Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » UnionJ » Op vakantie

UnionJ

11 feb 2013 - 19:28

437

0

177



Op vakantie

Janna en Patty zijn 18 en mogen voor de eerste keer met zijn tweetjes op vakantie. Patty heeft sinds kort haar reibeweis dus die kan een de huur auto besturen. De moeders van de twee meisjes brengen ze naar het vliegveld. Maar zo ver zijn ze nog niet.


Patty loopt heen en weer haar kamer te bedenken wat ze allemaal nog in haar koffer moet doen. Ze kijkt in haar koffer. Ze heeft haar kleren, nou bijna al haar kleren, morgen ochtend moet haar pyjama er nog in. Wat nog meer.... Ze heeft nog shampo nodig. Ze loopt haar badkamer in en pakt de shampo.
Ze komt terug en gooit het in haar koffer. Ze moet haar mobiel en haar laptop niet vergeten. Eerst stopt ze de laders in haar koffer en vervolgens haar laptop. Haar mobiel nog niet want die heeft ze nog nodig. Ze pakt haar mobiel van haar bed en ze heeft een berichtje van Janna, ze zegt 'kom je hier zo heen?' Patty stuurt terug 'jah ik ga eerst nog even douchen. Als Patty heeft gedoucht trekt ze haar joggingsbroek aan met daar overheen een simpel hemdje met een baseball jack er over heen. Patty propt de laatste dingen in haar tas en gaat naar Janna toe, met haar koffer. Als ze bij Janna is zet ze haar koffer in de gang, schopt haar schoenen uit en loopt naar boven. Als Patty de slaapkamer van Janna in komt lopen zit Janna op haar bed met haar mobiel. Patty ploft naast haar neer. Janna schrikt en duwt Patty van het bed af. Patty lacht en gaat weer naast Janna zitten. Janna loopt naar haar koffer en gooit hem op haar bed neer en opend hem. Ze vraagt aan Patty of ze weet of ze nog iets mee moet. 'heb je je bikini?' vraagt Patty. 'jah' zegt Janna.
Patty haalt haar schouders op en zegt 'dan weet ik niet wat je nog meer nodig hebt' Janna sluit haar koffer weer en brengt het naar de gang toen en zet hem naast de koffer van Patty. Als Janna weer boven komt kijkt Patty op haar mobiel en is het 3 uur. Janna stelt voor om wat te gaan eten. Patty vind het goed, ze lopen samen naar benden en smeren een bolletje. Als ze het bolletje op hebben is het half vier. 'ik ga naar huis' zegt Patty 'dan kan ik nog even wat doen voor dat we morgen weg gaan. 'okay!' zegt Janna. Janna loopt even met Patty mee naar de deur. In de gang trekt Patty haar jas en schoenen weer aan en gaat naar huis.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.