mijn vader naar de deur lopen en hem opendoen. Ik hoorde Nialls stem door de gang terwijl hij een gesprekje voerde met mijn vader.
"Ik ben in mijn kamer!" riep ik en ik hoorde Niall mijn vader gedag zeggen en naar mijn kamer lopen.
"Hee schoonheid, we moeten met een kwartiertje weg," zei hij terwijl hij zijn armen om mijn middel sloeg van achteren en een kus op mijn wang drukte.
"Oké! Maar dan moet je me nu even niet lastig vallen," zei ik gehaast terwijl ik me uit zijn greep losmaakte en door mijn kamer rende om van alles te pakken.
"We moeten naar Harry's huis, daar komen de andere jongens ook en dan gaan we gezamenlijk naar het diner," zei Niall terwijl hij op bed plofte. Toen ik klaar was met mijn makeup en nog wat haarlak in spoot riep ik dat ik klaar was.
Samen met Niall liepen we naar beneden, ik hoorde Henri fluiten en ik stak mijn tong naar hem uit, Niall sloeg beschermend zijn arm om me heen.
We stapten in een taxi en werden naar Harry's huis gebracht. Toen we daar binnen kwamen zag ik Louis en Eleanor al zitten. Ik liep op ze af en omhelsde ze.
"Wat zie je er mooi uit, El," zei ik terwijl ik haar jurk aanschouwde. Ze lachte en zei dat ik er ook mooi uitzag. Vlak na ons kwamen Zayn en Perrie ook binnen. Perrie had ik nog nooit ontmoet en ik stelde me aan haar voor en gaf Zayn een knuffel.
"Ik moet met Taylor vanavond," zuchtte Harry terwijl hij op zijn mobiel keek. Harry en Taylor waren een publiciteitsstunt, Louis moest lachen en op dat moment ging de bel. Taylor Swift kwam binnen gelopen en ik stelde me aan haar voor, evenals Eleanor en Perrie. Vlak na haar kwamen Liam en Danielle ook, die ik allebei hartelijk begroette.
"Nou, we zijn compleet, zullen we gaan? We zijn al aan de late kant." Harry keek op zijn horloge toen hij deed zei en iedereen stemde in.
We stapten met z'n allen in een limo en we reden naar het restaurant. Ik zag dat er een flinke menigte had verzameld achter de dranghekken. Niall pakte mijn hand vast. Toen we stopte voor de rode loper en de deur openging werd ik bijna direct verblind door de flitsen. Liam en Danielle stapten eerst uit, gevolgd door Louis en Eleanor, daarna schoven Niall en ik naar buiten en achter ons kwamen Zayn en Perrie, Harry en Taylor kwamen als laatsten. De jongen poseerden even terwijl wij wachtten, behalve Taylor en Perrie die zelf ook op de foto gingen aangezien zij ook een zangcarrière hadden. Daarna besloten Harry en Taylor ook nog even te poseren terwijl de anderen weer naar ons liepen en Niall pakte mijn hand. Samen liepen we langs de flitsende camera's, ik probeerde niet die kant op te kijken en gelukkig waren we al snel binnen.
"Dat ging goed," zei Zayn met een glimlach terwijl hij zijn arm om Perries middel heen sloeg. De rest knikte instemmend.
We moesten nog even wachten op Harry en Taylor maar toen die ook kwamen liepen we door naar de tafel waar we zouden gaan eten.


Reacties:


tamarastyles
tamarastyles zei op 11 juli 2013 - 11:35:
haylor LOL


PeachyFull
PeachyFull zei op 11 feb 2013 - 17:10:
awesome, echt WAUW!


liefsamy zei op 11 feb 2013 - 12:01:
Dit is serieus het leukste verhaal dat ik op deze site heb gelezen so far!! Hoop dat je snel verder gaat, heb namelijk nu alles in 1 keer gelezen en moet vanaf nu dus wachten . You go girl!


fallinlove
fallinlove zei op 9 feb 2013 - 15:52:
Leuk!!!! Snel verder