Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » I came for a dream but just not that 1..... » Daar ga ik dan.

I came for a dream but just not that 1.....

10 feb 2013 - 12:09

304

4

215



Daar ga ik dan.

Het is heel mooi als je,Ed sheeran a team erbij doet dan zit je beter in het verhaal xxx

De volgende morgen kwam Eleanor binnen ''goeiemorgen Lol (Dat was haar bijnaam voor mij)''.Goeiemorgen zij ik met een liefe stem.Ik moet je helpen met douche en zo.Oja daar had ik nog niet aangedacht,is goed.Ze pakte me rolstoel zette me er in en bracht me naar de douche ze kleedde me uit in zette me in de douche ''als je klaar bent roep me oke? Is goed zal ik doen.Ik wastte me haar,Deed body lotion over me heen en spoelde alles af.ELEANOR!! ''ik kom all hon.Ze deed een handdoek over me heen en bracht me in mijn rolstoel naar mijn slaapkamer ik deed mijn ondergoed aan (dat luktte me zelf),toen ik dat aan had kwam Eleanor binnen met een mooi roze jurkje, deed die bij muh aan en vervolgens kamdde ze me haar,maakte er een staartje in ''dat hoef je niet de hon'',weet ik maar ik vindt het gewoon leuk hihi.Ik lachtte mee.Ze deed me in de lift,ik was de rolstoel wel een betje gewend,maar vondt het nog steeds een betje vreemd maar jah.Ik atte wat en dronk mijn thee.Babe de taxi staan klaar het is tijdt.Daar ging ik dan naar een reveradtie huis niet ver,maar het voelt als duizende kilometers.Wacht! mij koffer ''heb ik all gedaan hon.Eleanor bedankt voor alles jij bent mijn beste vriendin voor altijd en ik hou zielsveel van je we knuffelde elkaar stevig.We gingen naar de lift,toen we naar buiten kwamen stond de taxi klaar.Ik nam afscheid van Eleaor,in de taxi dacht ik na over alles wat gebeurd was ik voelde me zo klein van nu af aan zal alles voor mij gedaan moeten worden en zal altijd hulp nodig hebben maar gelukkig heb ik mensen om mij heen die om mij geven en van me houden en me steunen.De taxi reed weg en dus ook naar een nieuw leven...


Reacties:


1Diloveniall
1Diloveniall zei op 13 feb 2013 - 15:37:
Een tip, kopieer het stukje en zet het in Word. Ga er dan een keer over heen met de spellingscontrole. Dan zijn vaak alle fouten eruit.

Bij elke zin die er gezegd wordt (citaat) moeten er aanhalingstekens gebruikt worden (" Voor de zin, en aan het einde van de zin. Na de punt, uitroepteken of vraagteken!!
En het is trouwens revalidatiecentrum.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Dat was weer het saaie stuk,

een revalidatiecentrum is heftig. Zorg dat je de emoties/het gevoel goed gaat beschrijven, dat gaat je stuk zo mooi maken.
Is het nu ook al hoor!~

Snel verder.

Sorry dat ik nu pas reageer, maar ik heb net 6 dagen carnaval gehad


dreamangel zei op 10 feb 2013 - 17:10:
wow snel verder


1Dlover
1Dlover zei op 10 feb 2013 - 12:50:
wow,
verder!


fallinlove
fallinlove zei op 10 feb 2013 - 12:17:
Wow het zal voor haar echt wennen moeten zijn.
Snel verder